2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bulantılarım daha dün başladı.Bulantı nasıl birşey diye merak ediyordum gördüm :)))
Bu arada bebişlerini kaybeden tüm arkadaşlara Allah sabır versin inşallah.
 
galiba benim bulantılarım da başlıyor bugün pek bir iştahsızım hiçbirşey istemiyo canım((
 

merhaba arkadaşlar.
canım hemen telaş yapma benim sürekli lekelenmem var bazen çamur gibi oluyor.bazen kanama oluyor.inşallah daha fazlası olmaz ama endişe yapma herşey yolunda.adet dönemlerine yakın lekelenmeler olabiliyormuş.3 yada 3,5 aya kadar normalmiş.bende progestan kullanıyorum canım.inşallah bişeycik olmaz.
 
 
arkadaşlar benim doktorlarımın 2 side lekelenme kanamaya dönerse ve aşırı ağrın olursa hemen gel yada gece gündür saat kaç olursa olsun ara dedi.lekenmeler için endişelenmeyin.hem unutmayın bebişler hissediyor.allah onları korusun canlarım.
 
hayatist bugün 7+2 yim...ama bugün ultrasona girsem 9 haftalık falan çıkarım..

canım meraba. bende 7+2 yim. benimde bir iki gün mide bulantım oldu başkada yok. cuma günü gittim bende tam yedi haftayı doldurmamıştım o zaman doktor 8 haftalık dedi. benimde heralde sata göre değil kese boyutuna göre hesapladı
 

aynıyız babyface...bende birkaç gün önce gittim o zaman 7 haftalık olmamıştı daha ama ultrasonda 8 haftalık görünüyordu...kese boyuda 27,4 çıkmıştı senin ne kadardı canım kesenin boyu?
 

enelcim lekelenmeler için fazla endişe etme aşırı bir kanaman yoksa...ben kızıma hamileyken 2 ay boyunca ama sadece adet günlerimde kanamam olmuştu..lekelenme tarzında....yani normal adet görür gibi adet görmüştüm ama kanama yoktu lekelenme sadece...ve doktorum ilaç bile vermemişti..sadece yatak istirahati...allaha şükür şu an kızım 8 yaşında çok yaramaz bişeygamyoncuiremsu
 

ay ne güzel allah bağışlasın inşallah biz de büyütür de yaramazlıklarını görürüz fındıkkurtlarının:dance:
 
aynıyız babyface...bende birkaç gün önce gittim o zaman 7 haftalık olmamıştı daha ama ultrasonda 8 haftalık görünüyordu...kese boyuda 27,4 çıkmıştı senin ne kadardı canım kesenin boyu?

canım benim 26,0 çıktı. bend esordum doktora ben 6+4 üm hesaplamalarıma göre dedim. sata göre öle ama keseye göre 8 gözüküyo ddi.
 
Herkese selamlar ben yeniyim aranızda.Şuan 8+4 üm.bulantılarım vardı ama iki gündür daha iyi gibiyim umarım böyle gider.herkese kolay gelsin zormuş bu hamişlik işi :)

selam canım hoşgeldin aramıza. annelerimiz bizi ne şartlarda doğurmuş işte
 
baybface benim kese 25.0 dı.Doktor 5 haftalık dedi.O değer 8 haftalık için küçük değil mi.Yoksa benim doktor mu şaşırdı?Ne dersin?
 

sağol canım.bende arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyorum.inşallah bizimkilerde böyle olur.allah bağışlasın kızını allah analı babalı büyütsün canım.
 
hoşgeldin :) zormuş gerçekten hasta muamelesi görüyosun resmen hasta değilim gebeyim ben diyorum:))
 
canım benim 26,0 çıktı. bend esordum doktora ben 6+4 üm hesaplamalarıma göre dedim. sata göre öle ama keseye göre 8 gözüküyo ddi.

kese boylarıda hemen hemen yakınmış birbirlerine..:sm_cool:..o gün bende doktora sormştum acaba üstünemi gördümde fazla çıkıyorum diye..hayır kesenin boyuna göre hesaplar demişti..hayırlısıyla bir an önce doğurup sevmek istiyorumm ama daha çooookk varsositososito
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…