kızlar ya şimdi doktordan geldim,kalp atışlarını görmüştük ama ilk kez duydum bugün...çok tuhaftı ya,sanki suyun içinde çırpınan bi ses...bugünleri görmek benim için bi mucize....:)) 10 gün önce 7 mm di,şimdi 2 cm olmuş bebiş,şaşırdım valla....ne kadar şükretsek az.....a.s.a.s.
canım korkma,banada doktorum aynisini soylemisti.ben doktoruma guveniyorum inaniyorum.sakin ol.doktorum kanama çok olmazsa dr a gelmene gerek yok dedi .burdaki doktorlari sevmiyorum hiç.benimle ayni durumu yasayan arkadaslar sizde dr nuzun soylediklerini paylasirsaniz sevinirim.içim hiç rahat degil.
bu arada lazanya nedense senin ismini okuyunca acikiyorum:roflol: lazanyayi çok severimde.of olsada yesem.
kızlar ya şimdi doktordan geldim,kalp atışlarını görmüştük ama ilk kez duydum bugün...çok tuhaftı ya,sanki suyun içinde çırpınan bi ses...bugünleri görmek benim için bi mucize....:)) 10 gün önce 7 mm di,şimdi 2 cm olmuş bebiş,şaşırdım valla....ne kadar şükretsek az.....a.s.a.s.
kapkara hayirli olsun canim bende dun duydum sesini ilk defa.ama gicik doktor fazla dinletmedi.sen kaç haftaliksin.ben sat gore 8 doktora gore 7 haftalik hamileyim.hangisini soylemeliyim bilmiyorum.
arkadaşlar doktordan geldimmmm canımı parçamıı küçükk incimii gördümm allahımaa şükürler olsunn 27sindede nasipse kalp atışını duyacağız inşallah
ben geldimmm
son adet tarihi değil crl tespiti doğruymuş kızlar. ben kendimi 9 hafta 1 günlük sanırken doktor 9 hafta 4 gün demişti ki doğru olanda bu. hatta bu yüzden şubat sonu bile doğurabilirm ama ben karar verdim mart annesi olucam :)
uff yaa hem karnım acıktı hem eve gitmek istiyorum hemdee annemler bana gelmişti ama hemen gitmek zorundalarmış yarın istanbula dönüyolar. yaaa sadece 2 gün görebildim ya!!! daha bana pişi yapacaktıbaşka bi şehirde yaşamak en çok şimdi koydu valla...
kizlar esimin ailesi geldi 1 hafta bizde kalacaklar giremiyorum pek yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. nihayet benimde bulantilarim basladi pekte ozenilcek bisey degilmis, sanirim acliktan olucem hicbisey yiyemiyorum. olsun napalim bi dogsunda bebisim poposunu isira isira bugunlerin hesabini sorucam :))
kizlar esimin ailesi geldi 1 hafta bizde kalacaklar giremiyorum pek yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. nihayet benimde bulantilarim basladi pekte ozenilcek bisey degilmis, sanirim acliktan olucem hicbisey yiyemiyorum. olsun napalim bi dogsunda bebisim poposunu isira isira bugunlerin hesabini sorucam :))
ben geldimmm
son adet tarihi değil crl tespiti doğruymuş kızlar. ben kendimi 9 hafta 1 günlük sanırken doktor 9 hafta 4 gün demişti ki doğru olanda bu. hatta bu yüzden şubat sonu bile doğurabilirm ama ben karar verdim mart annesi olucam :)
uff yaa hem karnım acıktı hem eve gitmek istiyorum hemdee annemler bana gelmişti ama hemen gitmek zorundalarmış yarın istanbula dönüyolar. yaaa sadece 2 gün görebildim ya!!! daha bana pişi yapacaktıbaşka bi şehirde yaşamak en çok şimdi koydu valla...
o zaman bende 22 marttan önce doğurucam...ultrason kağıdında 10 martta doğuracağımı yazıyor...ama doktorum SAT baz alacağız demişti..ne karışık işlermiş bunlar:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?