• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

inşallah canım dediğin gibi Allah bir şekilde yardım ediyor gerçekten
aa evet hatırladım şimdi, bende hatta o aralarda bi yerde diktireceğim modelin resmini koymuştum görmüşündür belki sende :CüvCüv: hadi geçmişe yolculuk yapalım kaydirigubbakcemile3

inşallah canım dediğin gibi Allah bir şekilde yardım ediyor gerçekten
aa evet hatırladım şimdi, bende hatta o aralarda bi yerde diktireceğim modelin resmini koymuştum görmüşündür belki sende :CüvCüv: hadi geçmişe yolculuk yapalım kaydirigubbakcemile3

hmm.dur bi dönem bakem :smiley-cool:

gördüm gelinliğini bahsettiğin askılarla süper olur.güle güle giy canım.ama sen gitmişsin:çok üzgünüm:

ben geldim mrb kısçeler. dün hiç müsait olamadım nete giremedim. durun bi yazdıklarınızı okuyayım kaydirigubbakcemile2

üleeeen ben size demedim mi ben yokken fazla kaynatmayın diye. oku oku bitmedi bee-tatlicadiarzu-

kız heralde varsın üçünüzüde deim yan sn nazalp e nzalsm bnle dört oluoz:1hug:
o zaman olduuuu heheh yerimseniben

Slm kızlar biraz önce bakındım size, dedim açtığım topic sayfalarca sürüklenmiş haberim yok bende telaş içindeyim malum 26 haziran yaklaşıyor gelinliğimi dikime verdim mobilyaları hallettik salonu tuttuk sadece ev kaldı onu da inş. mayıs sonu ayarlayacaz bu arada dikkatimi çekti kahvekolik arkadaş konyaya mı gelin geliyorsun yoksa damat bey mi konyalı sana sadece şunu diyorum konyalı bir kayınvaliden varsa vay haline bir konyalı olarak bunu grurla söylüyorum çünkü benim kadar hiç bir konyalı bu rahatlıkla söylemez bunu:kızgın: ben doğma büyüme konyalıyım babam tam konyalı annem ise bulgaristan göçmeni annem babaannemden çok çekmiş rahmetli fenaymış ama -tatlicadiarzu- neyse 28 haziranda evlenicek bi arkadaş var sanırım aranızda benden 2 gün sonra düğünü sana sanal sağdıçlık edebilirim yerimseniben neyse hepinizle tanıştığıma memnun oldum çoğunlukla çeyiz topiğine takılıyordum ama artık burası da benim mekanım hazirana beraber girelim inş.hihoyyyt bol sohbetler güzel haberler hepimize ....:nazar::nazar::nazar::nazar:

oo topiğin sahibini aramızda gördük sonunda hoşgeldin canım. nişanlım konyalı zaten herkes konya kaynanasından kork diyo. gerçekten doğru ama bakalım baş etmeye çalışcam. çeyiz topiğinden bize de vakit ayır yerimseniben

oo buraları nazlılar alperler basmış yaw. mervenin adını dün öğrenmiştim zaten. bende iclal, çok memnun oldum kızlar:icecream:

bilmem nzlasm-nazlının yurtdışından misafirleri vardı sbhtan işyernde rahat bırakmıolar onu.diğer nazlıda bugün yok çalışıo sanırım

evt iclal hn bnden hbrler bunlar flşaları geçtik ana habere gelelim sn naptın.hani bize börek dün bekledm börek gelir snden die ama nerdeeee

anam.ne kötü yaa için gitmiştir snde yeşil bişeyler yapsaydn yani sennde yiceğin şeyler.bn hiç diyet yapmadım umarım yapmk zorunda kalmam düğünden sonra

oh ne güzel valla. ben bankacıydım istifa ettikten sonra evde oturmaktan yiyip yatmaktan baya bi kilo aldım. çocuğu verdim çok şükür bikaç kilo daha verdim mi tamamdır.
bende bi çamaşır atıp gelicem birazdan. benim annem çalıştığı için yemek de bilirim, temizlik de laelaelaelaelae

Back