Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 haftalıkken falandı sanırım çok yoğun bir halsizlikle birlikte 2 gün mide bulantım olmuştu..başkada yok...kokulara karşı hassasiyette yok...bu benim 2.çocuğum olacak..bir kızım var..acaba 2.hamileliklerde mide bulantısı azmı oluyorki..böyle midesi bulananları okudukça acaba hamilemiyim diyorumkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaslar.basim çok donuyor bugun gozlerimi zor açik tutuyorum.ne oluyor bana ya.
bidibidim gözünaydın canım. Hepimiz bütün testleri hayırlısıyla atlatalım,güzel haberler alalım inşallah. Daha önümüzde 2'li,3'lü testler var.
Bende çok berbattım 5.haftadan sonra başlamıştı kusmalarım..Doktor serum önermişti ama ben panik oluyorum biraz bu yüzden kabul etmemiştim ama serum korkun yoksa iyi hissetmeni sağlayabilir..özellikle son iki hafta iğrençti benim için ama bu son bir kaç gündür bulantımla baş edebiliyorum enerjim çok yükseldi eminim seninde yavaş yavaş geçicektir yani inşallah geçer ...Geçiyor zaman yavaşta olsa geliyo bebişler..:hooray:Kızlar yemek yemekle aranız nasıl ben çok fenayım 5 kilo verdim 1 ayda 9-4 oldum ama kollarım bacakalrım falan çok ağrıyor halsizim acaba serum falan takılması gerekirmi ya çorbadan başka bişey gitmiyor mideme o da tutabilirsem :1no2:
buketçim benim dr..ikili testi yapmıyacağını gereksiz olduğunu hatta sağlıksız bir test dedi bende yapmıyacam.
cumartesi ilk kez doktor kontrolüm var kızlar ve kısmetse 6+2 olucam....sizce nelerle karşılaşırım......kese?bebeğim?kalp atışı.......hangisi,hangileri.....ne olur hepsi deyin:)))
Canım ilk kontrolünse keseyi ve bebeğini görebilirsin onun ölçülerini öğrenirsin.Kalp atışını görürsün ya da duyarsın.Ultrason çıktını alırsın.Bir sonraki kontrol tarihini öğrenirsin ve zamanın gelmesini iple çekersin a.s.
Normal gülüm.Endişe etme. Bak bende kaçıncı haftamdayım şimdiye kadar bulantı,aşerme...vs hiç olmadı. Arada sırada yemek yer yemez sessiz öğürtü yaşıyorum bir kere,hemen bir yudum su içiyorum geçiyo.
Herkeste belirtiler farklı olur canım bünyemiz farklı hepimizin. Sen içini ferah tut ve tadını çıkar tatlım:CüvCüv:
benimde bulantım yok bu ikinci gebeliğim bi oğlum var ilk gebeliğimde bulantım fazlaydı bulantının ne olduğunu iyi bilirim o yüzden böyle iyiyim inşallah böyle devam ed:dance:er.
buketçim benim dr..ikili testi yapmıyacağını gereksiz olduğunu hatta sağlıksız bir test dedi bende yapmıyacam.