2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben fightcluptan aforoz edilmişim:kedi:...
hamaratta değildim oysa ne yemek yaparım ne temizlik ne bılaşık.... bak bulaşık bile yazamam kaydirigubbakcemile3... sarma hele hiç saramam sarmışlığım da yoktur...kaydirigubbakcemile...

arada buraya bakan varsa teessüflerimi ileteyim.... top 5 ler gidiyor her halde en hamarat en temmel en mutlu en mutsuz en en:hooray:.... çokta fifi olmadı bende kendim clup yapıcam "tembel canlar klubu" ... zemuszemus.. katılmak isteyen varsa ön rezervasyon yapıyorum...kaydirigubbakcemile3

yardımcı tatile çıktı kızımla apıştık kaldık... bu gün zar zor süpürge yaptım o da balkonlara bişey yaptılar evin içine bir sürü pislik girdi defnemin ağzına burnuna girmesin diye süpürdüm yalandan..akşamda yemek yok dışarda yedik..ohhhh canıma deysin....

bursada kaynanam sordu nasıl yapıyorsun yemeği diye.. yapmıyorum dedim kadının kalbine indi... sırnaşık şey....

ayyy özlemişim...:lepi:

anaa kimse kalmamis ama ben yinede yazayim
herkesler iyidir ins bi problem yokdur
bizdede yok cok sükür arda kaan bomba gibiydi bugun oyunlar oynadik oglusumla babmiz bizi gezmelere götürdü ogluma salinca aldik süper fotosunuda koydum mart bbeklerine kapiya aslinlardan cok sevdi hatta ciglik atiyo onda sallnirken onu öyle görünce askimla bizde cok mutlu olduk.sonra mama sandalyesi bakdk gecende bakmisdik ama begenmemisdm bugunde begenemdm ne hikmetse pöff aradigimi bulamadm bi türlü bulamicmda galiba o yüzdn daha fazla aramicm alicm bi tane gitsin ugrasamicm napalim ---allgim iiki var bebisleriz ya ne güzel sey bunlar ya allh hic bitimizin bebegini ayirmasin bizlerdn ins

ve ve ve mutlu gün bugun bizim evlilik yildönümümüz 2 sene önce 07.07.2007 de evlenmisdik ne gündü ama ben peri kizi gibiydim esimde cok yakiskli bi prens gibi olmusdu ayy cok mutluyum allhim bizi hic ayirmasin ins mutlulugumuz daim olsun bi tane de kizim olsun baska ne isdermki allhimdn ..kocisim saat tam 12 vurnce kutladi bende kutladm hediyelerimizi verdik yarinda ailece oglum ben ce esim yemege cikicaz süper bi gün beni bekliyo ins mutlulugumu sizlerle paylasmak isdedim magzur gürün lütfen mucukkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese günaydııınnn güzel anneler
ahucuğum hoş geldin canım seni çok merak ettik annene çok sevindim ama ablan kıyamam ona ne kadar zor bir durum allahım en yakın zamanda ona tekrar bebek nasip eder inşallah
şehnazcığım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice senelere eşin oğluşun ve (kızın) sen

bende dün oğluma ek gıdaya başladım ilk olarak havuç suyu verdim sevmedi sıpa ve hemen ishal oldu durum öyle olunca başka bişey vermeyecekdim ama şeftalı suyu verdim onuda sevmedi sonra içi yanmasın diye su verdim onuda içmedi ne yapacağımm ben bu sıpayla bugün sebze çorbası yapmayı güşünüyorum bakalım yiyecekmi

GUNAYDIN KIZLAR
SEHNAZIM BALIM EVLILIK YILDONUMUN KUTLU OLSUN ARDA ILE TOLGA ENISTEM ILE MUTLU BIRGUN GEÇIRMEN DILEGIYLE CANIM BENIM ALLAHIM INSALLAH O KIZ ÇOCUK SEVGISINI SANADA (BANADA)TATTIRACAK SENI SEVIYIMopuyorumnanaktan:içelim:

GUNAYDIN KIZLAR
SEHNAZIM BALIM EVLILIK YILDONUMUN KUTLU OLSUN ARDA ILE TOLGA ENISTEM ILE MUTLU BIRGUN GEÇIRMEN DILEGIYLE CANIM BENIM ALLAHIM INSALLAH O KIZ ÇOCUK SEVGISINI SANADA (BANADA)TATTIRACAK SENI SEVIYIMopuyorumnanaktan:içelim:

banada banada lütfennnnnnnnnnnn:1rolleyes:

günaydın kızlar, ben çok kötüyüm. dün Ela düştü. şu anda iyi çok şükür. ama korkumu anlatamam size. artık hareketlendiler herşey daha zor. offff...hemşire kuzenim dışında da kimseye söylemedim. eşim de bilmiyo.

ayşinciğim bak birşeyi yokmuş canım korkma artık çok fazla dikkat etmek gerekiyo mümkünse yere yatırmak en iyisi bence yanından uzaklaşmamız gerekiyorsa

evet iyi şimdi uyuttum yine.

