yaw emelim korunun bacıalrım hepiniz korunun eşleriniz korunsu yaneeee diyene bakın biz de korunalım :)))))
slm kızlar.bence korunmayın doğurun en az 3 tane :roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw emelim korunun bacıalrım hepiniz korunun eşleriniz korunsu yaneeee diyene bakın biz de korunalım :)))))
olaa süper la che okudum ekşi sözlüğü süpper şeyler yazıyo hakket burayı anlatıyo çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:
Sen ıste suheylam 13 tane dogururum
ekşi sözlük ne olakii:tomato:
Kız bu kebıkec kım ola ÇÖzen msn den bana anlatsın
google yaz gir datlum sonrada arama çubuğuna kadınlar kulübü yaz yorumları oku :teytey:
herkeslere günaydın.bu arada sizlere bir sorum olucaktı benim 3.5 aylık bir kızım var akşam en geçç 10 da uyuyor ve bir daha en erken 5-6 gibi kalkıyor arada emmek için kalkmıyor anne sütü alıyor sizce uyandırmalıyım emzirmek için yada dokturuna sorsammı böle olan varmı aranızda 2.750gr doğdu şimdi 6.500 gr
gülşah ya bu adet sütü azaltıyormu acaba o yüzden mi kesildi ki senin süt? benimde dün çok değildi bakalım bugün nasıl olcak
günaydın kızlar eski sayfaları okudum
mts çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer biz de yarın rötgen çektireceğiz.3.ayda çekilir de mi?
cunupken süt tabiki verilir ancaK GÖĞSÜN TEMİZ BİR BEZLE YA DA SUYLA TRMİZLENMESİ GEREKİR.büyük olmuş ...kulaktan duyduğumuz bazı şeyler yanlış.o nedenle netten okunmalı.
selam canolar ben geldim.miso vardı gitti.yemek yaptım onlara yoruldum.yazık bana :çok üzgünüm: içimde de bir garip duygu var ne kadar ne yaparsam yapayım bebeği babasına bırakınca suçluluk duyuyorum sanki yorgunluktan ölsemde ona ben bakmalıymışım gibi.bu benim görevimmiş gibi sadece :tomato:
sheylaa aaaaaaaaaaaaa memede tükürük sperm falan varsa diye göğsü emzirmeden önce silmek uygun.isteyen istediğini yapar.
Kızlar selamlar Cumadan berı ne var ne yok.Sımdı doktordan geldık. 2 gundur Alı Tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. az once 38.7 ıdı.Sımdı de cıkmam lazım..
ben kaçtım ertelediğim kuaför randevusuna giidom başbaş![]()
ben kaçtım ertelediğim kuaför randevusuna giidom başbaş![]()
Misafirleri tahmin edeyimeniz-Hacer-Hayriye yada Zelal olabilüüürrrr.