:roflol: allah kolaylık versn canımyurtdışından misafirimiz varda derdi bitmiyor maşallah arada kayboluom o yüzden
inşallah canım dediğin gibi Allah bir şekilde yardım ediyor gerçekten
aa evet hatırladım şimdi, bende hatta o aralarda bi yerde diktireceğim modelin resmini koymuştum görmüşündür belki sende :CüvCüv: hadi geçmişe yolculuk yapalım kaydirigubbakcemile3
ben geldim mrb kısçeler. dün hiç müsait olamadım nete giremedim. durun bi yazdıklarınızı okuyayım kaydirigubbakcemile2
o zaman olduuuu heheh yerimsenibenkız heralde varsın üçünüzüde deim yan sn nazalp e nzalsm bnle dört oluoz:1hug:
Slm kızlar biraz önce bakındım size, dedim açtığım topic sayfalarca sürüklenmiş haberim yok bende telaş içindeyim malum 26 haziran yaklaşıyor gelinliğimi dikime verdim mobilyaları hallettik salonu tuttuk sadece ev kaldı onu da inş. mayıs sonu ayarlayacaz bu arada dikkatimi çekti kahvekolik arkadaş konyaya mı gelin geliyorsun yoksa damat bey mi konyalı sana sadece şunu diyorum konyalı bir kayınvaliden varsa vay haline bir konyalı olarak bunu grurla söylüyorum çünkü benim kadar hiç bir konyalı bu rahatlıkla söylemez bunuben doğma büyüme konyalıyım babam tam konyalı annem ise bulgaristan göçmeni annem babaannemden çok çekmiş rahmetli fenaymış ama -tatlicadiarzu- neyse 28 haziranda evlenicek bi arkadaş var sanırım aranızda benden 2 gün sonra düğünü sana sanal sağdıçlık edebilirim yerimseniben neyse hepinizle tanıştığıma memnun oldum çoğunlukla çeyiz topiğine takılıyordum ama artık burası da benim mekanım hazirana beraber girelim inş.hihoyyyt bol sohbetler güzel haberler hepimize ....
kıss okuyamadınmı hala
kolay mı kız bi ton yazmışsınız kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?