evet yaa kesinlikle katiliyorum,gecen hafta kanamam oldugunda,insan her ihtimali aklindan geciriyorya,bende kendimi hep oyle teselli etmeye calistim.cok sukur hamile kalabildim diye.bide şu yanından düşünün, hamile kalabiliyosunuz. etrafımızda o kadar çokki hiç hamile kalma şansı olmayan. sizleri seviyor ve kucaklıyoruz. siz bizim en güzel mart annelerimizsiniz..
benimde kahverengi kanamam olmustu,ama 1,5 gun surmustu cok sukur.
o yuzden doktor yerlesme kanamasi dedi ve ilac filan vermedi.CADIARZU
Merhaba kızlar bende doktora gittim 30 temmuzda doktor 7+1 veya 7+2 dedi 10,6 mm miş. Klabi atıyormuş ama benim 19 temmuzdan beri kahverengi lekelenmem var progestan kullanıyorum doktor iç dedi sadece açıklama yapmadı aynı olan var mı korkuyorum ya bebeğime bişey olcak diye
valla seninki yerleşme kanamasıdır o zamanda benimki ne anlamadım sinir etti beni ya kalbi atıyormuş geçen hafta baktırdım ama hala tedirginim ya
Lazanyacim,bende de miyom var,heralde capindan olsa gerek,ben doktoruma sormustum miyomdanmi diye,benimki icin hayir demisti.kahverengi lekelenme bende de oldu bana da bir açıklama yapmadı doktor progestan verdi sonradan dün kalp atışlarını gördüğümüzde miyom var dedi kahverengi lekelenmeler miyomla alakalıymış.benneyaptımki
Lazanyacim,bende de miyom var,heralde capindan olsa gerek,ben doktoruma sormustum miyomdanmi diye,benimki icin hayir demisti.
buyuklugu / sekli / capi etkiliyor heralde.
benim miyomum cok komik :) yarisi duvarda yarisi disarda filan :)
kahverengi lekelenme bende de oldu bana da bir açıklama yapmadı doktor progestan verdi sonradan dün kalp atışlarını gördüğümüzde miyom var dedi kahverengi lekelenmeler miyomla alakalıymış.benneyaptımki
Bide kıslar bişey sorcam miyom varmış ya sizde bebeğe zararı varmıymış belki bende de vardır görememişlerdirbu doktorlara güvenemiyorum ben
ohohohoo güzelim herşeyi kafana takacak olursan bitmez 9 ay-tatlicadiarzu- canım sen içini ferah tut kalbini boz ma neşeli ol aldığın her nefesi son nefesinmiş gibi dolu dolu çek içine hayat güzel ve güzelleşmeye devam edecek:içelim:
sağol canım ya da başında benim olaylı başladı ilk gittiğim doktor sağlıksız gebelik ya düşecek ya alacaz dedi. Başka doktora gittim 1 hafta bekleyelim bakalım dedi. Sonra sağlıklı dedi. Yerleşme kanamasıdır dedi.
Eğer diğer doktora inansaydım temmuzun 12 si falan bebeğim alınacaktı o yüzden diyorum güvenemiyorum diye halada lekelenme devam ediyor sancım falan yok Allahtan buna seviniyorum da o yüzden tedirginim yani...
Merhaba bebişin kesesi kendisi ve kalp atışı hangi haftalarda görülür arkadaşlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?