• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olaa süper la che okudum ekşi sözlüğü süpper şeyler yazıyo hakket burayı anlatıyo çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:

selamlar bayanlar nasılsınız bakam bugun spiral taktırın gecın bende taktırcem daha cesaretım gelmıyy salmış durumdayım heran metehan yada ezel gelebılır ( her işim bitti 2. cocuk ismini kararlastırdım ) kaydirigubbakcemile3

abowwww ben daha birinciyle yeni kaynaşıyom yeni durulduk durun bakem ne 2. si:))))))) benim de çok uykum var ama Ada gece 5 kez kalktığından benimki ehuheuheuheuheuh hatun gece acıkıyor saat başı mama yiyor sanki gündüz aç bırakıyoruz cadıyı hahahahahah

herkeslere günaydın.bu arada sizlere bir sorum olucaktı benim 3.5 aylık bir kızım var akşam en geçç 10 da uyuyor ve bir daha en erken 5-6 gibi kalkıyor arada emmek için kalkmıyor anne sütü alıyor sizce uyandırmalıyım emzirmek için yada dokturuna sorsammı böle olan varmı aranızda 2.750gr doğdu şimdi 6.500 gr

canım ben de doktora sormuştum bu konuyu. uyanmıyosa kaldırmana gerek yok. acıkınca zaten kıpırdanmaya, ağlamaya başlarlar dedi.

gülşah ya bu adet sütü azaltıyormu acaba o yüzden mi kesildi ki senin süt? benimde dün çok değildi bakalım bugün nasıl olcak

kadın doğumcumla bu konuyu konuşmuştum. bebekler anne adet olduktan sonra emmeye direnebilir. çünkü sütün tadı değişri dedi. ama sen emzirmeye devam et dedi. alışır zamanla dedi. yani hemen sütü bıraktı falan diye düşünmeyin.

günaydın kızlar eski sayfaları okudum
mts çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer biz de yarın rötgen çektireceğiz.3.ayda çekilir de mi?
cunupken süt tabiki verilir ancaK GÖĞSÜN TEMİZ BİR BEZLE YA DA SUYLA TRMİZLENMESİ GEREKİR.büyük olmuş ...kulaktan duyduğumuz bazı şeyler yanlış.o nedenle netten okunmalı.

ya benim dediğim de o. zaten yıkanıyoruz. bu kişisel bi karar. bebeğimize olan sevgimiz dışında saygımızla alakalı bişey bu. yıkanalım arkadaşlarrrr:D

selam canolar ben geldim.miso vardı gitti.yemek yaptım onlara yoruldum.yazık bana :çok üzgünüm: içimde de bir garip duygu var ne kadar ne yaparsam yapayım bebeği babasına bırakınca suçluluk duyuyorum sanki yorgunluktan ölsemde ona ben bakmalıymışım gibi.bu benim görevimmiş gibi sadece :tomato:

aynen canım. ama bunu yenmemeiz gerekiyo. ailemizden gördüğümüz bi sorumluluk duygusu bence. ama hayat müşterek!

sheylaa aaaaaaaaaaaaa memede tükürük sperm falan varsa diye göğsü emzirmeden önce silmek uygun.isteyen istediğini yapar.

:lepi:

Kızlar selamlar Cumadan berı ne var ne yok.Sımdı doktordan geldık. 2 gundur Alı Tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. az once 38.7 ıdı. :( Sımdı de cıkmam lazım..

çok geçmiş olsun canım ya:1no2: hangi derece ile ölçüyosun, birinden biri 1 derece fazla ölçüyo ama hangisi bilmiyorum.

Back