baybface benim kese 25.0 dı.Doktor 5 haftalık dedi.O değer 8 haftalık için küçük değil mi.Yoksa benim doktor mu şaşırdı?Ne dersin?
bilemiyorum canım ya. eylül16 27,4 müş 1,4 lük bi fark ikimize de 8 haftalık demiş doktorlar. senin sat ın kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baybface benim kese 25.0 dı.Doktor 5 haftalık dedi.O değer 8 haftalık için küçük değil mi.Yoksa benim doktor mu şaşırdı?Ne dersin?
aramıza h.geldin..a.s.son adet tarihin ne zaman?
Hcg de 2618 di geçen cuma
Herkese selamlar ben yeniyim aranızda.Şuan 8+4 üm.bulantılarım vardı ama iki gündür daha iyi gibiyim umarım böyle gider.herkese kolay gelsin zormuş bu hamişlik işi :)
çok teşekkürler herkese hoşbulduk.bana dr önce 9 hafta 3 günlük hamilesin dedi arkasından ultrasona soktu ve 8 hafta 1 günlük dedi.acaba 1 günü dahi nasıl hesaplıyorlar çok merak ediyorum.bu durumda mart 14-15 gibi olacak sanırım doğum.çok var daha yaabirde bana sadece folik asit verdiler folibol.kan değerlerim düşükmüş ama nedense vitamin vermediler iki ayrı dr a gittim.3 aya kadar gerek yok 3. ayda başlarız dediler.madem değerler düşük neden demir vaya vitamin vermediler anlamıyorum çoğu anne adayı evitin kullanıyormuş.siz ne kullanıyosunuz?
sağol canım.bende arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyorum.inşallah bizimkilerde böyle olur.allah bağışlasın kızını allah analı babalı büyütsün canım.
Teşekkür ederim :) 12 haziransenin ne kadarlık?
sat 15 haziran...7+2 yim..
:):) benimki paluk olacak sazan burcu:)bende yengeçim oturur ağlarız artık birlikte :)
Kızlar mart bebişlerinin bir ksımı balık burcu bir kısmı koç burcu olcak benimki koça denk geliyo ben aslanım nasıl anlaşcaz bilmem iki dediğim dedik inatlaşırız artık hamsikuşumla:)))
ya benimkide koç olsun.balık çok duygusal olur ezilmesin hayatta![]()
ya kızlar sizinle konuşmak çok keyifli eşimle ne kadar konuşsakta tam olarak anlamıyor gibi yani sadece benimkine has bi özellikmi bilmiyorum ama hep işin mantığında.mesela kızmı olsun erkekmi diyorum sağlıklı olsun diyor.tabi inşallah öncelikle sağlık ama ne biliim insan konuşmak istiyor işte.adı ne olsun diyorum bakalım zamanı gelince düşünürüz diyor.adam bilgisayar programı gibi:):)öffffff şöle doya doya konuşamıyorum.iyiki bulmuşum sizi.hepiniz çok şekersiniz:)
ya kızlar sizinle konuşmak çok keyifli eşimle ne kadar konuşsakta tam olarak anlamıyor gibi yani sadece benimkine has bi özellikmi bilmiyorum ama hep işin mantığında.mesela kızmı olsun erkekmi diyorum sağlıklı olsun diyor.tabi inşallah öncelikle sağlık ama ne biliim insan konuşmak istiyor işte.adı ne olsun diyorum bakalım zamanı gelince düşünürüz diyor.adam bilgisayar programı gibi:):)öffffff şöle doya doya konuşamıyorum.iyiki bulmuşum sizi.hepiniz çok şekersiniz:)
ayy çalışanlar var,valla extra kolay gelsin hepinize çok zor olmalı hele bide ilk aylar:teselli: ben neyseki 3. ayı doldurmuş olucam başladığımda![]()