- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
bende böle yapsam muhallebiyi mama yerine sütümden koysam olur mu acaba cnm ?canım yogurduna meyvesuları ekle olmadı yemedimi bebe bsküvüside koy ben muhallebiyi 150 cclik suyla yapıyorum su kaynayınca 2tatlı kaşıgına yakın prinç unu koyuyorum biraz kaynayınca alıyorum sonra içine devam maması koyuyorum 3 öçek koy baktın koyu oldu su ekle bebekler koyu şeyleri hemen yemşyo
geçmiş olsun..hangi doktora götürüyorsun?sabah bakıcısı kuşburnu vermiş bende ıhlamır yaptım ama kaynattım demlemedim
bırdaha yapayım şimdiburnuna damla sıkarken ortalıgı yıkıyor okyanus suyu aldım eczaneden.inş. iyileşir..
750 ml süt almıyor benımkı de ek gıdadan dolayı..dra sordum demın tlfda.6.aya kadar anne sütü 6.aydan sonra ek gıda öne geçmelidir beslenmede dedi...o halde ek gıdayı kesmek yada azaltmak olmaz süt vericem die
biz osm ŞİT UÇAR a
irem 6 aylık oldu ve başladık cnm ben önce kahvaltı sonra süt veriyorumyüreğine kalemine sağlık canım bayıldım izin verirsen kızımın günlüğüne yazıcam bayıldım insan bunları hissediyor ama kaleme almak ayrı bir yetenek istiyor tabi harikasın
kızlar kızım 18 haziran doğumlu 3 gün sonra 6 ay tam dolcak kahvaltıya başlamalımıyım? bir de önce anne sütü verip sonra mı kahvaltı vercem yoksa önce kahvaltımı
ne demek cnm öptüm sizikulanıcı panelimde di,ğer topik kayıtlıydı giriyorum yazan yok allahım noldu diyorum yeni topik açılmış nbasılsınız kızlar saadet sayesinde girmiş oldum hepinizi öpüyorum bundan sonra girerim artık :)
memlekete gittik 20 gündür yoktum bayramı ve sonrasını orada gecirdik saadetcim buradan da tesekkür edeyim sana hediye işini hallettiğin için
geçmiş olsun cnm..önemi yok siz iyi olun yeter ...keşke bana da bi çorba yapan olsa çok hastayımmmmm..
müminecim dikkat et, bu tosbalar gece zırt pırt uyanıyo ve uyumuyolar ben de üşüttüm haliyle..boğazlarım ağrıyo nefes alamıyorum resmen
canım ıhlamur ver çok iyi geliyo üşütmelere.
bi de içine kekik atıp su kaynatıp kapağı kapalı olarak tencereyi bebeğin olduğu odaya getir orada kapağı aç oda hem nemlenir hemde kekik iyi geliyomuş, bi prof arkadaşımın bebişi için tavsiye etmiş ben yaptım üşüttüğündee..
canım ben de dün alıcaktım hediyemizi ama ahmet aşı oldu ben de hastaydım.
eşime önceden beni alışveriş merkezine bırakırsın demiştim fakat cesaret edemedim o halde. hevesim kursağımda kaldı resmen:gitme:artık bu haftasonu hallederim inşallah
cnm bende 0-6 ay çocuk gelişimi kursuna gidiyordum 10 haftadır..yarencim de uyandı şimdi yoğurdumuzu yicaz.haftaya 0-3 yaş çocuk gelişimi kursuna katılcam kısmetse inşallah yaren bensiz anneannesiyle 3 saat idare eder bensiz hiç durmuyor ya bırakamıyorum o gün ne yapcak çok düşündürüyor beni ama onun için çok faydalı bir şey olcak bu kurs inşallah iyi geçer ben çıktım iyi akşamlar herkese.bu arada kızım anne ve baba diyor
bugün sınav olduk ve 100 aldım
haftayada sertifikam elimde olck inş tavsiye ederim çok iiyi oluyor...
Amma çeneniz düşmüş anacım, oku oku bitmedi.
Öncelikle yazımı beğenen herkese teşekkür ediyorum. Arada yazıveriyorum böyle işte. Doğduğundan beri de günlük tutuyorum zaten. Yazarsam yine paylaşırım duygusalından :)
Doktordan geldik bizde az önce, Elif'in ileri düzeyde cilt kuruluğu başlamış, ilerlerse egzama olurmuş Allah korusun. Yoğun bi nemlendirici verdi. Hergün iki kez küvet keyfi yapıpp, ıslakken nemlendirici sürücez. C.tesi tekrar çağırdı. Geçmezse test yapacakmış. İnşallah düzelir.
Bu arade Elif bu aralar çıldırmış durumda. Sürekli bir mızmızlık halinde, uyku uyumuyor. Uyutana kadar canım çıkıyor. Dün gece 11 de yattı sonra tam 7 kere uyandı. En son 4'te bi uyandı. Sabah 7,30 da geri uyudu. 11'e kadar uyudu ama yine 5 kere ağlayarak uyandı arada. Dün tüm gece emzirme halindeydim. Hayatta yapmam dediğim şeyi yapıp yatağa bile aldım yanıma ama uymadı Allah uyumadı. Büyüme atağı mı ne şimdi bu ya? Yorgunluktan bitap durumdayım kaç gündür.
Dün havuç veriyim dedim Elif'e ama çatalla tam ezilmedi, yutamadı tabi hanfendi öğür öğür bi hal oldu. Nasıl yapıcaz bu işi, neyle ezicez bu havucu?
özgecim geçmiş olsun..allah korusun egzama falan...
bende ireme çatalla ezip vermiştim havucu yemiyor öyle...tek çare blender sanırım
i akşamalar fıstıklarr..
of bgn ne yoğunduu böle koştur koştur...
pınş ve batuşumun hediyesini aldım ve yolladım inş beğenirlerr..
sonradan kursa yetiştimm...,sınavımıda oldum hatta 100 ümüde aldım geldim alkisalkisalkis
haftayada sertifikam elimdeee :içelim:
bizden böle..iroşumda babasıyla durdu...baba kız aşkı dahada filizlenmiş :asigim: