Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben 1 eylülde işten ayrılıyorum.tamamen ayrılacaktım ama patronum ücretsiz izne çık dedi.
sigortamı ödicekler.doğumdan sonra gelicem..
sizde var mı bu şekilde yada işten ayrılacak olan
Ben daha yarım kilo aldım. Oda bu hafta anca. Daha önce iştahsızlığım vardı çok. Hiçbişey canım istemiyodu. Zorla yiyodum. Ama acıkınca kan şekerim düşüyo. O yüzden şimdi midemi boş bırakmıyorum.
incir (yaş) + kayısı suyu ile cok sukur biraz duzene girdi guzelim benimkisi.kızlar buarada birşey sorcam kabızlık problemi olup da çözüm bulabilen var mı?yoğun barsak sancım oluyor
canım resmen beni anlatmissin.yok ne yazıkki ama ben zaten işi tamamen bırakıcam ..32. haftaya kadar dayanırsam iyi o zaman çıkıp doğum izninden sonrada maaşımı alıp ssk dan temelli ilişkimi kesmek istiyorum burayla...artık sıkılmaya başladım insanlardan,ortamdan isteyerek gelmiyorum 4,5 sene oldu ...bebeğimi biraz büyütüp başka yere girmeyi düşünüyorum....tabii bi aksilik olmazsa...
buketçim benimde kan şekerim düşüyo bende yarım kilo almışım ama iki gündür sürekli tıkınıyorum.
buketcim sen calismiyormusun?
ay o kadar ozeniyorumki calismayan hamilelere.sabah kalkmak oyle zor geliyor anlatamam
dun aksam yemegini yer yemez yattim ve sabah gene cok zor kalktim yaaa :1no2: