Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmm nasılsınız kıslar
cenabet ve regl ayrı şeylerdir ewet eşinizle beraber oldukdan sonra en kısa zamanda banyo yapmalısınız öyleyken yemek yapmamalı ve bebeğinize süt vermemelisinizlmaz: haram değildir ama yaramaz o süt bebeğinize bence bi araştırın ve ondan sonra karar verin derim zaten insan ister istemez bi banyo yapma gereğini(gusül abdest) duyuyorzemuszemus bence en azından ben öyleyim sizi bilemem ama vicdanen rahatsız oluyorum :jeyyar::kedi:
![]()
bugün kankardeşimin düğünü var ve ben gidemiyorum okadar üzgünümki anlatamam çok isterdim onu gelinlikler içinde görmeyi kahretsinnnsenağlama senağlama senağlama
Selam kımsecık yokmu bugun bende kaygana vardı
benim adetlerim ağrısız sancısız kendi kendine geçerdi yahu hem karnım hem belim ağrıyo uuuuyyyyyyyy
günaaayydddııın herkeseee
Canlarımmmmmmm günaydın güzel haftalar diliyorum size muckkkkkk
bende vermedim gerçi vermemi gerektirecek pek bir durum olmiyi ama neyse:kedi::kedi:ben ne olur olmaz dıye cenabetken :roflol: süt vermıyorum yanı tabı acıl bı durum olur verırsın o ayrı ama yınede işimiz garantı olsun
benim oğluşumda öyle canım ama acıksa uyanıyo o yüzden uyandırmıyorummherkeslere günaydın.bu arada sizlere bir sorum olucaktı benim 3.5 aylık bir kızım var akşam en geçç 10 da uyuyor ve bir daha en erken 5-6 gibi kalkıyor arada emmek için kalkmıyor anne sütü alıyor sizce uyandırmalıyım emzirmek için yada dokturuna sorsammı böle olan varmı aranızda 2.750gr doğdu şimdi 6.500 gr
eğer saat 9-10 arasında yattıysa ben yatarken doyurup yatıyorum ama 10dan sonra iyice karnını doyurup yattıysam hiç ellemiyorum acıkırsa uyanıyo kendileri zaten kurma saat gibi saat 6da kalkıyo keretacanım kilosu gayet iyi maşallah
ama sen onu uyandır çok aç bırakma bence.en azından bir kere yani 2 gibi emzirsen yeter ona.
sen uyandırarak alıştır gece yemesine bir kaç haftaya kalmaz bak gör nasıl kendi kurulu saat gibi zırlıyor..
benimde çok ağrıyo belim ama hala adet olmadım benofff kimsede yok
yaa benim belim cok feci agriyo acaba regl mi olcam ins olurum yoksa tehlike sinyalleri caliyo sengözlerimebaksanab
sağol şehnazım nasılısn bakalım minik kuş nasıl?
herkese günaydın güzel bir hafta diliyorummm
bende vermedim gerçi vermemi gerektirecek pek bir durum olmiyi ama neyse:kedi::kedi:
benim oğluşumda öyle canım ama acıksa uyanıyo o yüzden uyandırmıyorumm
eğer saat 9-10 arasında yattıysa ben yatarken doyurup yatıyorum ama 10dan sonra iyice karnını doyurup yattıysam hiç ellemiyorum acıkırsa uyanıyo kendileri zaten kurma saat gibi saat 6da kalkıyo kereta
]
benimde çok ağrıyo belim ama hala adet olmadım ben
ben cumartesi günü kontrole gittim doktorum geldi usgyle baktı bide bana baktı esmacığım neden gelmişdin canım dedi adet olmadım hala 1 haftadır belim ve kasıklarım ağrıyo o yüzden dedim merak etme rahmin tertemiz dedi adete gelince 1 yıla kadar olmayabilirsin gayet normal dedi bende bekarken kist olmuşdu yine öle bişeymi diye geldim yok herşey normal dedi aşırı derece akıntım olduğunu söledim fitil yazdı
dünde biz pikniğe gittik oğlum beni hiç yormadı arabasında oturdu ama hiç uyumadı eşşolusu en son toparlanırken uykusuzlukda basdı feryadı neyse hemen toparlandık eve geldik kayganalar yoktu babasıyla yıkadık oğluşumu sonra oynaştık biraz ve zar zor uyuttum danayı işde böle canlarrr
sanda günaydin esmacim
oh ohh ne güzel tosun pikniklerede gitmis gezmis masalh
ağaç böcüğü benimkisi bayılıyo ağaçlara yapraklaraaa opuyorumnanaktan