dün onu bi koltuğa yatırdım yanına da sandalye koydum başına ve gövdesine gelecek şekilde. o uyurken ben de dinleneyim dedim. diğer koltuğa uzandım. bi süre baktım kıpırdadı ama uyumaya devam etti. sonra sanki başını sağa sola çevirir gibi sesler geldi genelde yapıyo bunu uyanmadan. ben de öyle yarı uyur yarı uyanık ses çıkarmasını bekledim. birden "pat!" diye ses geldi. elini sandalyeye vurdu sandım, ki o da kumaş kaplı. kalkıp bakmamla ela nın koltukta olmaması aman allahım düşündükçe kendime kızıyorum ya...bi baktım sırtüstü yatan kız yerde yüzüstü yatıyo. hemen aldım elime sanırım uyurken hareket etmiş ki elime alınca ağlamaya başladı. hemen yüzüne falan baktım bişeyı yoktu şükür. ağlayınca da emzirdim rahatlasın diye. emerken söylendi hep sanki. kendime de lanet okuyup durdum. çok kötü bişey bu yaa...o kadar mesafeyi nasıl gitmiş, nasıl yüzüstü düşmüş anlam veremedim. şimdi de beşiğine koydum valla.

iyi canım. hatta hiçbişeyi yok şükür. kuzenimin dediği şeyleri yaptım işte gözüne ani ışık tut gözbebeklerini izle dedi o normaldi. kusması olmadı. uyku durumu olmadı. neyseki yeni uyanmıştı da. uyanık tutabildim baya. bundan böyle herrr tarafını donatıcam sandalyeyle. bu gün de kendi kendine döndü ilk defa. tehlike artıyo demektir.

günaydddddddddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnn

kalkın uleyyyynnnnnn LAzaynya nız geldiiii sizi çok özlemiş heuheueheue

hikayeye başlayacam önce bi çay alayım efet geldimm
öncelikle buradan yola çıktık yol boyu iyiydi Ada bir uyudu bir uyandı havalanına vardığımızda makul bir saatti ancak bir de ne görelim uyuz sun express herzamanki gibi rötarlı hem de 2 saat iki saat havaalanında Adanın ağlamadığı duvar kalmadı (( nihayet uçağa bindik biner binmez Ada uyudu 1,30 saat süren yolculuk ardından sabah 6 ya kadar uyudu çocuk !!!Trabzonumun nemli ve sıcak havasına alışkın olmadığında akabindeki günlerde oldukça huysuz ve uykusuzdu anneannemi göremeye giresuna gittik o esnada çıldırması tavan yaptı araba yolculuğu onu çok sarstı rahat etsin diye araba kiralamıştık araç yolda bozuldu Ada çok ağladı ve ben candostumun nikahını kaçırdım ((düğümn salonu evin yanındaydı müzik sesleriyle avundum dreken babası kızıma baktı ben düğüne gittim gece 2 ye kadar tepindim horon teptim :)))))ve nihayet Trabzon dan hareket Ankara da aktarma ve İzmire iniş bütün uçak yolculuklarını uyuyarak geçirmemiz tatilin en güzel anısı olarak kaldı :))) bir de hamsili tulum aldım kızıma ehehuehueheu bana gelince özleyip özleyip kavuşamadım memeleketime çünkü Ada ile biryere çıkamadım

pazar akşam sularında vardığımız muğlaya Adacıımı bakıcımıza bırakıp fethiyeye devam ederek terk ettim sabah erken saat ihalem vardı dün akşam 8 de kızıma ve evime kavuştum ızdırap lı bir seyahat oldu çok yoruldum ve sanırım artık yorgunluktan horlamaya başladım (((

inşallh onlarda bu mtluluğu tadar hayırlısıyla...
sehnaz evlilk yıldönümün kutlu olsun allah gönlüne göre bide kız evlat versin....

yaa ben ikinciyi de istiyorum ne yapsam bizimkini ikna etsem...bide oğlum olsun set tamam olsun. herkesin isteği sanırım bi kız bi erkek kaydirigubbakcemile3 daha erken sanırım sonra beyin yıkama olayına giricem.

kız isteyen oğlan analarına da allah sağlıklı kızlar verir inşallah...:Saruboceq:

kızlar ben bi kitap aldım bebek beslenmesiyle ilgili orda ilk olarak ELMA suyu ile başlanıyor. dra sordum bunun bi hikmeti varmış elmanın içinde ishalı önleyen bişey varmış o nedenle dokunmazmış.. 2 tatlı kaşığı ile başlanıcakmış.. ve iki gün sonra miktar arttrılabilirmiş...

defne ishal olmuştu 1 dilim elmanın suyunu verdim ishaline iyi geldi...dokunmazda haberiniz olsun... ama benimkinin kakası elma koktu sanki hiç sindirmeden attı gibi geldii bana sizinkide öğle mi?

ben daha ek besine filan başlamadım ama meyveleri filan yalatıyorum sadece ÇİLEK vermiyorum allerji yapma olasılığı varmış sizde denemeyin...en son çilek kivi...cokacimcoook

GUNAYDIN KIZLAR

ikincileri de beraber yapalım mı? :içelim:

ayy geçmiş olsun.:teselli: allahtan şimdi iyiymiş. koltuklara yatımayalım bebişleri artık yastık mastık sandalya aşıp atlıyorlar. havalar sıcak ser battaniye yere yatsın sende yanına uzan....

günaydın cnm umarım beklentilerini tam olmasa da karşılamıştır bu tatil. güzel bişey memleket havası dimi?

çok güzel Ayşincim ama ben birşey anlamadım :))))olsun sağlık olsun büyüynce gideriz daha güzel gezeriz :) sana da geçmiş olsun ama korkma her bebek düşermiş yani annelerin başına çok sık gelen bir olaymış panik yok :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…