GUNAYDIN KIZLAR
SEHNAZIM BALIM EVLILIK YILDONUMUN KUTLU OLSUN ARDA ILE TOLGA ENISTEM ILE MUTLU BIRGUN GEÇIRMEN DILEGIYLE CANIM BENIM ALLAHIM INSALLAH O KIZ ÇOCUK SEVGISINI SANADA (BANADA)TATTIRACAK SENI SEVIYIMopuyorumnanaktan:içelim:
günaydın kızlar, ben çok kötüyüm. dün Ela düştü. şu anda iyi çok şükür. ama korkumu anlatamam size. artık hareketlendiler herşey daha zor. offff...hemşire kuzenim dışında da kimseye söylemedim. eşim de bilmiyo.
herkese günaydııınnn güzel anneler
ahucuğum hoş geldin canım seni çok merak ettik annene çok sevindim ama ablan kıyamam ona ne kadar zor bir durum allahım en yakın zamanda ona tekrar bebek nasip eder inşallah
şehnazcığım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice senelere eşin oğluşun ve (kızın) sen
bende dün oğluma ek gıdaya başladım ilk olarak havuç suyu verdim sevmedi sıpa ve hemen ishal oldudurum öyle olunca başka bişey vermeyecekdim ama şeftalı suyu verdim onuda sevmedi sonra içi yanmasın diye su verdim onuda içmedi ne yapacağımm ben bu sıpayla bugün sebze çorbası yapmayı güşünüyorum bakalım yiyecekmi
GUNAYDIN KIZLAR
SEHNAZIM BALIM EVLILIK YILDONUMUN KUTLU OLSUN ARDA ILE TOLGA ENISTEM ILE MUTLU BIRGUN GEÇIRMEN DILEGIYLE CANIM BENIM ALLAHIM INSALLAH O KIZ ÇOCUK SEVGISINI SANADA (BANADA)TATTIRACAK SENI SEVIYIMopuyorumnanaktan:içelim:
günaydın kızlar, ben çok kötüyüm. dün Ela düştü. şu anda iyi çok şükür. ama korkumu anlatamam size. artık hareketlendiler herşey daha zor. offff...hemşire kuzenim dışında da kimseye söylemedim. eşim de bilmiyo.
günaydın cnm umarım beklentilerini tam olmasa da karşılamıştır bu tatil. güzel bişey memleket havası dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?