• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

kızlar geçenlerde sadece salona 1500 tl istemişti perdeci demiştim ya, dün kuzenimin çalıştığı yere gittik bütün evi 1.150 tl ye hallettik, hatta o yüksek fiyat aldığım yerdeki tüle, perdeye göre daha kaliteli ve şık olmasına rağmen... Ayrıca 1150 tl, 800tl ye falan düşecek kuzenim kendi personel indiriminide kullandığında süprizzzzz ilaç gibi geldi valla, sadece salon için 1000 i gözden çıkarmayı düşünüyorduk artık hihoyyyt

sadece salona 1500 müüüü :1shok: hadi gözün aydın canım güle güle kullan.
ben döndüm kuzenden kıslar yerimseniben

kızlar geçenlerde sadece salona 1500 tl istemişti perdeci demiştim ya, dün kuzenimin çalıştığı yere gittik bütün evi 1.150 tl ye hallettik, hatta o yüksek fiyat aldığım yerdeki tüle, perdeye göre daha kaliteli ve şık olmasına rağmen... Ayrıca 1150 tl, 800tl ye falan düşecek kuzenim kendi personel indiriminide kullandığında süprizzzzz ilaç gibi geldi valla, sadece salon için 1000 i gözden çıkarmayı düşünüyorduk artık hihoyyyt

canım sevindim valla o kadar para kolay mı kazanılıyor sanki benim bir aylık maaşımı bir salon perdesine veririsek artık kafamçokkarıştı

bende 06.06.09 haziran geliniyim ben bütün evin perdelerini 750 e hallettim cnm fransız gipürü perdemi deniyor hem son çıkan o türden

bende 06.06.09 haziran geliniyim ben bütün evin perdelerini 750 e hallettim cnm fransız gipürü perdemi deniyor hem son çıkan o türden

hoşgeldin canım, senden 1 gün sonrada ben evleniyorum kısmetse :teytey: iyi halletmişin canım fiyat olarak iyi günlerde kullanın inşallah :CüvCüv:

Arkadaşlar, ben de 12 haziran geliniyimmmm:)) Beni de aranıza alınnnn:)

yeni arkadaşlarımız hoşgelmişleeeeeeera.s.

nerdesiniz kısçeler ya topic boş kalmış. benim alperim geldi dün harıl harıl gelinlik aradık. bulduğum bişey var sanırım yarın gidip onu alıcaz. kayınvalidemler gelmedi tek başımıza geliyoruz:sm_cool: eşyalarımızı almaya başlıycaz artık

Biz eşyaları hallettik bir tek avizeler kaldı çok şükür, ben evlenip Ankara'ya gideceğim, nişanlım orada, o yüzden fırsat buldukça kaçıyorum oraya, hallediyoruz birşeyleri..:)

yeni arkadaşlarımız hoşgelmişleeeeeeera.s.

nerdesiniz kısçeler ya topic boş kalmış. benim alperim geldi dün harıl harıl gelinlik aradık. bulduğum bişey var sanırım yarın gidip onu alıcaz. kayınvalidemler gelmedi tek başımıza geliyoruz:sm_cool: eşyalarımızı almaya başlıycaz artık

kız süper ya yalnız çok ii olmus... benim annemler uzak hersey için kayınvalidemle gidiyoruz ankarada hallediyoruz. keske benim annemde yanımda olsa..neyse gelinliğin fotosunu koyda çatlamayalım meraktan kaydirigubbakcemile5

tearsinheaven hosgeldin canım aramıza...

Az kaldı az, ama artık zaman geçmiyo, öyle ki, son zamanlarda erkenden uykumun gelmesini 'yatcam kalkcam yatcam kalkcam o gün gelicek' psikolojisine bağlıyorum:)))

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİİİİİİİİ dediğim aynıyla vakiiiiii.......benneyaptımki

ya kızlar topiği baş bırakıyoruz olmuyoooo amaaaa:1no2:

gel canımım yaaa....msn icadedildi topic bozuldu Şeniz

Back