• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iidir emelcım noolsun hc gremyorm kac gundur sız nasılsınz napyosunuz bebekler ıı mı

Oyy sıbelcım bunaımlara grmııss...Kız amann ne takıyosun biri kaygana bırı borulce ıste:)
arkadaşın için çok üzüldüm...

slmmm nasılsınız kıslar
cenabet ve regl ayrı şeylerdir ewet eşinizle beraber oldukdan sonra en kısa zamanda banyo yapmalısınız öyleyken yemek yapmamalı ve bebeğinize süt vermemelisiniz:olmaz: haram değildir ama yaramaz o süt bebeğinize bence bi araştırın ve ondan sonra karar verin derim zaten insan ister istemez bi banyo yapma gereğini(gusül abdest) duyuyorzemuszemus bence en azından ben öyleyim sizi bilemem ama vicdanen rahatsız oluyorum :jeyyar::kedi::utangac:

cnm sen benim dedigimi farkli sekilde anladin heralde ..
bencede esiyle birklikde olundukdan sonra en kisa sürede alinmali gusül abdesti ben alinmalali falan diye bisi savunmuyorum katiyen ama bana yok yemek yapma yok süt verme laflari dogru gelmiyo buda herkesin kendi meselesi ve düsüncesi ben baska düsünenlere sayigi duyuyorum cünkü herkes farkli söylüyo kime neye inannacaksin en iyisi herkes bildigini uygulasin bosverropuyorumnanaktan

askolsun sibosum beni kimse merak etmemsi demisin ben ettim valal hatta gecmis sayfalardada yazmisdim hihhh küsdümm ayrica dün msn dednde yazdim cvp vermedin

offf kimsede yok

yaa benim belim cok feci agriyo acaba regl mi olcam ins olurum yoksa tehlike sinyalleri caliyo sengözlerimebaksanab

benim adetlerim ağrısız sancısız kendi kendine geçerdi yahu hem karnım hem belim ağrıyo uuuuyyyyyyyy

aa cnm benim ya su adet sancilari ne fena bende hamilelkden öncekilerde ölüyodum resmen ama simdi cok sükür tiik yok ama olmaya yakin belim kopuyoyo pöffdelikafadulden

herkese iyigeceler arkadaslar uzun zamandır gıremıyordum evi tasıdım ınternetım yoktu bıraz gözattım yazılanlara bebeklerin maşallahları var umarım hepiniz iyisinizdir zemuszemus

en kocamanindan sevgi dolu günaydinlar güzel annelere iyi bi hafta diliyorum hersey dilediginiz gibi olur ins.
kocis gitti bende bugun erken kalktim oglusumla oturuyoruz ehuehuehu

herkese günaydın güzel bir hafta diliyorummm

ben ne olur olmaz dıye cenabetken :roflol: süt vermıyorum yanı tabı acıl bı durum olur verırsın o ayrı ama yınede işimiz garantı olsun
bende vermedim gerçi vermemi gerektirecek pek bir durum olmiyi ama neyse:kedi::kedi:
herkeslere günaydın.bu arada sizlere bir sorum olucaktı benim 3.5 aylık bir kızım var akşam en geçç 10 da uyuyor ve bir daha en erken 5-6 gibi kalkıyor arada emmek için kalkmıyor anne sütü alıyor sizce uyandırmalıyım emzirmek için yada dokturuna sorsammı böle olan varmı aranızda 2.750gr doğdu şimdi 6.500 gr
benim oğluşumda öyle canım ama acıksa uyanıyo o yüzden uyandırmıyorumm
canım kilosu gayet iyi maşallah:nazar:
ama sen onu uyandır çok aç bırakma bence.en azından bir kere yani 2 gibi emzirsen yeter ona.
sen uyandırarak alıştır gece yemesine bir kaç haftaya kalmaz bak gör nasıl kendi kurulu saat gibi zırlıyor..
eğer saat 9-10 arasında yattıysa ben yatarken doyurup yatıyorum ama 10dan sonra iyice karnını doyurup yattıysam hiç ellemiyorum acıkırsa uyanıyo kendileri zaten kurma saat gibi saat 6da kalkıyo kereta
]

offf kimsede yok

yaa benim belim cok feci agriyo acaba regl mi olcam ins olurum yoksa tehlike sinyalleri caliyo sengözlerimebaksanab
benimde çok ağrıyo belim ama hala adet olmadım ben

ben cumartesi günü kontrole gittim doktorum geldi usgyle baktı bide bana baktı esmacığım neden gelmişdin canım dedi adet olmadım hala 1 haftadır belim ve kasıklarım ağrıyo o yüzden dedim merak etme rahmin tertemiz dedi adete gelince 1 yıla kadar olmayabilirsin gayet normal dedi bende bekarken kist olmuşdu yine öle bişeymi diye geldim yok herşey normal dedi aşırı derece akıntım olduğunu söledim fitil yazdı

dünde biz pikniğe gittik oğlum beni hiç yormadı arabasında oturdu ama hiç uyumadı eşşolusu en son toparlanırken uykusuzlukda basdı feryadı neyse hemen toparlandık eve geldik kayganalar yoktu babasıyla yıkadık oğluşumu sonra oynaştık biraz ve zar zor uyuttum danayı işde böle canlarrr

herkese günaydın güzel bir hafta diliyorummm

bende vermedim gerçi vermemi gerektirecek pek bir durum olmiyi ama neyse:kedi::kedi:

benim oğluşumda öyle canım ama acıksa uyanıyo o yüzden uyandırmıyorumm

eğer saat 9-10 arasında yattıysa ben yatarken doyurup yatıyorum ama 10dan sonra iyice karnını doyurup yattıysam hiç ellemiyorum acıkırsa uyanıyo kendileri zaten kurma saat gibi saat 6da kalkıyo kereta
]

benimde çok ağrıyo belim ama hala adet olmadım ben

ben cumartesi günü kontrole gittim doktorum geldi usgyle baktı bide bana baktı esmacığım neden gelmişdin canım dedi adet olmadım hala 1 haftadır belim ve kasıklarım ağrıyo o yüzden dedim merak etme rahmin tertemiz dedi adete gelince 1 yıla kadar olmayabilirsin gayet normal dedi bende bekarken kist olmuşdu yine öle bişeymi diye geldim yok herşey normal dedi aşırı derece akıntım olduğunu söledim fitil yazdı

dünde biz pikniğe gittik oğlum beni hiç yormadı arabasında oturdu ama hiç uyumadı eşşolusu en son toparlanırken uykusuzlukda basdı feryadı neyse hemen toparlandık eve geldik kayganalar yoktu babasıyla yıkadık oğluşumu sonra oynaştık biraz ve zar zor uyuttum danayı işde böle canlarrr

sanda günaydin esmacim
oh ohh ne güzel tosun pikniklerede gitmis gezmis masalh

ağaç böcüğü benimkisi bayılıyo ağaçlara yapraklaraaa opuyorumnanaktan

ohh dpgaci bu tosun desene sen ne güzel ...biraz önce 2008 mart annerini okudumda birazcik ohoo valla büyüdükce dert de büyüyo ya seneyi bizi neler bekliyo neler hahaah cok macerali olucakzemuszemus

Back