2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm.hasta olan bebişlere geçmiş olsun diyorum umarım en kısa zamanda iyileşirler
bizde hafta sonu misafir ağırladık ara ara bakıp çıktım.artık kızım zor emiyor anca uykuya dalarken yada uyandıktan hemen sonra ayılmadan emziriyorum yoksa asla emmiyor acaba bırakmakmı istiyor ya sütte var aç ellerini emiyor göğsüme alıyorum kafasını çeviriyor mama versem hemen içiyor vermiyorum memeyi bırakmasın diye .anlamdım ne istiyor bu çocuk

buketttttttttttttttt anıl pasam nasıl
Anıl naapsın bol bol cızcızlık yapıyo...lmaz: Beni hiç durdurmuyo yemek bile yapamadım bugün kocişle beraber yaptık.. Kocişe hayran olduğu için Anıl, ona pek eziyet etmiyo.. Beni görünce mızırdıyo.. Sanırım sağım ineği ve oyalanma aracı olarak görüyo beni.kaydirigubbakcemile
Şimdi balkonda oturuyolar babasıyla.. Yoldan geçen insanlara,arabalara bakıyo..

geçmiş olsun melekcim inşallah düzelir oğluşum.aman yanında hep nolur bizleride haberdar et..:teselli:
tuğba canım doktorların bir dediği ötekini tutmuyor.insanı boşa yere korkutular..
aslı yavrum bir git bir gel..hemencecik olsun inşallah..mafoldumben
buket karuısı ne gezmesi hemende günahımı alıyonn heeeee...
emelim geldim yavru..
eveeeettt...ben tüm gün evdeydim.haftalık temizliğim vardı kadına yardım ettim..evet mart annelerinde kendimi en pasaklı karı ilan ediyirim:lepi:

gelelim öteki şahıslara öteki konulara..tamamen adım geçtiği için cevap vericem yoksa hiç biri muhattabım değil benim..şakkıdı
ben kimseye kinli değildim.aksine salak ben sarışınım ya kendi penceremden görmüşüm kendilerini.oysaki mallığım burdada ortaya çıkmış işte..:sinifsinif:
ben olay koptuğu gün o zat'a msnden yazdım olayları görüyormusun diye.evet şaşkınlık içinde okuyorum dedi..
okuması bittikten sonrada bana tek bir şey söylenmedi..
ama bu karakter meselesi kimi insan yüze söyleyemez arkadan çevirir..örneğin deniz hanımın buluşmadan sonra dileke gülşah ne kadar kiloluymuş ben daha zayıf bekliyordum demesi gibi..hihoyyyt
bazı şeyleri yüze söylemek şerefti..ben böyle bilirim!sengözlerimebaksanab
herneyseeee...
biz birilerinden bir şeyler beklerken duyduğumuz lafla kafamıza sopa yemiş gibi oluyoruz birden..benneyaptımki
nedir o laf??bileniniz varmı?ben söyleyeyim..
GİDEN GİTMİŞTİR,KALAN SAĞLAR BİZİMDİR....
beni ölü olarak göreni bende ölü olarak görürüm..kimseye hakettiğinden fazla değer vermedim vermemde..anında sevgim nefrete dönüşür bir anda tekme yenir..
ben karşımdaki kim olursa olsun en uzak olduğum kişide olsa msnde mutlaka yazardım sıkma canını falan filan diye..ama yazılmadı..
ben birilerine bir şeyler dediysem haketmiştir lafı yiyen ondan demişimdir..bende hakediyorsam bende yiyeyim..öyle mi??öyle!
kraldan çok kralcı olanlarla işim olmaz benim..
dahada bu konuyu açmak istemiyorum..salaklığıma yanıyorum ben çünkü..salaklığıma..

Bide ben varım emel.. Boyatmak istemiyorum ama.. Kestirsem olur birazz. Onuda kocişim yapıyo zaten...:)

Ay bunlar bensiz oturamadılar balkonda bende gitcekmişim hava alcakmışım biraz... Gideyim babalı-oğullu tatlişkoları memnun edeyim biraz.. Bye.

küsmedim.. sogudum..
bukadar kin doluymus millet, fark etmedim.. üzüldüm..

melek, füsun..yarim elma gönül alma..oflinelarsa mail yazsaydiniz iki satir.. okadar kisi yüklendi, necisin diyen kac kisiyiz

Hacer ben kımsenın arkasından konusmadıgım ıcın benım onlara gıtmeme gerek yok.. Ama benım arkamdan konusuldugu ıcın, benı aptal yerıne koymaya calıstıgı ıcın o kısının bana gelmesı lazımdı..

Ne demek Melek gelırse ben gelmem falan.. Benım boyle ınsanlarla ısım olmaz.. Ne yapmısız bız?

38.1 Atesı Tunamın.. Sabahtan berı yedıgı.. sabah 50 cc oglen yarım kavanoz meyve.. ogleden sonra 3 gıbı 20 cc.. su bıle ıcmıyor

merhaba arkadaslar

İlkaycım hoşgeldin nasıl doruk düzeldi mi kulak nezlesi?

daha sakin gibi Füsuncum ama emin olamiyorum, bakalim yarin kontrolumuz var, insallah gecmistir...

kızlar ne sorucam; dorugun bezinde bazen boyle tuz gibi kristaller oluyor. istanbuldaki doktorumuz sıvı kaybindan terlemedendir dedi ama sizde de oldu mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…