2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bişi sorcam ben bu msnde birileri var siliyom siliyom her yerden siliyom kapatıp acınca yine varlar
deli olacam nasıl siliniyorkii

ya kızlar bişi sorcam ben bu msnde birileri var siliyom siliyom her yerden siliyom kapatıp acınca yine varlar
deli olacam nasıl siliniyorkii

kişinin üstüne sağ tıkla sonra sil de :)ya che ismini okuyunca hep lise yıllarım geliyo aklıma.che nin hayatını okumuştum ama o kadar ağır bi kitaptıki her kelimenin ingilizce ve ispanyolca açıklamaları vardı.offffffff bişey anlayamamıştım o kitaptan 1 yıl sürmüştü okumam o yüzden.kitap zevkimin içine etmişlerdi yani.ama yinede başardım

kız her şekil siliyom silinmiyor

che kolay adam değil ki
kitabıda kolay olsunnyerimseniben

bugün kankardeşimin düğünü var ve ben gidemiyorum okadar üzgünümki anlatamam çok isterdim onu gelinlikler içinde görmeyi kahretsinnnsenağlama senağlama senağlama

bugün kankardeşimin düğünü var ve ben gidemiyorum okadar üzgünümki anlatamam çok isterdim onu gelinlikler içinde görmeyi kahretsinnnsenağlama senağlama senağlama

NEDEN GIDEMIYORSUN KUZUM BU ARADA BENIMDE DUGUNUME ABLAM GELEMEMISTI HAKKARIDEYDI VE O ZAMAN ASKERIYEDEN DISARI ÇIKARMIYORLARDI IÇIM ÇOK BURUKTU OGUN BENIM:gitme:

bu kız yavaş yavaş emmeyi bırakıyor mu ne.sağıp verince içiyo ama dolu memeyi emmiyo napsam :çok üzgünüm:

ya süt verilibilir çocuk mikrop kapmamalı ama.süt yaramaz kısmı verilmesin diye uydurulmuş bir hikaye .dinde herşeyin bir gerekçesi var örneğin 40 günkü lohusalık döneminde ilişki yasak bugün doktorlarda 40 gün yapılmamalı diyorlar.
süt verilebilir ama ben genede hemen banyomu yapıyorum abdestimi de alıyorum koştur koştur çıkıyorum saçımı kurutmaya kalmadan benim cingöz uyanıyor ıslak saçlarıma baka baka emiyor.
bu kız yavaş yavaş emmeyi bırakıyor mu ne.sağıp verince içiyo ama dolu memeyi emmiyo napsam :çok üzgünüm:

bence sağma körmü içsin memenden.aışmasın.
bende bugün oh emiyor dedim kaç saattir emmiyor yeni uyudu cadı çok yoruldum çokklava:

çocuk sütten neden mikrop kapsın onu anlayamadım ben fisfisfis acaba abdest alınca süttemi temizleniyo fisfisfisfisfisfisfisfisfis o zaman müslüman olmayan tüm çocuklar sütten mikropmu kapıyfisfisfis dünya yuvarlakmı?biz evrende yalnızmıyız?alem buysa kral kim? tüm bu soruların cevabını istiyorum :roflol:

benim adetlerim ağrısız sancısız kendi kendine geçerdi yahu hem karnım hem belim ağrıyo uuuuyyyyyyyy

bence abdest alınmadan,temizlenmeden bebeğe verilen süt çiğ süttür,hani derler ya çiğ süt emmişsin die...
ben böyle düşünüyorum tamamen kendi fikrim ayrıca haram diede duymuştum büyüklerimden...

selam kızlar cok moralim bozuk selene kalca cıkıgı teshisi kondu cok kotuyum
cok gecmis olsun Tugba !! Bi gelisme varmi?
kızlar naslsınız biz yine doktordaydık kızım 2 haftaqda 1 gr bile almamış
dr antibiyotik verdi bide polivit umarım işe yara çok üzüldüm ya çok
Deryacim ne oldu sende bi gelisme varmi? neden ek gidaya baslatmiyor doktor anlamadim?
ya kundak falan hic yapmadık
simdilik cift bez uygulaması yapıyoruz
ya hatırladıgım kadarıyla hayriyenin kızındada olmustu msnsini acmıyo cep numarasını bilen varmı
canim ben hastanedeyken dogum yaptigimda bi bebekte öyleydi ikitane bez kullanacaklardi sadece iki aya kadar sonra gececek dedi doktor?!!
benim adetlerim ağrısız sancısız kendi kendine geçerdi yahu hem karnım hem belim ağrıyo uuuuyyyyyyyy

Ben halen adet olmadim!

nasilsiniz kizlar?
durumlar nasil? sizi cok özlegim bir kac gündür giremedim - özleyenimde olmamis mafoldumben
cok sey oldu ama anlatacak güc kalmadi
Kisaca: Kaynanam-Görümcem sinir etti beni!
Kizarkadasim üc aylik bebegini aldirmak zorunda suan hastanede!
Kendimi hic iyi hissetmiyorum! bunalimdayim - yanliz hissediyorum kendimi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…