- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
günaydınnnnnnlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
haftamız güzel geçsin meleklerrrr
günaydınnn canımm trabzona gitmene 2 gün kaldıııııı ne güselll
iyce gez toz ye iç anasını satiimmm bizde belki mersine gideceğiz kociş izin alabilirseeehe yawww çok az kaldı çok mesudum ehuehuehueheheuhe hayırlısıyla gidip gelelim çok özledim memleketimi
geçmiş olsun bemn daha olmadım adet sanırım birkaç ay sancılı olur tahmintabi
cok gecmis olsun Tugba !! Bi gelisme varmi?
Deryacim ne oldu sende bi gelisme varmi? neden ek gidaya baslatmiyor doktor anlamadim?
canim ben hastanedeyken dogum yaptigimda bi bebekte öyleydi ikitane bez kullanacaklardi sadece iki aya kadar sonra gececek dedi doktor?!!
Ben halen adet olmadim!
nasilsiniz kizlar?
durumlar nasil? sizi cok özlegim bir kac gündür giremedim - özleyenimde olmamis mafoldumben
cok sey oldu ama anlatacak güc kalmadi
Kisaca: Kaynanam-Görümcem sinir etti beni!
Kizarkadasim üc aylik bebegini aldirmak zorunda suan hastanede!
Kendimi hic iyi hissetmiyorum! bunalimdayim - yanliz hissediyorum kendimi!!
teşekkürler kızlar gece 12 gibi yattım bayıldım desem yeridir arada emzirmeye kalktım 5 gibi bi de biraz önce emzirdim onun dışında bu saate kadar uyudum çok iyi geldi ağrılarım geçmiş çok şükür kendimi biraz halsiz ama daha iyi hissediyorum.sibelcim arkadaşına çok üzüldüm yaaa cnm benim ya su adet sancilari ne fena bende hamilelkden öncekilerde ölüyodum resmen ama simdi cok sükür tiik yok ama olmaya yakin belim kopuyoyo pöffdelikafadulden
herkeslere günaydıııın a.s.
günaydın esmacım naber?
kızlar az once sdü tıp fakultesinden geldim onceki rontgeni gosterdim buna bakıp mı kalca cıkıgı dediler dedi evet dedim hayret bişi yaa dedi basını salladı nasıl yani yok mu hocam dedim bide bebeği muayene edeyim dedi baktı cocukta kalca cıkıgı olsa bu hareketleri yapamaz dedi isterseniz bide burda cektirin rontgen icimiz rahat etsin dedi cektirdik onlarıda gosterdik yok bu cocukta bisey ama isterseniz ogleden sonra hocam gelince birde ona gosterelim dedi ogleden sonra 1 bucuk gibi gidecez hocaya gostercez bide aklım o kadar karıstı ki o da doktor bu da doktor naparsın ne dersin
saol esmacım bende oyle dusunuyorum bir doktora daa gotureyim ki icim iyice rahat etsin
su iki gundur ne yedigimi biliyorum ne ictigimi omrumden omur gitti inan cok zormus
ama hastaneye gidince de halime sukrettim ne dertler var ne hastalıklar Allahım hepsini uzak tutsun yavrucaklarımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?