Ahu annene buyuk gecmıs olsun. Allah kızkardesıne de saglıklı bır evlat nasıp etsın.
Ayşinim büyük geçmiş olsun. Benimki de ufacık yerden yuvarlanıp kafasını oyuncak kutusuna carpmıstı. Dusmeyen bebek yok derler gercekten. Onemlı olan en zararsız sekılde atlatmak sızde oyle atlatmıssınız Allaha sukur.
Esma bende ılk Haziran'ın 20 sinde oldum eskisi gibi oldum belki biraz daha az. Benim 2 gün sürüyor 1 gün ara verip 3.gün biraz daha geliyor o kadar sürüyordu zaten.
Aslı bebekle yolculuk çok zor ve yorucu. Sizede geçmiş olsun diyeyim.
Bizim oğlanda meyva yiyince hemen aynı şekilde sindirip resmen püresin, çıkarıyor :)
Bu arada dün doktora gittik. Bugün 5 ay doldu çünkü. Rotavirüs aşımızı olduk. Oğlum doktora göre iyi olmasına rağmen bana göre çok zayıf. Doktor boya veriyor dedi.
6470 gr 67 cm olmuşuz.
Ağzında pamukçuk oluşmuş. Ateşli hastalığından sonra çıktı. Şimdi de bu yüzden yiyemiyor.
Bizde haberler böyle.
Melekcim ck gecmis olsun ... Sana zayif gelebilir ama bence gayet iyi cünkü boyu masallah uzun bence problem yapma kendine ... Saglikli olmasi en önemlisi!
birde bes aylik olmus Nice uzun uzun uzun bes aylar gecirsin ...
bizde bugün dört aylik olduk... :)
Bugün boy ve kilo takipi icin Anne-Bebek Zentrumuna gidecegiz, her iki haftada bir gel takipler iyi olur demislerdi bakcez... Gecen hafta sali günü doktorda tartilmistik 6000gr di bakalim bir hafta icinde nekadar olmusss... boyunuda merak ediyorum doktor gecen hafta ölcmedi ben evde ölctügümde 65cm bakalim dogrumu
Dün gece cok rahatsizdim yaaa cok kötü oldum migde bulantisi-bas dönmesi-soguk terlemeler ama cok sicakti bana anlamadim gitti kafamçokkarıştı ama cok sükür simdi iyiyim...
Hamilemiyim neee reglde olmadim delikafadulden mafoldumben
aslım canımmmm hoşgeldin yuvanaa nassın bebem yorucu geçmiş tatilin ama hiç yokdan memleketinin havasını soludun kuşum
ahucuğum aslınca doktorda ilk elma suyu veya havuç suyu dedi ama ben ilk sebzeden başlama düşüncesiyle havuçla başladım 2 satte geri çıktı hepsi zaten bugün aslında menümüzdeki sebze çorbasını yapmayı düşünüyorum akşam maması olarak
bide biraz önce aptamilden oğluşuma mama geldi sütlü pirinçli onu denesemmi diyorum bakalım akşama kadar karar vereceğiz
evi toparladım tam süpürgeyi çalştrdım kız bağrdı...Kahve molası verdim...
Prtlçiçeği gitmiyo şekerim yapştı onlar...amaaa ben bugün acayip sefil bi diyete başladım vericiim inşallah,naber Melekçim??
yine kimsecikler yok gidemde süt sağamda gelem ben
ya kızlar bu arada adet olunca süt azalırmı benim sütüm azaldı mafoldumben
bide herkes beni kandırmış hani doğum yapınca adet azalırdı nasıl oluyorum anlatamam kan kaybından gidebilirim öncesindende fazlaaa
Ahu annene buyuk gecmıs olsun. Allah kızkardesıne de saglıklı bır evlat nasıp etsın.
.Bizim oğlanda meyva yiyince hemen aynı şekilde sindirip resmen püresin, çıkarıyor :)
Bu arada dün doktora gittik. Bugün 5 ay doldu çünkü. Rotavirüs aşımızı olduk. Oğlum doktora göre iyi olmasına rağmen bana göre çok zayıf. Doktor boya veriyor dedi.
6470 gr 67 cm olmuşuz.
Ağzında pamukçuk oluşmuş. Ateşli hastalığından sonra çıktı. Şimdi de bu yüzden yiyemiyor.
Bizde haberler böyle.
Melekcim ck gecmis olsun ... Sana zayif gelebilir ama bence gayet iyi cünkü boyu masallah uzun bence problem yapma kendine ... Saglikli olmasi en önemlisi!
birde bes aylik olmus Nice uzun uzun uzun bes aylar gecirsin ...
bizde bugün dört aylik olduk... :)
Bugün boy ve kilo takipi icin Anne-Bebek Zentrumuna gidecegiz, her iki haftada bir gel takipler iyi olur demislerdi bakcez... Gecen hafta sali günü doktorda tartilmistik 6000gr di bakalim bir hafta icinde nekadar olmusss... boyunuda merak ediyorum doktor gecen hafta ölcmedi ben evde ölctügümde 65cm bakalim dogrumu
Dün gece cok rahatsizdim yaaa cok kötü oldum migde bulantisi-bas dönmesi-soguk terlemeler ama cok sicakti bana anlamadim gitti kafamçokkarıştı ama cok sükür simdi iyiyim...
Hamilemiyim neee reglde olmadim delikafadulden mafoldumben
Esmaa durr nolurr bugün ne söylersen oluverirmis birde aaa cok kötü cokkk
Istemiyor degilim bir erkek yavyuu ama ilk önce rüyamin bebekliginin tadini cikartayim rüya üc yasinda olsun erkek yavyum dogsun :Saruboceq:
kizlar biz gidiyoruz
bye
gitmişken kendine de bi test yaptır...:kedi:..
:CüvCüv:...hadi inşallah üzel çıkar ölçümler..
ahu dayak yiyecez anacımmm akıllı akıllı duralımzemuszemus
yok işin şakası ...lülülülülülü...
daha adet olmaması çok şaşırtmadı beni. 6-7 ay kadar olmayabiliyormş....
hem 2.leride beraber yapalım ...:içelim:
tamam beraber yapalım kız kaç yaşına gelince yapacağız bebeleri
2-3 iyidir......o zamana kadar birinciler de büyür... abla abi olurlar gamyoncuiremsu
ben burdayım tüm topaça yeterim :teytey:ben geliyorum kimsecikler kalmamş olooorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?