Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de 5+3 sün canım benim geçen hafta ölçtürdüm ben p.tesi 7198 çıktıydı.
Canim ultrason bilgileri bizimkinden farkli oluyor.ben 6 haftayi doldurdum diyordum 5+5 gösterdi ultrason 6 gün sonra 6+1 gösterdi.değişiyor yani gelişimine göre. şuan ezbere 7 haftaliğim diyorum.
doktorlar bebeğin gelişimini baz alarak kaç haftalık olduğunu söylüyolar benimde normalde dokuz haftalık dr.a göreyse on haftalık bu gelişiminin iyi olduğunu gösteriyomuş dr. öyle dedi.
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.Ultrasona göre farklı çıkıyo sanırım banada ortalama 7 haftalık dedi 3 hafta sonra yeniden gidicem ama zaman geçmiyo :)
bavse benimde SAT a göre farklı ultrasano göre farklı.....sat a göre 7+2 yim bugün..ama ultrasona göre 9 haftalık olmam lazım..çünkü 1-2 gafta önde gösteriyor beni...doktora sorduğum zaman kesenin boyuna göre değişir demişti...
arkadaşlar çok üzgünüm meleğim şu kısacık hayatındaki yaşam mücadelesini kaybetti....kalbi çok zor bile olsa 1-2 defa attı ama beni terketti üzüntümü anlatmaya kelimeler yetmiyor hepinize iyi dilekleri için teşekkür ediyorum allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin kendinize iyi bakın ben bakamadım çok çalıştım bu arada başkalarının bebeklerine sağlık verdim ama kendi bebeğimi kaybettim kendinize iyi bakın...