sen de çok iyi bak kendine,yanımda olduğunu bilmek iyi hissettiriyordu inan.ilk bebeğimdi o.ağlıyorum bunları yazarken.iyi değilim ama biliyorum ki geçecek.ikimizin acısını da zaman dinderecek.herşeyin ilacı zaman.siret senden haberim yoktu şimdi dahada çok üzüldüm hakikatten kaderimizde aynı gitti allah bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah kendine çok iyi bak arkadaşım
benim de ilkti.şoktayım hala nasıl bitti inanamıyorum.seni de duymamıştım.şaşırdım üzüldüm.aynı acıyı paylaşıyoruz.ne diyeceğimi bilemiyorum.selam arkadaslar...benım bebegımde 5 gun oldu benden ayrılalı.bende cok uzuldum yıkıldım ama toparlanmak zorundayız.sevgılı sıret ve babynurse ınanın cok uzuldum.acınısın aynını hısseden bırı olarak sızlere sabır ve guc dılıyorum.Allah aldıgına gore bı hayrı vardır dıyerek tesellı olmaya calısıyorum ben...ustelık benım ılk gebelıgımdı..sızın de oylemıydı?
benim de ilkti.şoktayım hala nasıl bitti inanamıyorum.seni de duymamıştım.şaşırdım üzüldüm.aynı acıyı paylaşıyoruz.ne diyeceğimi bilemiyorum.
arkadaşlar çok üzgünüm meleğim şu kısacık hayatındaki yaşam mücadelesini kaybetti....kalbi çok zor bile olsa 1-2 defa attı ama beni terketti üzüntümü anlatmaya kelimeler yetmiyor hepinize iyi dilekleri için teşekkür ediyorum allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin kendinize iyi bakın ben bakamadım çok çalıştım bu arada başkalarının bebeklerine sağlık verdim ama kendi bebeğimi kaybettim kendinize iyi bakın...
off canım senide simdi ogrendim yaa,allah sabır versin.selam arkadaslar...benım bebegımde 5 gun oldu benden ayrılalı.bende cok uzuldum yıkıldım ama toparlanmak zorundayız.sevgılı sıret ve babynurse ınanın cok uzuldum.acınısın aynını hısseden bırı olarak sızlere sabır ve guc dılıyorum.Allah aldıgına gore bı hayrı vardır dıyerek tesellı olmaya calısıyorum ben...ustelık benım ılk gebelıgımdı..sızın de oylemıydı?
benımde bebegım 5 gun once ayrıldı benden..o kadar ıyı anlıyorumkı sızlerı.az once sıretede yazdım.bu doganın bı kanunu ve Allhın bı emrı bunu boyle kabullenıp toparlanmamız gerek... cok gecmıs olsun.ıletısımı koparmayalım olmazmı
arkadaşlar çok üzgünüm meleğim şu kısacık hayatındaki yaşam mücadelesini kaybetti....kalbi çok zor bile olsa 1-2 defa attı ama beni terketti üzüntümü anlatmaya kelimeler yetmiyor hepinize iyi dilekleri için teşekkür ediyorum allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin kendinize iyi bakın ben bakamadım çok çalıştım bu arada başkalarının bebeklerine sağlık verdim ama kendi bebeğimi kaybettim kendinize iyi bakın...
slm bayanlar benim bebişimde bugün tam 10 haftalık :CüvCüv:ama arada hafif ağrılarım oluyo bide dün hafif bi kan geldi:çok üzgünüm: sonra kahverengiye döndü bugün dokdora gidicekdim ama kesilince gidmedim bide şehir dışındayım izmirde burayı pek bilmiyorum kime gidiceğimi :sm_confused:15gün sonra evime gidicem:smiley-cool: bi daha sorun olmazsa evime gidince giderim diye düşündüm inşallah sorun olmaz
Kizlar merhaba bende mart annesiyim benide araniza alin nolur...........babynurse cok üzüldüm inanki allah yardimcin olsun.ben 6 +5 haftaliğim yarin kalp sesini dinlemeye gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?