2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

kızlar yok gevezelik edende yok demekkı biz değilmişiz en cok konusan duymasınlar beniiiiiiiiii :tomato:

fıstıgım ben cıkıyorum yemek yapıcam bu aksamnın menüsünde şnitzel var cokacimcoook
öptüm sizi.... bende sonra gelecek kızlarıda çooookkk öptummm gorusuruz:teytey:

selam kızlar
bi giremedim bugün ya, 23 nisan çoğu kişi çalışmıyor hesapta ama bizde hem çalıştık, hemde sanki bütün haftanın işleri bugüne toplanmış gibi bi nefes alamadım akşama kadar benneyaptımki bide üstüne zor çıkabildim işten patronlar sayesinde
iclalcim sinaya bende katılıyorum konyalılar konusunda, aman dikkat et, her sırrınıda paylaşma gerçekten tehlikeliler kaydirigubbakcemile dün akşamda giremedikmki koyayım resimlerimi, birazdan koyucam inşallah
mervecim msn ini gönder canım özelden ekliyim hemen kaydirigubbakcemile2 ay bu arada hemen gidiyimde bakem resimlerine :sm_cool:
nazlıcım geveze kelimesi banamıydı yoksa :jeyyar: :dilcikar:

kızlar ya bikaç resmimi koyucamda büyük çıkmaması için ne yapmam gerekiyor, bazen büyük çıkıyor çünkü CADIARZU

kızlar yok gevezelik edende yok demekkı biz değilmişiz en cok konusan duymasınlar beniiiiiiiiii :tomato:

nzlasm bu bize geveze mi dedi şimdi delikafadulden

canım ben tinypic ten yüklüyorum. resize kısmında message board u işaretlersen normal boyutta çıkar.

günaydın kızlar
teşekkür ederim iclalcim bir deniyim şimdi hihoyyyt
işyerindeki bilgisayarımda 2-3 resmim var ekleyim onları buraya şimdi süprizzzzz

günaydın canlarımmmmm.napıonuz kız.bn gitmişim siz gelmişinz çeneniz düşmüz walla:roflol: nazlıcım atıom şimdi msn mi sana özelden.

ayyy ayy güzelliğe bak.negüzl yakışmş sana yeşiller yaa.ve çok yakışıosunuz gerçktn.çok hoşsun canım

nazlıcım cok hossun canım benim.... geveze didim size nolmuskııııı kıslar üzmedim sizi insallahfisfisfis

nazlıcım cok hossun canım benim.... geveze didim size nolmuskııııı kıslar üzmedim sizi insallahfisfisfis

kıss napıon.evt çok hoş olmuş nazlı bnde çok beğendim.e seni ve iclalide bekloz artık.buarada biz nazlıyla msn de takılıoz artık daha rahat oldu:teytey:

aa nazlı ben seni hatırladım yahu. daha önce fotolarını koymuştun sanırım kk ya. bende hepinize özelden atıcam görüşürüz. hala kuzendeyim giremiyorum nete yerimseni ben

aa nazlı ben seni hatırladım yahu. daha önce fotolarını koymuştun sanırım kk ya. bende hepinize özelden atıcam görüşürüz. hala kuzendeyim giremiyorum nete yerimseni ben

ewet canım bi ara koymuştum, kaldırmıştım dur bunlarıda kaldırayım yeter bu kadar yüzüm eskimesin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…