yeni arkadaşlarımız hoşgelmişleeeeeeera.s.
nerdesiniz kısçeler ya topic boş kalmış. benim alperim geldi dün harıl harıl gelinlik aradık. bulduğum bişey var sanırım yarın gidip onu alıcaz. kayınvalidemler gelmedi tek başımıza geliyoruz:sm_cool: eşyalarımızı almaya başlıycaz artık
slm beende hazıran gelınıyım.... ne zor mus nısanlılık..... evlılık kım bılır ne zor dur....
gel canımım yaaa....msn icadedildi topic bozuldu Şeniz
bu ara msn ye bile girecek vakit bulamıyorum ben ya :bbo:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz alkisalkisalkis
Kahvekolikcim ne kadar az kaldı senin, 19 günü görünce ben heyecan yaptım şimdi delikafadulden Nasıl gidiyor canım hazırlıklar, toparlanmışınızdır bayağı
Asya nur ev düzmek gerçekten çok zor, biz dün evimizi yerleştridik, kafayı yicektim ya :jeyyar: Her yerden biri bana sesleniyor, adımı duymaktan bıktım valla, birde eşyalarımı sığdıramadım, şimdi ek dolap almamız gerekicek :bbo:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz alkisalkisalkis
Kahvekolikcim ne kadar az kaldı senin, 19 günü görünce ben heyecan yaptım şimdi delikafadulden Nasıl gidiyor canım hazırlıklar, toparlanmışınızdır bayağı
Asya nur ev düzmek gerçekten çok zor, biz dün evimizi yerleştridik, kafayı yicektim ya :jeyyar: Her yerden biri bana sesleniyor, adımı duymaktan bıktım valla, birde eşyalarımı sığdıramadım, şimdi ek dolap almamız gerekicek :bbo:
Güzelmiş kaydirigubbakcemile3
Benımde hazıranın basında yerleşicek esyalarım,düğüne bır hafta kalada ceyızım gıder artıkın.Ufak tefek seyler tamamlandı tabı,buyuk esyalar var sadece.gelınlık provam ayın 26 sında.Ya buarada bişi sorayım,düğünüm 27 hazıran cumartesı gunu.gelınlıkcım 25 ınde teslım ederım dedı,cok mu yakın arası :uhm: yanı bır hafta onceden fılan alsam daha ıyı olmaz mı? Heveslenıyorum galıba :roflol:
ayy canım ya keşke daha erken verseydin gelinliğini. ben hazır aldım gerçi de nerdeyse 2 haftadır evde gidip gelip bakıyorum delikafadulden insan gözünün önünde dursun istiyo devamlı. olmazsa terzini sıkıştır erken versin yerimseniben
Cumartesı netleştirdim gelınlıgımı,kaporayı fılan bıraktım.buarada 700 e dıktırıyorum,400 unu verdım.nyse düğün ne zamandı dedı,27 dedım 25 ınde teslım ederım dedı,şaşırdım bende.belkı son zamana kadar oynama yapabılme ımkanı sağlamıştır kendınce,provaya gıdınce sorsam mı acep :bbo:
çok özledim kızlar sizi yaaaa :ecrin_bebek: düğünler yaklaştı herkesin işi gücü var kimse ilgilenmiyo talkisalkisalkisopicle mopicle artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?