• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

merhaba kızlar
bu aralar koşturmacalar hiç bitmiyor malesef, o yüzden burayada pek uğrayamıyorum
tearsinheaven bişey olmaz canım 1-2 saatle takma o kadar kafana
görüşürüz kızlar şimdi yine kaçmak zorundayım ben öptüm sizi

Benim 12 Haziran, daha da az kaldııı:))) Benim de gelinlik hala elime geçmedi, dikilip gelecek sözde 20-25i arası.. Sinirlenip duruyorum ama yapcak bişi yok, ama iki gün öncesi de pek riskliymiş be...Biraz daha erkene alabilirsen daha iyi olur aslında..
Bu arada diğer bir başlık altında sordum ama burada da soracağım, muhtemelen hepiniz biliyorsunuzdur artık: Ben üç gün önce doğum konyrol hapını kullanmaya başladım, ama ilk aldığımda gece 12buçukta aldım, ben onu 11e çekmek istiyorum, 12 buçuk çok geç diye.. Şimdi yeni başladım ya, atıyorum bugün 11de alsam ve daha sonra hep 11de devam etsem olur mu, prospektüsünde 12 saati geçirmeyin diyo ama benimki sadece 1 buçuk saat:)

canım saatin o kadar önemi yok ben 2 aydır kullanıyorum saat kaçta yatarsam o zaman içiyorum 1 -2 saat kayma olabiliyor...problem yok yani:ecrin_bebek:

nazalp nikahın olmuş canım benim hayırlı olsun. evet çok çok az kaldı hele beniiimm. ara sıra dinleneyim diye odama çekiliyorum bilgisayarı öyle açıyorum. uff zor bu işler ya bu ara yorucu geçiyor. tamam tatlı yorgunluk ama insan ya şu düğün olsa da tantanası bitse artık diyo kaydirigubbakcemile3

hepimize Allah kolaylık versin yeni yuvamızda çok huzurlu oluruz inşallah. hazırlıklar da can sıkmadan biter inş. biz alperle iki gündür tartışıp durur olduk aslında çok kararlıydık bu dönemde birbirimize anlayışlı olacaktık ama olmuyo işte. hadi görüşürüz kızlar öptümm

nazalp nikahın olmuş canım benim hayırlı olsun. evet çok çok az kaldı hele beniiimm. ara sıra dinleneyim diye odama çekiliyorum bilgisayarı öyle açıyorum. uff zor bu işler ya bu ara yorucu geçiyor. tamam tatlı yorgunluk ama insan ya şu düğün olsa da tantanası bitse artık diyo kaydirigubbakcemile3

hepimize Allah kolaylık versin yeni yuvamızda çok huzurlu oluruz inşallah. hazırlıklar da can sıkmadan biter inş. biz alperle iki gündür tartışıp durur olduk aslında çok kararlıydık bu dönemde birbirimize anlayışlı olacaktık ama olmuyo işte. hadi görüşürüz kızlar öptümm

bitecek herhalde ve biz hiçbirşey anlamayacagız herhalde o gunun nasıl gectiğini...
tartışmalar oluyor haklısın artık herkes gerildi...
bizde dün damatlık ve kına kıyafetimi aldık aşkımlaŞeniz
canım sağolasın nikahımı önceden yapmıştım zaten öptüm bende sizi :teytey:

İlk gelinimiz sensin canım bu topicten, sen evlende artık sıra bana gelsin kaydirigubbakcemile4 Keşke önceden keşfetseydik birbirimizi ya, hazırlıklarda destek olurduk birbirimize, alışverişe falan çıkardık ne de olsa dipdibe komşuymuşuz :içelim:
Olur canım şimdi tartışmalar, fazla muhattap olmayın son günlerinizde ikinizde gerginsiniz sonuçta... Canım sen kına geceni nerede yapıcaktın?

bitecek herhalde ve biz hiçbirşey anlamayacagız herhalde o gunun nasıl gectiğini...
tartışmalar oluyor haklısın artık herkes gerildi...
bizde dün damatlık ve kına kıyafetimi aldık aşkımlaŞeniz
canım sağolasın nikahımı önceden yapmıştım zaten öptüm bende sizi :teytey:

sevindim canım 2 dertten daha kurtulmuşunuz en azından, bizde de damatlık ve tv kaldı alınacak, onlara en son hafta alabilicez artık... bi eksikler bitmiyor ya
öpüyorum kocaman bende sizleriii

İlk gelinimiz sensin canım bu topicten, sen evlende artık sıra bana gelsin kaydirigubbakcemile4 Keşke önceden keşfetseydik birbirimizi ya, hazırlıklarda destek olurduk birbirimize, alışverişe falan çıkardık ne de olsa dipdibe komşuymuşuz :içelim:
Olur canım şimdi tartışmalar, fazla muhattap olmayın son günlerinizde ikinizde gerginsiniz sonuçta... Canım sen kına geceni nerede yapıcaktın?
valla yaa neyse geç olsun güç olmasın belki bebişler için alışverişe çıkarız beraber ha delikafadulden

sevindim canım 2 dertten daha kurtulmuşunuz en azından, bizde de damatlık ve tv kaldı alınacak, onlara en son hafta alabilicez artık... bi eksikler bitmiyor ya

canım ne diycem kığılıda damatlık kampanyası var. herşeyi toplam 375 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ceketin yakasına saten de dikiyorlar. modellerde çok güzel tavsiye ederim

evet kurtulduk nihayetinde.. bir eksik bitince kafam bi o kadar rahatlıyo cunku..
evet kiğilıda kampanya var 375 komple damatlık.. ben ender mağazasından aldım burdan. nerdeyse 10dan fazla damatlık hazırlamışlar yelekleriyle birlikte. yakalarıda farklı farklı.. begendiğim bir takımın içine yıne ordan begendgim baska bir yelek takımını koydum birde gömleğiyle beraber 300 liraya geldi. şakkıdı

kızlar benimde 12 gün kaldı çok gergin ve heyecanlıım 6 haziran sorunsuz geçer inş.yarında hoca nikahımızı kıydırcaz.yani bekar olarak son günüm:))))

kızlar benimde 12 gün kaldı çok gergin ve heyecanlıım 6 haziran sorunsuz geçer inş.yarında hoca nikahımızı kıydırcaz.yani bekar olarak son günüm:))))

