• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

evlenenler topiği bos bırakmasın yahu.. biz burda tanıstık boynu bükük koymayalım topişimizi kaydirigubbakcemile3

senin kadar delüyüm bendeeeee delikafadulden-tatlicadiarzu-

düğün çok güzeldi canım benim ben foto koymaktan tırsarım biliyosun daha önce söylemiştim:utangac:

hıı ne diycem size hani sorup duruyodum ya evlenmeden önce, bende yasmine başladım şimdi. ilk zamanlar mide bulantısı yaptı biraz ama geçti şimdi. başka bi yan etkisini görmedim umarım olmaz :1rolleyes:

düğün çok güzeldi canım benim ben foto koymaktan tırsarım biliyosun daha önce söylemiştim:utangac:

hıı ne diycem size hani sorup duruyodum ya evlenmeden önce, bende yasmine başladım şimdi. ilk zamanlar mide bulantısı yaptı biraz ama geçti şimdi. başka bi yan etkisini görmedim umarım olmaz :1rolleyes:

aaa o güzel yuzunden mahrummu bırakcan bizi kıssss:gitme:
yasmin bendede ilk ay göğüslerimde agrı sabahları mide bulantısı biraz duygusallık yapmıstı ama 4. kutuyu içiyorum cok rahatım şimdi :nazar:

Bende evlendim geldim çooookk mutluyummm herşey çok güzel gidiyor Allahım herkese nasip etsin inş. :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

aaa o güzel yuzunden mahrummu bırakcan bizi kıssss:gitme:
yasmin bendede ilk ay göğüslerimde agrı sabahları mide bulantısı biraz duygusallık yapmıstı ama 4. kutuyu içiyorum cok rahatım şimdi :nazar:

haa unutmuşum ya benim memişlerim irileşti biraz :lepi: devamını diliyorum :roflol:

hahah alemsiniz kızlar.walla bnmkilerde küccük ama dert etmemeye çalışıorum.arada bir takılıo kafama silikonamı başvursak napsek ki gari :DD

ay canlarım kapmışınız işte kocaları daha ne silikon felan. anam yeter onlar kaydirigubbakcemile3

mrb gelinliğini kiralamak yada satmayı düşünen varmı?çk zor durumdayım yardım:(

:nazar: :nazar:
haziran gelinleriiiiii inşallh keyfler yerindedir...
bakalım bu topikte ilk hamiş kim olacak

Back