2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

kayinvalideni guzelce agirladinmi taze gelin ?:)))))))))) senin dugun ayin 20-deydi oylemi?

evet canım 20sinde benimki... geldilerde gittiler bile ağırladık insallah güzel bi şekilde gamyoncuiremsu... senınkınede cok az kalmıs canımbuyrunnnnnnnnn

Kızlar evimizin son eksikliklerini tamamlıyoruz. Dün gittim koridora dolap yapılmıştı onun pisliğini temizledim:) Ben nasıl başa çıkıcam bu evin temizliği ile diye düşünmeden de edemedim:) Çok büyük yaaa.... Bu hafta sonu hayırlısı ile gelinliğimi alacağım. Bu güne kadar heyecan yoktu bende ama bugün sabah bi uyandım bi daha da uyuyamadım. Heyecanlanıyorum galiba:)) Çok az kaldı... Allah hepimize yardım etsin...

senınle aynı duyguları paylasıyoruz evin temizliği konusunda... ev yerleştikçe ben nasıl temızlıcem bu evi diye bir telaş aldı beni.. valla bilmiyom nasıl olcak :uhm:

kizlar benim dugunumun biri oldu dun...insallah 1-2 gune resimlerini albumler bolumune eklerim,kendimiz cektigimiz resimler var da ben fotografcinin cektigi resimleri eklemek istiyorum...albumlere ekledigimde size haber veririm....

kizlar benim dugunumun biri oldu dun...insallah 1-2 gune resimlerini albumler bolumune eklerim,kendimiz cektigimiz resimler var da ben fotografcinin cektigi resimleri eklemek istiyorum...albumlere ekledigimde size haber veririm....

süperrrr :teytey: valla bekliyorum fotoları.... nasıl geçti ilk dügün cicim

kıslar bende cuma gunu odamı yerlestırdım... antalyaya gıttık... cok kotu oldum bea... garıp oluyo ınsan artık kendı evımde bı yabancı gıbı hıssedıyorum kendımı... hıcbı esyam yok ama cok guzel oldu odam.. pembiş pembiş kız bebek odası gıbı...hayırlısıyla su dugunude bı atlatsaydık...

takvimimdeki son 10 günü gördükçe içim kıpır oluyor önce sonra heycanım üzüntüye dönüyor.

Kızlar son 7 günüm:) Bir yandan hayatımın anlamı, sevdiğim erkekle beraber yaşayacağım için çok mutluyum. Ama bir yanımda inanılmaz hüzünlü. Dokunsalar ağlayacağım... Sizlerde de var mı böyle duygular... Çok ama çok duygusallaştım son zamanlarda.

benimde 4 temmuzda :) ya evimi yerleştirdik davetiyeler hazır gelinlik hazır sayılır kendimi çok boş hissettim şimdi napıcaz atladğımz bişimi varki??? :)))

selam kızlar
ben evlendim ,geldim zemuszemus herşey çok güzeldi, darısı geri sayım yapanların ve tüm bekarların başına opuyorumnanaktan

bende evlendim geldim kızlar kaydirigubbakcemile2

nerdesiniz yavru kuşlar bende evlendim geldimopuyorumnanaktan

herşey şükür çok güzel oldu. Rabbim hiç ağzımızın tadını bozmasın inşallah

bende evlendim geldim kızlarr..kahvekolikçim nasıldı düğünün neler yaptınız foton varsa yollasana merak ediorum.bnmkini albümlere ekledim bakablrsn ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…