kız acık acık vurulurmu yüzlerıne hem onların nickleri bilem varrrlmaz: kaydirigubbakcemile3 öpüyorum seni dobra arkadasım benımm
kızlar az once sdü tıp fakultesinden geldim onceki rontgeni gosterdim buna bakıp mı kalca cıkıgı dediler dedi evet dedim hayret bişi yaa dedi basını salladı nasıl yani yok mu hocam dedim bide bebeği muayene edeyim dedi baktı cocukta kalca cıkıgı olsa bu hareketleri yapamaz dedi isterseniz bide burda cektirin rontgen icimiz rahat etsin dedi cektirdik onlarıda gosterdik yok bu cocukta bisey ama isterseniz ogleden sonra hocam gelince birde ona gosterelim dedi ogleden sonra 1 bucuk gibi gidecez hocaya gostercez bide aklım o kadar karıstı ki o da doktor bu da doktor naparsın ne dersin
Kızlar selamlar Cumadan berı ne var ne yok.Sımdı doktordan geldık. 2 gundur Alı Tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. az once 38.7 ıdı.Sımdı de cıkmam lazım..
ben çok endişeleniyorum yaa umarım çok zor olmaz yolculuk......
kızlar az once sdü tıp fakultesinden geldim onceki rontgeni gosterdim buna bakıp mı kalca cıkıgı dediler dedi evet dedim hayret bişi yaa dedi basını salladı nasıl yani yok mu hocam dedim bide bebeği muayene edeyim dedi baktı cocukta kalca cıkıgı olsa bu hareketleri yapamaz dedi isterseniz bide burda cektirin rontgen icimiz rahat etsin dedi cektirdik onlarıda gosterdik yok bu cocukta bisey ama isterseniz ogleden sonra hocam gelince birde ona gosterelim dedi ogleden sonra 1 bucuk gibi gidecez hocaya gostercez bide aklım o kadar karıstı ki o da doktor bu da doktor naparsın ne dersin
Ayşinim şimdi fitil verdim. makkattan digital ile ölçüyorum..Ateşi kaç olunca normal oluyordu yaa.Tamamen soydum yatıyor.. hiçbişey de yemiyor. Bu arada doktorumuz alt dişin bu ay çıkacağını söyledi ama bu ateş diş yüzünden değilmiş.
Ezgicim inşallah kızının uyku düzeni böyle oturur..kizim aksam 10 da yatti sabah 8 de kalkti emdi yine yatti 11 de kalkti insallah bozulmaz hep boyle gider ama ben gece 12 de yatmadan once ona uykusunda mama veriyorum 40cc iciyo sadece ama sabah 8 e kadar uyanmiyo.
yarin dogum gunum 31 oluyorum sanirim bu yil cok sexi gecicek yasa bak 31 BUNALIMDAYIIMMM!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?