2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

Sinay

Evimizde İnci bereketi:)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
5.212
3
156
Libya
Evet arkadaşlar 2009 haziranda evlenecek gelin adayları bizde burda toplanalım bakalım neler yapmışız? neler yapıcaz?beraber hazırlanalım Haziran ayına:sm_cool::sm_cool:

hayırlı olsun sinay yeni konunuz ilk ben yazıyorum herhalde 2010 adayı olarak bende sizin fikirlerinizi öğrenirim hihoyyyt

20 haziran benimde düğünüm. kızlar gelinliğinize karar verdinizmi?? ben bu haftasonu ankaraya gidiyorum bunun için..

çalışma sartlarım pek musaade etmedi ankaraya gitmeme. aslında buradanda alabilirdim ama halamız gelinlikçi ankarada o yuzden oraya gidiyorum. gec kalmadım sanırım kaydirigubbakcemile2

çalışma sartlarım pek musaade etmedi ankaraya gitmeme. aslında buradanda alabilirdim ama halamız gelinlikçi ankarada o yuzden oraya gidiyorum. gec kalmadım sanırım kaydirigubbakcemile2
yok seninki normal geç kalmadın yani bn azcık erken davrandım
:1rolleyes:

deli gibi model bakıyordum artık bıraktım... belli birseyler sekillendi kafamda... eger sakıncası yoksa senın gelinliğini gorebilirmiyim??

deli gibi model bakıyordum artık bıraktım... belli birseyler sekillendi kafamda... eger sakıncası yoksa senın gelinliğini gorebilirmiyim??

tamam canm yalnz bnmknin üstü başka bu göstercğim gelnktn sadece altı aynı ve extra olarak bnmkinde çiçek var 3 tane yukardn aşağıya doğru

huhuu nazalpcım ekledm.dediğim gibi bak baklm bnmkinin üstü farklı ama bi incele nasıl ulcn.sonra sana bir model daha yolucm hayran kalıcm.bnde hayranm alamadım çünkü kendi gelnlğimi çoktan almştm iadede yapamıom bn giyemicm bari sn giy o gelnlği fiatıda uygunsenağlama

tesekkurler... altı güzelmiş hakıkaten bende kabarık ve çiçeği olan bir model istiyorum

bi göreyım bakayım cok merak ettim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…