2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşinim şimdi fitil verdim. makkattan digital ile ölçüyorum..Ateşi kaç olunca normal oluyordu yaa.Tamamen soydum yatıyor.. hiçbişey de yemiyor. Bu arada doktorumuz alt dişin bu ay çıkacağını söyledi ama bu ateş diş yüzünden değilmiş.

Canım yaa dereceye gerek yok belli yanıyor çocuğun kafa sımsıcak. Bu arada dün gece ateşli diye bütün gece uyumadım başında. Bir ara elleri ayakları buz gibi oldu. Kafası sımsıcaktı ama.. Doktorum bebeklerde ateş 39 uzerıne cıktıgında ellerı ayakları buz gıbı olur dedı bılgınıze.

selam arkadaslar,
haftasonu esim geldi. dun onu geri yolculadik.
burada gunler cok yogun geciyor, nete hiiiicc giremiyorum.
iyiyiz cok sukur bir yaramazlik yok.

melekcim gecmis olsun yaaa noldu Tunaciga?

benım oglumunda gecen hafta sebepsız atesı cıktı 38 e kadar calpol verdım düşüp yıne cıkıyodu bende panalgıne verdım ozaman düştü birdaha cıkmadı arada sıcsk oluyo ama galıba mevsım degişikliginden inş. düşer canım atesı

Ay tuğbacım yüreğimiz ağzımıza geldi bişey yok çok şükür drlarada güven yok off biz kime güvenicez.Güzel haberleriniz bekliyorum

Kızlar selamlar Cumadan berı ne var ne yok.Sımdı doktordan geldık. 2 gundur Alı Tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. az once 38.7 ıdı. Sımdı de cıkmam lazım..

Ahhh Ali Tunama ne oldu ya fitil düşürür annesi geçmiş olsun

ben çok endişeleniyorum yaa umarım çok zor olmaz yolculuk......

Bence çok kolay olucak canım .Hadi kuaförden gelince bir foto koy bakem zemuszemus

herkese selamlar napiyosunuz bacilaarrr
MELEK cim gecmis olsun canim dikkat et cok sik olc atesini guluyomu keyfi nasil bunlar onemli konsantre olabiliyomu oyuncaklarina gozlemle canim.
ASLI yeni imajini sabirsizlikla bekliyom bacim gerci sen herhalinle guzelsin ehuehue
kizim aksam 10 da yatti sabah 8 de kalkti emdi yine yatti 11 de kalkti insallah bozulmaz hep boyle gider ama ben gece 12 de yatmadan once ona uykusunda mama veriyorum 40cc iciyo sadece ama sabah 8 e kadar uyanmiyo.
yarin dogum gunum 31 oluyorum sanirim bu yil cok sexi gecicek yasa bak 31 BUNALIMDAYIIMMM!!!!

geçmiş olsun canım inşallah iyi haberlerle dönersin hangi hoca bakacak .

en doğru ateş ölçüm yöntemini kullanıyorsun öncelikle.....makat iç ateş hakkında en iyisini söyler....koltuk altı en yanıltıcı olandır çünkü giydirmene göre değişir...oral yoldan olanda beslenme durumuna göre değişiklik gösterecektir....makat ateş ölçümü diğerlerinden daima 1 derece yüksek çıkar....yani ali tunanın makat ateşi 38.5 ise koltuka ltı ölçümü 37.5 çıkacaktır ve makat ölçümünde normal ateş 37.5 kabul edilir.....kuzuya bol sağlık dilerim

Ezgicim inşallah kızının uyku düzeni böyle oturur..
Doğumgününde şimdiden kutlu olsun canım...Bunalıma girme boşver 30'lu yaşlarda güzel..

existhunder öbür tarafta aldığınız mama sandalyesini gördüm,hangi markanın o,ben de almayı düşünüyorum da...bu arada merhaba ,ben de bir mart annesiyin

selamlar canlar dünden beri ne çok yazmışınız,
aslıcım benim oğluşumda gece çok uyanıyo oburix,
tuğbacım geçmiş olsun canım ya doktor işi ne gıcık ya birinin söylediğini öbürü yalanlıyor off of.

kıslar hacerle zelalde mi gelmiyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…