2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

sırnaşık şey bende biliom ama makine kullanamıom bi at bakalm taşı kafama at:1closedeyes:

sırnaşık şey bende biliom ama makine kullanamıom bi at bakalm taşı kafama at:1closedeyes:

kız ne var makina kullanmakta zaten üstünde yazar. yıkayacağın şeye göre o programa getirirsin ısısını ayarlarsın. deterjan, yumuşatıcı, calgon atarsın tamamdır.

hayalimdeki meslek değildi, çok yoruluyodum bir anlık kararla bıraktım. sonra mali müşavirlik sınavına girdim ama kazanamadım çok zordu. şimdiki aklım olsa diğerini kazanmadan işimi bırakmazdım. şu evlilik işleri bitsin de adam akıllı kurslara gidicem yada bankama geri döncem inş

profilinde muhasebeci yazıyor, sen kazandınmı yoksa kız?

yoK be canım.bn ticaret meslek lisesi bilgisayar progrmcılığı meznuyum.ama hayat bni netsis ten tuttu buraya sürükledi:1rolleyes: şimdi memnunum halimden ii bir işyerm ve işm var.yaşıma göre şuan ii konumum.kazancımda tabi.neden ünv okumadın dicen sölimm.tml lerini bilrsn temel yok ondan öss ye hazırlanmadım zati ders çalışmayıda sevmem sıkılırım.ondn direk okul puanımla 2 yıllk pc programılığına geçeriz dedim.ama maalesef tml de ilk defa açılan bir bölümde okudğm ve ilk mezunu oldğmzda dolayı bütün sınıf giremedi 2 yıllığa.bnm puanm yetiodu halbuki ege ünv.ne.ama öncelk meslek ve anadolu liselerine verildğinden bn açıkta kaldmsenağlama nese şükür halime

evet meslek liselerinin hali ortada. şimdi işinden memnunsan sorun yok tabi. Allah daha iyi etsin.hep hayalimde kendime ait bir bürom var. yanıma bikaç eleman almışım pek uğramıyorum. büromun en az iki odası var birinde çocuğum oynuyor. çünkü bakıcıyla büyüdüm ve çocuklarımın bunu yaşamasını hiç istemiyorum:1no2:

bakalım. hayaller çok da kimbilir ne olcam, belki de kpss ye girerim.

iclalcim hamarat kızmışın maşallah, bizde inşallah şu makinayı öğrenirsek iş bitecek kaydirigubbakcemile3

mervecim teşekkür ederim gelinliğimle ilgili yorumun için, ben seninkine baktım tekrar ama göremedim ya hangi sayfadaydı :sm_confused:

allah herkesn gönlüne göre versin hakkmızda hayırlısı canım.bnde çocuğmu kendm büyütmek isterim çok haklısın

ilk sayfalarda canım 15 kdr baka.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…