yok kız kilo kısmını yanlış yazmışım ya, yani sen yinede anlamışsın demek istedim. ne özür diliyon şeker. cıbıl cıbıllllllllllll :roflol:
şaka maka 54 kiloya düştüm. fıstık olmaya yaklaştım. cıbılken güzel olcam :teytey:
:roflol:
aaa ama ilk kez evleniyom napim -tatlicadiarzu-. sanki siz 3., 5. evliliğinizi yapıosunuz lafa bak -tatlicadiarzu-e i bari nebiliyim bian senle alay etmş gibi issettim kendimi.ondan yani işte.54 müsün gayet iisn canım ya sende.güzl olcn güzl kasma kendinia.s
iclalcim yatak odanızda ışığı kapalı tutarsın, odayı mumlarla aydınlatırsın , aldığım bilgilere göre mum ışığı cildi daha güzel ve pürüzsüz gösteriyormuşş sırnaşık şey
aaa ama ilk kez evleniyom napim -tatlicadiarzu-. sanki siz 3., 5. evliliğinizi yapıosunuz lafa bak -tatlicadiarzu-
sen öyle mi yapcan kaydirigubbakcemile3
ay bende bayılırım mum ışığına , o şekilde yapmak istiyorum gerçekten
zaten bir sürü mum aldım kına gecesi yapacağım mekanda her yere koymam için, bi kısmınıda yatak odamıza koyarım onların kaydirigubbakcemile2
mama yiyip geliom cnm yaz sen
ya kıslar dünkü mevzu aklımda kalmıştı bnm.işte çok yakn bi ablmz var evldr kendisi.onla konuştk.walla şuanda tek çaremz önce dr ye muayene olup sonrada hapa başlamk.öle spraldir prezrtf yada diğer yöntemler sakıncalı kızlar ya.ayrıntıyı açmıom anlayın şte.en ii si şuanda kız içn yani hapmış.
ya sn profiline resm koymuşn ya bn tırsıom yani net oratmı sonuçta bişi olmazmı.ondan koyayımmı koymayayımmı kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?