KIZLAAAAAR !!! Şimdi geldim doktordan, bütün tahlillerim (idrar,kan,kültür) temiz çıkmış.Düşük tehlikesini de atlatmışım.Nasıl mutluyum size anlatamam.O yüzden de hemen paylaşmak istedim sizinle :teytey:
çok sevindim canım gözün aydın mutluluğun daim olsun inşallah. allah kucağına alma mutluluğunu da tattırsın sana ve tüm hamişlere.
KIZLAAAAAR !!! Şimdi geldim doktordan, bütün tahlillerim (idrar,kan,kültür) temiz çıkmış.Düşük tehlikesini de atlatmışım.Nasıl mutluyum size anlatamam.O yüzden de hemen paylaşmak istedim sizinle :teytey:
canım çok sevindim senin adına....
inşallah böyle sorunsuz olarakda bitirirsin hamileliği..
bizim sirkette bu dogumdan onceki 8 hafftayi doktorun calisabilir raporuyla 4 haftaya kadar cekebiliyoruz.sekiz hafta evvel sekiz hafta da sonrasında maaşlı iznimiz var, sonrasında belki önce rapor ama illa ücretsiz izin. 1 seneye yakın veriyolar talep halinde bizim kurumumuzda. bebişim 1 yaşına basmadan dönmek istemiyorum işe banane banane
kızlar ben 5+1 günlüğüm ve ve ağrı kasığımdan kalçama vuruyor sizin de oldu mu böle normal mi,?
Arkadaşlar hamile kaldıktan sonra huzursuz bacak sendromuna yakalanan var mı? Gece sadece 2 saat uyuyabiliyorum. Güneş çıkınca çekilmeler gerilmeler gidiyor. Tahammül edemiyorum artık. Benim gibi aynı şikayetleri yaşayan var mı? Neler yapıyorsunuz?
mide bulantın yokmu 16 eylül veya kokulara karşı hassasiyet falan?
5 haftalıkken falandı sanırım çok yoğun bir halsizlikle birlikte 2 gün mide bulantım olmuştu..başkada yok...kokulara karşı hassasiyette yok...bu benim 2.çocuğum olacak..bir kızım var..acaba 2.hamileliklerde mide bulantısı azmı oluyorki..böyle midesi bulananları okudukça acaba hamilemiyim diyorumkaydirigubbakcemile3