• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

insallah esmacım cok saol canım
bu arada batuhan 4 aylık ya oturtuyor musunuz...
oy kuzum babası arabaya isimde yazdırırmıs amanda aman...

insallah esmacım cok saol canım
bu arada batuhan 4 aylık ya oturtuyor musunuz...
oy kuzum babası arabaya isimde yazdırırmıs amanda aman...

sen batuhana bakma canım batu 3 aylıkdan beri oturuyooo zemuszemuszemuszemus

tuğba geçmiş olsun.inşallah bişey yoktur.hoca da baksın .inşallah.bizde birazdasn götürcez boğumlar eşit değil.inş bişey çıkmaz.

tuğbacıım bezle hallolur sen dert etme Allah daha büyük sıkıntı vermesin!sen normal mi doğurdun???acaba doğumda mı olmuş genelde doğumda oluyor ya

Günaydın canolar..Nassınız bakem bugün??
Haftasonu kimse yoktu,çok sıkıcıyı burası..

Kızlar selamlar Cumadan berı ne var ne yok.Sımdı doktordan geldık. 2 gundur Alı Tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. az once 38.7 ıdı. :( Sımdı de cıkmam lazım..

aaaa melek neden ateşi var diş meselesi bence doktor ne diyo????

haklısın buketim çok sıkıcıydı ben de kaçtım haftasonu

özledim seni görüsemiyorz opuyorumnanaktan

offf kimsede yok

yaa benim belim cok feci agriyo acaba regl mi olcam ins olurum yoksa tehlike sinyalleri caliyo sengözlerimebaksanab
kuzum bende senı özledim bu arada aynı tehlıke sınyalı bendede var ustune ustluk ara ara mıgdem bulanıyo
kızlar selamlar cumadan berı ne var ne yok.sımdı doktordan geldık. 2 gundur alı tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. Az once 38.7 ıdı. :( sımdı de cıkmam lazım..

geçmıs olsun kuzuya ınsallah duzelır

tum hasta bebıslere geçmıs olsun
bende oglumla 13:00 d uyandım ayy ne uyumusuz ya

kızlar sözlük sourtimes te kk hakıkında yazılanları okudunuzmu??
O ne ki yaff kafamçokkarıştı

cok sey oldu ama anlatacak güc kalmadi
Kisaca: Kaynanam-Görümcem sinir etti beni!
Kizarkadasim üc aylik bebegini aldirmak zorunda suan hastanede!
Kendimi hic iyi hissetmiyorum! bunalimdayim - yanliz hissediyorum kendimi!![/COLOR]
O kaygana ve görümcene :oklava:
Hayırdır arkadaşına geçmiş olsun niyeki???
Bırak bunalımı anacım daha sık takıl buraya gel sen yamacımıza.:teselli:

herkese iyigeceler arkadaslar uzun zamandır gıremıyordum evi tasıdım ınternetım yoktu bıraz gözattım yazılanlara bebeklerin maşallahları var umarım hepiniz iyisinizdir zemuszemus
Hoşgeldin canım.Güle güle otur yeni evinde.

ben cumartesi günü kontrole gittim doktorum geldi usgyle baktı bide bana baktı esmacığım neden gelmişdin canım dedi adet olmadım hala 1 haftadır belim ve kasıklarım ağrıyo o yüzden dedim merak etme rahmin tertemiz dedi adete gelince 1 yıla kadar olmayabilirsin gayet normal dedi bende bekarken kist olmuşdu yine öle bişeymi diye geldim yok herşey normal dedi aşırı derece akıntım olduğunu söledim fitil yazdı
dünde biz pikniğe gittik oğlum beni hiç yormadı arabasında oturdu ama hiç uyumadı eşşolusu en son toparlanırken uykusuzlukda basdı feryadı neyse hemen toparlandık eve geldik kayganalar yoktu babasıyla yıkadık oğluşumu sonra oynaştık biraz ve zar zor uyuttum danayı işde böle canlarrr
Muayeneyi başarıyla atlatmışsın canım sevindim. Darısı başıma. Daha hiç gitmedim kontrole. 40 ından sonra gel demişti halbuki.:utangac:
Haftasonunda güzel geçmiş. Ooooh dopingli başlamışsın haftaya.

kızlar az once sdü tıp fakultesinden geldim onceki rontgeni gosterdim buna bakıp mı kalca cıkıgı dediler dedi evet dedim hayret bişi yaa dedi basını salladı nasıl yani yok mu hocam dedim bide bebeği muayene edeyim dedi baktı cocukta kalca cıkıgı olsa bu hareketleri yapamaz dedi isterseniz bide burda cektirin rontgen icimiz rahat etsin dedi cektirdik onlarıda gosterdik yok bu cocukta bisey ama isterseniz ogleden sonra hocam gelince birde ona gosterelim dedi ogleden sonra 1 bucuk gibi gidecez hocaya gostercez bide aklım o kadar karıstı ki o da doktor bu da doktor naparsın ne dersin
Hadi inşallah ilk doktor yanılmıştır... İnşallah yoktur kalça çıkığı. Sonucunuzu bekliyorum canım.

bizde birazdasn götürcez boğumlar eşit değil.inş bişey çıkmaz.
Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum canım.

Kızlar selamlar Cumadan berı ne var ne yok.Sımdı doktordan geldık. 2 gundur Alı Tuna nın dusmeyen bır atesı ve ıstahsızlıgı var. az once 38.7 ıdı. :( Sımdı de cıkmam lazım..
Diştenmiki acaba??? Doktor ne dedi..?? Çabuk gel merak ettim.

kuzum bende senı özledim bu arada aynı tehlıke sınyalı bendede var ustune ustluk ara ara mıgdem bulanıyo
bende oglumla 13:00 d uyandım ayy ne uyumusuz ya[/b][/color]
Aman etme eyleme emelim daha çok erken. Bide çok uyumuşsun...CADIARZU:uhm: Aboooouuuwwwwwww

kebikec hoşgeldin. Dün kayıt olmuşsun gel aramıza hu huuuuu.
Anlat bakalım kimsin necisin???

melek geçmiş olsun canımm ali tunaya

buket ben aslında 40ımdan sonra 15 er gün arayla adet oldum sonra birden durunca noluyo dedim korktum bişeymi oldu acaba diye gerçi çok ama çok zor bi ihtimal hatta imkansız gibi bişeyde neyse test aldım yaptım ilk yaptığımda negatifdi durdukca 2. çizgi belirmiş :kedi: korkuyordum noluyo diye neyse doktor bakıyo usgyle demezmi neden geldin diye ahaaa dedim mıçtık hamilesin diyecekkk ama allahdan demedi bişey yokmuşda ondan sorarmış arzucum

Back