Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıtırım çerezim hacerim haberin olsun ben gitmedim gönderildim hemde hiçbişey söylenmeden
füsunum gönderilmedin.. gönderilmedik.. üyeliklerin hepsi iptal edildi.. bi seninki bi benimki degil, topluca..
dönüp bi sorsaydin .. bilirdin..
herkeslere günaydıııın a.s.
oğluşum iyileşiyor yavaş yavaş. canım sağolnehircim chicconun çift kılıflı pony diye geçiyo
damlacım ye valla :) oğluşum nasıl?
ne zamandir okuyup okuyup cikiyorum..
kapanmis konulari aslinda acmak istemiyorum..
ama bi yere kadar dayanabiliyor insan..
bir kac sey yazip cikicam ..
bende herkes gibi keske bu ayrimcilik olmasaymis diyorum..
ama firsat bekleyenler varmis, sivrilmek isteyenler varmis, onalara gün dogmus.. üc kisi varki herkesi gaza getirmis, ama milletinde gaza gelesi varmis..
gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalir, buna kimse karisamaz tabii..
ama ben kendimce üc kisinin arkasina bile bakmadan gidisine cok sasirdim, hic ummazdim.. yanlis degerlendirmisim demekki..
ha bide.. yazilanlari okurken gülsahin bi yazisi icime oturdu..dedim o kadar kötü ne yaptik öyle yazdi.. canlari cehenneme yazmis.. ya bunu dicek kadar ne var ortada..
biz bi sürec gecirdik hep birlikde.. 9 ay.. hepberaber sabirsizlandik, sizlandik, yeri geldi korkduk yeri geldi yavrularimizin kipirtilarina duydugumuz sevincleri burda paylastik.. sanal dostlukdan öte saniyordum ben.. yanilmisim..
dedim ya, millet firsat bekliyormus demek dönüp gitmeye..
yazik oldu..
allahim evlatlarimiza hayirli ömür yazsin dogru insanlarla karsilastirsin insallah..
sorcak adamlar msn de oflıne gorunmeselerdı belkı sorardık..
Melek haklı canım benim sorucak kimse yoktusen gel özledik seni gel barışalım ama küsüşmedik ki kaydirigubbakcemile5
Çerezcim benim kimseyle bir derdim yok ama biri benim msnimden offline oluyorsa demek ki onun benimle bir derdi vardır.Görüşmek istemiyodur.Bunada saygı duyarım.