insallah esmacım cok saol canım
bu arada batuhan 4 aylık ya oturtuyor musunuz...
oy kuzum babası arabaya isimde yazdırırmıs amanda aman...
özledim seni görüsemiyorz opuyorumnanaktan
kuzum bende senı özledim bu arada aynı tehlıke sınyalı bendede var ustune ustluk ara ara mıgdem bulanıyoofff kimsede yok
yaa benim belim cok feci agriyo acaba regl mi olcam ins olurum yoksa tehlike sinyalleri caliyo sengözlerimebaksanab
kızlar selamlar cumadan berı ne var ne yok.sımdı doktordan geldık. 2 gundur alı tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. Az once 38.7 ıdı.sımdı de cıkmam lazım..
O ne ki yaff kafamçokkarıştıkızlar sözlük sourtimes te kk hakıkında yazılanları okudunuzmu??
O kaygana ve görümcenecok sey oldu ama anlatacak güc kalmadi
Kisaca: Kaynanam-Görümcem sinir etti beni!
Kizarkadasim üc aylik bebegini aldirmak zorunda suan hastanede!
Kendimi hic iyi hissetmiyorum! bunalimdayim - yanliz hissediyorum kendimi!![/COLOR]
Hoşgeldin canım.Güle güle otur yeni evinde.herkese iyigeceler arkadaslar uzun zamandır gıremıyordum evi tasıdım ınternetım yoktu bıraz gözattım yazılanlara bebeklerin maşallahları var umarım hepiniz iyisinizdir zemuszemus
Muayeneyi başarıyla atlatmışsın canım sevindim. Darısı başıma. Daha hiç gitmedim kontrole. 40 ından sonra gel demişti halbuki.ben cumartesi günü kontrole gittim doktorum geldi usgyle baktı bide bana baktı esmacığım neden gelmişdin canım dedi adet olmadım hala 1 haftadır belim ve kasıklarım ağrıyo o yüzden dedim merak etme rahmin tertemiz dedi adete gelince 1 yıla kadar olmayabilirsin gayet normal dedi bende bekarken kist olmuşdu yine öle bişeymi diye geldim yok herşey normal dedi aşırı derece akıntım olduğunu söledim fitil yazdı
dünde biz pikniğe gittik oğlum beni hiç yormadı arabasında oturdu ama hiç uyumadı eşşolusu en son toparlanırken uykusuzlukda basdı feryadı neyse hemen toparlandık eve geldik kayganalar yoktu babasıyla yıkadık oğluşumu sonra oynaştık biraz ve zar zor uyuttum danayı işde böle canlarrr
Hadi inşallah ilk doktor yanılmıştır... İnşallah yoktur kalça çıkığı. Sonucunuzu bekliyorum canım.kızlar az once sdü tıp fakultesinden geldim onceki rontgeni gosterdim buna bakıp mı kalca cıkıgı dediler dedi evet dedim hayret bişi yaa dedi basını salladı nasıl yani yok mu hocam dedim bide bebeği muayene edeyim dedi baktı cocukta kalca cıkıgı olsa bu hareketleri yapamaz dedi isterseniz bide burda cektirin rontgen icimiz rahat etsin dedi cektirdik onlarıda gosterdik yok bu cocukta bisey ama isterseniz ogleden sonra hocam gelince birde ona gosterelim dedi ogleden sonra 1 bucuk gibi gidecez hocaya gostercez bide aklım o kadar karıstı ki o da doktor bu da doktor naparsın ne dersin
Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum canım.bizde birazdasn götürcez boğumlar eşit değil.inş bişey çıkmaz.
Diştenmiki acaba??? Doktor ne dedi..?? Çabuk gel merak ettim.Kızlar selamlar Cumadan berı ne var ne yok.Sımdı doktordan geldık. 2 gundur Alı Tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. az once 38.7 ıdı.Sımdı de cıkmam lazım..
Aman etme eyleme emelim daha çok erken. Bide çok uyumuşsun...CADIARZU:uhm: Aboooouuuwwwwwwwkuzum bende senı özledim bu arada aynı tehlıke sınyalı bendede var ustune ustluk ara ara mıgdem bulanıyo
bende oglumla 13:00 d uyandım ayy ne uyumusuz ya[/b][/color]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?