• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

ay kahvekolikkkk dostmusun düşmanmısın kız :1shok:
neyseki tokum Allahtan yemekten sonra gördümm yoksa kargo yaptırırdım sana o böreği sırnaşık şey

mervecim çok güzelmiş gelinliğin üstü nasıl peki? resimdekiyle altı benzer demişinde
bende bi tane bu tarz giyimiştimde kararsız kalmıştım, sonra benim modeli görünce kafamda oturdu iyide istediğim model

Kahvekolikim vericez son zamanlarda kilo koşturmacadan ben vermeye başlamışım bile, o yüzden kasma canım fazla kendini, vitaminsizlikten yorgun düşersin sonra dikkat et kendine kilo vereyim derken aç kalma sakın kaydirigubbakcemile2

mervecim çok güzelmiş gelinliğin üstü nasıl peki? resimdekiyle altı benzer demişinde
bende bi tane bu tarz giyimiştimde kararsız kalmıştım, sonra benim modeli görünce kafamda oturdu iyide istediğim model

teşekkrler canm beğendiğine sevndim.üzerinn bir kısmı inci işlemeli bir kısmıda drapeli yani teğein tülünden katlama yapıolar ya öle işte umarım doğru telafuz etmşmdir.eteğide ordakinin aynı bnmkinin tek farkı yukardn aşağıya doğru 3 tane çiçek var.seninkide güzl hayatım içne sinmiş hem bu çok ii

kilolardan utanırım diyecektim ama bu haliyle de güldürmüş seni ne güzel :roflol:
adam diycek bu ne be bıngıl bıngıl :roflol:

teşekkrler canm beğendiğine sevndim.üzerinn bir kısmı inci işlemeli bir kısmıda drapeli yani teğein tülünden katlama yapıolar ya öle işte umarım doğru telafuz etmşmdir.eteğide ordakinin aynı bnmkinin tek farkı yukardn aşağıya doğru 3 tane çiçek var.seninkide güzl hayatım içne sinmiş hem bu çok ii

gözümde birazda olsa canlandırabildim canım eminim çok güzel olmuştur ve sanada çok yakışacaktır :CüvCüv:

kilolardan utanırım diyecektim ama bu haliyle de güldürmüş seni ne güzel :roflol:
adam diycek bu ne be bıngıl bıngıl :roflol:

ya canm özür dilerm yanlş anlamışm hızlıhızlı okuyunca yani cıbıl görck lafına çok güldm diğer kısmı es geçmişim.özür dlerim senin klonla alay eder gbi olmadım dimi asla yapmam öle şey:1no2::çok üzgünüm:

ay asıl siz benim kusuruma bakmayın ara bi kayboluom 1 saat yokum gelen giden bitmiyor odama yol geçen hanı sanki gamyoncuiremsu

gözümde birazda olsa canlandırabildim canım eminim çok güzel olmuştur ve sanada çok yakışacaktır :CüvCüv:

tşk edrim canım çok sağol gerçektn.profldeki sensen eğer çok şekrsn sanada seçmiş oldğn gelnlk çok yakışıcak asil durucak gülen şeker yüzündekaydirigubbakcemile5

ya canm özür dilerm yanlş anlamışm hızlıhızlı okuyunca yani cıbıl görck lafına çok güldm diğer kısmı es geçmişim.özür dlerim senin klonla alay eder gbi olmadım dimi asla yapmam öle şey:1no2::çok üzgünüm:

yok kız kilo kısmını yanlış yazmışım ya, yani sen yinede anlamışsın demek istedim. ne özür diliyon şeker. cıbıl cıbıllllllllllll :roflol:

şaka maka 54 kiloya düştüm. fıstık olmaya yaklaştım. cıbılken güzel olcam :teytey:

:roflol:

iclalcim yatak odanızda ışığı kapalı tutarsın, odayı mumlarla aydınlatırsın , aldığım bilgilere göre mum ışığı cildi daha güzel ve pürüzsüz gösteriyormuşş sırnaşık şey

Back