Hayırlı olsun canım benim... herşey gönlünce olsun inşallaha.s.

kızlar benim dugunumede az kaldı... sukur pek bısey kalmadı ama sormayın basıma neler geldı... kına elbıseın uzerıne bolero dıktırtmek ıcın bı gelınlıkcıyle anlastım... verdım kumasla elbıseyı cok derın dekoltesı vardı.. bıde turbanlı olcaktı kadın hafıf gogus dekoltesını kapatayım dedı cok guzel olcak emın olun 29 yıldır bu ışı yapıyorum dedı... guvendık verdık... elbıseyı bı almaya gıttım ne goreyım.. boleronun dıkısı dıkıse benzemıyo pullarla suslemeye calısmıs.. bı gıymeyle pulları dokulmeye basladı.. elbısem makına yagı olmus be dekolteyı kapatcam dedgı yerı kırmızıyla dıkmıs kı elbısem eflatun... nası moralım bozuldu varya.. dugun oncesınde bole olamsı cok kotu oldu... mahvoldu elbısem..bende artık gıttım soke soke paramı aldım vermıyorum falan dedı ılk bas ama kalırmı aldım boleroyuda kadına verdım gerı...elbısemı kuru temızlemeye verdım artık.. allahtan sıfon bıde ıpek olsaydı kesın gıyemezdım ıns cıkar lekelerı.. ya bıde bunlarla ugrastım Allahtan yoluna gırdı hersey sımdı elbısemı almaya gıtcem... aşkımın damatlıgınıda aldık pek yakısıklı oldu kereta kıskandım ya... bı gelseydı 21de artık bı beraber uyusaydık canımle opuyorum hepınızı Şeniz

kızlar benim dugunumede az kaldı... sukur pek bısey kalmadı ama sormayın basıma neler geldı... kına elbıseın uzerıne bolero dıktırtmek ıcın bı gelınlıkcıyle anlastım... verdım kumasla elbıseyı cok derın dekoltesı vardı.. bıde turbanlı olcaktı kadın hafıf gogus dekoltesını kapatayım dedı cok guzel olcak emın olun 29 yıldır bu ışı yapıyorum dedı... guvendık verdık... elbıseyı bı almaya gıttım ne goreyım.. boleronun dıkısı dıkıse benzemıyo pullarla suslemeye calısmıs.. bı gıymeyle pulları dokulmeye basladı.. elbısem makına yagı olmus be dekolteyı kapatcam dedgı yerı kırmızıyla dıkmıs kı elbısem eflatun... nası moralım bozuldu varya.. dugun oncesınde bole olamsı cok kotu oldu... mahvoldu elbısem..bende artık gıttım soke soke paramı aldım vermıyorum falan dedı ılk bas ama kalırmı aldım boleroyuda kadına verdım gerı...elbısemı kuru temızlemeye verdım artık.. allahtan sıfon bıde ıpek olsaydı kesın gıyemezdım ıns cıkar lekelerı.. ya bıde bunlarla ugrastım Allahtan yoluna gırdı hersey sımdı elbısemı almaya gıtcem... aşkımın damatlıgınıda aldık pek yakısıklı oldu kereta kıskandım ya... bı gelseydı 21de artık bı beraber uyusaydık canımle opuyorum hepınızı Şeniz

canım çok kötü olmuş hakikaten. insallah lekeleri çıkar. ama iyi sabretmişsin ben terzinin kafasını kırardım herhalde

az kalsın kırcaktım zaten yasına hürmeten elleşmedım :oklava: :):)

kızlar ayakkabınızın altına ne zaman isim yazcaksınız... ne zaman yazılıyo o isimler...ben şimdiden yazdım valla sositososito

Günaydin kizlar sizin topige misafir geldim.... Büyük ihtimal bu topikte heyecan son safa da oldugu icin bi bakmak istedim kac tane haziran gelinmiz var?

canım ne kötü olmuş ya inşallah bu son terslik olur terziden paranı almakla iyi etmişsin hatta kuru temizleme parasını da alsaydın. hayırlı olsun sana da..

kızlar ayakkabınızın altına ne zaman isim yazcaksınız... ne zaman yazılıyo o isimler...ben şimdiden yazdım valla sositososito
bende merak ediyorum bak bunu. ben daha yazmadım isimler fazla kalmasın kuaförde falan yazayım ki hemencik silinsin diye düşünmüştüm ama bilmiyorum yani tam olarak.

Günaydin kizlar sizin topige misafir geldim.... Büyük ihtimal bu topikte heyecan son safa da oldugu icin bi bakmak istedim kac tane haziran gelinmiz var?

hoşgeldin canım. topikcek o kadar yoğun günler yaşıyoruz ki giremiyoruz nete pek bizdekaydirigubbakcemile3

ben arkadaslarımın ayakkabılarının altına düğün günü yazdım hep. ama unutmayayım diyorsan şimdiden yaz kaydirigubbakcemile3 ne fark ederki ??:asigim:

kahvekolik 4 güncük kalmis :-) askinla birlikte uyumaya

Back