Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mervecim çok güzelmiş gelinliğin üstü nasıl peki? resimdekiyle altı benzer demişinde
bende bi tane bu tarz giyimiştimde kararsız kalmıştım, sonra benim modeli görünce kafamda oturdu iyide istediğim model
ama nazlıcım şöyle düşün bi insan seni ilk kez cıbıl görecek. kilolarda utanırdım
merve böreği görünce yemek yemeğemi kaçtın yoksa
ama nazlıcım şöyle düşün bi insan seni ilk kez cıbıl görecek. kilolarda utanırdım
teşekkrler canm beğendiğine sevndim.üzerinn bir kısmı inci işlemeli bir kısmıda drapeli yani teğein tülünden katlama yapıolar ya öle işte umarım doğru telafuz etmşmdir.eteğide ordakinin aynı bnmkinin tek farkı yukardn aşağıya doğru 3 tane çiçek var.seninkide güzl hayatım içne sinmiş hem bu çok ii
kilolardan utanırım diyecektim ama bu haliyle de güldürmüş seni ne güzel :roflol:
adam diycek bu ne be bıngıl bıngıl :roflol:
gözümde birazda olsa canlandırabildim canım eminim çok güzel olmuştur ve sanada çok yakışacaktır :CüvCüv:
ya canm özür dilerm yanlş anlamışm hızlıhızlı okuyunca yani cıbıl görck lafına çok güldm diğer kısmı es geçmişim.özür dlerim senin klonla alay eder gbi olmadım dimi asla yapmam öle şey:1no2::çok üzgünüm:
tşk edrim canım çok sağol gerçektn.profldeki sensen eğer çok şekrsn sanada seçmiş oldğn gelnlk çok yakışıcak asil durucak gülen şeker yüzündekaydirigubbakcemile5