• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pazar akşam sularında vardığımız muğlaya Adacıımı bakıcımıza bırakıp fethiyeye devam ederek terk ettim sabah erken saat ihalem vardı dün akşam 8 de kızıma ve evime kavuştum ızdırap lı bir seyahat oldu çok yoruldum ve sanırım artık yorgunluktan horlamaya başladım :((((

uyuda horla istersen... biz hala gündüzleri saat başı geceleri 2 saatte bir kalkıyoruz... emdi yattı derken uyku haram bize horlamaya zamanım kalmıyor..ama hayallerimde horlayaraktan hatta pırtlayaraktan uyumak var kaydirigubbakcemile3....

siz ne alemdesiniz.. bu anne sütü nede çabuk sindiriliyor yaaaa... şeytan diyor bi gece ver mamayı uyusun 5-6 saatkötükedihüso....

sorma anca gelebildim... burda dayanamadım bursaya gittim...
senin düt düt vardı bi ara karıştırmıyorsam alabildin mi bari..hayırlı olsun diyeyim kaydirigubbakcemile4

yok canım sonbahara kısmetse elime geçeni eve yatırdım bu ay kendi evimize taşınıyoruz inşallah :)herkesin bir evi olsun kimseye muhtaç etmesin Tanrı!:lepi:

yok canım sonbahara kısmetse elime geçeni eve yatırdım bu ay kendi evimize taşınıyoruz inşallah :)herkesin bir evi olsun kimseye muhtaç etmesin Tanrı!:lepi:

amin....en iyisini yapmışsın..kaydirigubbakcemile5 arabadan daha iyi bir yatırımve ihtiyaç....
güle güle otur.:kahve:

senin bebek kaç aylık ki canım. benim 3 saatte uyanan kız şimdilerde oldukça rahat uyuyo. sabah bile emzirip uyutabiliyorum. hatta emdikten sonra hemen uyuyosa benim için hiç sorun değil. emsin dursun.

amin....en iyisini yapmışsın..kaydirigubbakcemile5 arabadan daha iyi bir yatırımve ihtiyaç....
güle güle otur.:kahve:

mercü darısı herkesin başına :) ben çalışayım bieasss hade size baş başşş 12.30 da aylık kontrolümüz var bakalım seyahati hasaresız atlatabilmişmiyiz orta kulak iltihabı muhabeetine denk gelmesek :(( gitmeden aradım doktorumuzu burnunu sık sık temizle demişti nazal aspiratör aldım onunla sıkça temizledim umarım endişem yersizdir

senin bebek kaç aylık ki canım. benim 3 saatte uyanan kız şimdilerde oldukça rahat uyuyo. sabah bile emzirip uyutabiliyorum. hatta emdikten sonra hemen uyuyosa benim için hiç sorun değil. emsin dursun.

4 aylık olduk...emsin yatsında aptal oluyorum geceleri...
6 ay olsun pirinç maması vericem..cokacimcoook.

Heyoo kızım ateşlenmedi gece...uyudu sık sık uyanarak...
Bugün sevgili Emelcğimin ısrar ve hakaretleriyle diyete girdim ya da zorla sokuldum...
Artık bende AÇIIIMMM

Heyoo kızım ateşlenmedi gece...uyudu sık sık uyanarak...
Bugün sevgili Emelcğimin ısrar ve hakaretleriyle diyete girdim ya da zorla sokuldum...
Artık bende AÇIIIMMM
,

bende emelin diyetine bi ara başlamıştım dayanamadım.:sinifsinif:... kolay gelsin sana bende bu gece spora başlıyorum dipçik gibi olucaz inşallah.

selam pinarnazdan başka kimse yok herhalde nasılsınız napiyorsunuz
arkadaşlar rejim yapiyormusunz ya ben hala hamile gibiyim ne zaman gidecek bu kilolar yaaaaaaaa

aslım canımmmm hoşgeldin yuvanaa nassın bebem yorucu geçmiş tatilin ama hiç yokdan memleketinin havasını soludun kuşum
ahucuğum aslınca doktorda ilk elma suyu veya havuç suyu dedi ama ben ilk sebzeden başlama düşüncesiyle havuçla başladım 2 satte geri çıktı hepsi zaten bugün aslında menümüzdeki sebze çorbasını yapmayı düşünüyorum akşam maması olarak
bide biraz önce aptamilden oğluşuma mama geldi sütlü pirinçli onu denesemmi diyorum bakalım akşama kadar karar vereceğiz

evi toparladım tam süpürgeyi çalştrdım kız bağrdı...Kahve molası verdim...
Prtlçiçeği gitmiyo şekerim yapştı onlar...amaaa ben bugün acayip sefil bi diyete başladım vericiim inşallah,naber Melekçim??

selam kızlarrr nasılsınız bu aralar pek gıremedım kusuruma bakmayın yenı topıkler cok güzel olmuşş en kısa zamanda dolduracam hepinizi cok özledimm

yine kimsecikler yok gidemde süt sağamda gelem ben
ya kızlar bu arada adet olunca süt azalırmı benim sütüm azaldı mafoldumben
bide herkes beni kandırmış hani doğum yapınca adet azalırdı nasıl oluyorum anlatamam kan kaybından gidebilirim öncesindende fazlaaa

Back