2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

Haziran gelinleri ne oluyo herkes çevrimdışı bi ben varım herhal buradan çıkmayan eee 26 hazirana daha var nasılsa ohh iyiki haziranın son haftasına almışız düğünü hatta temmuza çekseymişiz:bbo: gün yaklaştıkça heyecan ve korkum bir kat artıyor -tatlicadiarzu-

istediğin kadar ertele nasıl olsa sonunda olacak.. korkunun ecele faydası yok kaydirigubbakcemile

öyle sayılı gun gelıyo hemen en son 3 ay vardı dugune bı baktım 20 kusur gun kalmıs.. ne cabuk gectı zaman... haftaya odamı sermeye gıdıcez antalyaya... annem aglamaya basladı gıtme falan dıyo :bbo: nası sakınlestırcem bılmıyom haaa

bide bişi sorcam.. bu bele kurdele falan baglanıyo ya tam belın ortasına mı baglanıyo bıaz aşşa olsa nolur... zatı sınır oldum sevmedım o kurdele ısını duzgun durmuyo.. bıde o el çiçegıne sınır oldum elımde tasıyamam ben onu... kesın unuturum ben onu bıyerde ha... -tatlicadiarzu-

biraz asagıdan bol bi şekilde bağlarsın. ama onu sen bağlamıcan kı zaten

Kızlar benim düğünümde 20 Haziran'da. Dün kışlık kıyafetlerimi kolilere koydum. Hafta sonu evimize götüreceğiz. ıçim nasıl sızlıyor anlatamam. Odamdan taşınıyorum, kimseye bişey belli etmemeye çalışıp gizlice ağlıyorum. Meğer ne zormuş iki arada kalmak. Bi yerde sevdiğin adam, biyer de canın ciğerin annen... Nasıl kopacağım evimden odamdan annemden bilmiyorum...

senağlama

canım senınle aynı gün düğünümüz :ecrin_bebek: evden kopmak cok zor. ben zaten ailemden uzaktayım annem hazırlıyor benim eşyalarımı bir kısmını kargoya verecek bir kısmını otobusle kendi getirecek. canım annem ne kada üzülüyordur

ben de haziran geliniyim,sizin gene 1 dugununuz var ama benim iki.bizde adetdir 1ci dugun kiz tarafinin dugunu olur,ikincisi erkegin.tabi bu zorunlu degil ama genelde boyledir.ilk dugunum 7 haziran (kiz tarafinin dugunu),ikincisi de 12 haziran.ben aileme yakin yerdeyim.ayakla 5 dakkaya.ama benim de annem mizmizlaniyor.ben kisliklarimi goturdum evime.bazi esyalarim kaldi onu da goturucem...cok heyecanliyim ben yaaa:1shok:

hayırlı olsun canım benım..Rabbım hayırlısıyla tamamına eriştirsin inş..herkez bıgun ayrılıyo ve cok zorluyo ya ayrılmak yınede..:1hug:

haziran gelinleri nerdesiniz yaaaaaa?bi cevap verin ... :) hepimizin isleri basindan askin,kosusturmadan nete giremiyoruz insallah hersey hepimizin gonlunce olur ....opuyoruuuuuuuuuuuuuuumopuyorumnanaktan

haziran gelinleri nerdesiniz yaaaaaa?bi cevap verin ... :) hepimizin isleri basindan askin,kosusturmadan nete giremiyoruz insallah hersey hepimizin gonlunce olur ....opuyoruuuuuuuuuuuuuuumopuyorumnanaktan

canım buralardayım bi bakıp çıkayım dedim. o kadar yorgunum kı... bugun temizlik vardı evde kadında vardı ama ben kostururken daha cok yoruldumbenneyaptımki ayrıca kargoyla çeyizlerimin bi kısmı geli onları yatagın üstüne serdim kırışmasınlar diye... yemek fırında pişiyor yarın kayınvalidmler geliyor. bir dus alıp yataga girsem benden mutlusu yok. geberdim valla..

slm kızlarrrr.walla günler çabuk vede çook yoğun geçior.ama zvkli oluor.evlenmk güzl miş.bnmde dün büyü keşyalarım geldi yani mobilyalarım ayy nişanlımla bi tuhaf olduk burası bizmmi bizmi yaşıcz filanopuyorumnanaktan çok güzlmiş insanın kendi evi olmasa.bnmde haftaya pazar 14 ünde çeyizim serilcek evim tamamen yerleşmiş olucak hayırlısı ile.hepimzin herşey gönlünce olsun kızlar öpüom sizii çokkkkkkaydirigubbakcemile5a.s.

hadi bakalım fıstık hayırlı olsun esyalrın güle güle eskit hihoyyyt benimde dün perdelerim takıldı ev o kadar değişti ki...vitrinlerimin içi tüm dolaplar dolup halılarda yerleişnce tam olacak... annem gelince haftaya onlarıda halledicez... insan bir garip oluyor haklısın cicim cok hosuma gitti opuyorumnanaktan

evet canim,guzel de ama cok zor ve stresli.benim evim bugun bitti cok cici oldu :) hemen orda yasamak istiyorum ama evdekileri de birakip gitmek biraz zoruma gidiyor :1shok:

insallah evden cikinca aglamam... bi tek onu istiyorum. ben evden cikinca annemle babam duygulanmasin senağlama

ben 29 haziranda evleniyorum fakat öncesinde doktora gitmeli miyim?

ben nisan ayinda gitmistim,cesitli tahliller yaptirdim evlilik oncesi,hepsi temiz cikti,bi tek herpes simplex 1 var bende.o da cocuk dusurmeye bile sebep olabilirmis.onun icin de ilac falan alicam,hele bi dugun olsun bitsin de kurtulalim :))))))
ama gitmeni tavsiye ederim....

kayinvalideni guzelce agirladinmi taze gelin ?:)))))))))) senin dugun ayin 20-deydi oylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…