2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende böle yapsam muhallebiyi mama yerine sütümden koysam olur mu acaba cnm ?
geçmiş olsun..hangi doktora götürüyorsun?
biz osm ŞİT UÇAR a

irem 6 aylık oldu ve başladık cnm ben önce kahvaltı sonra süt veriyorum
ne demek cnm öptüm sizi
geçmiş olsun cnm..önemi yok siz iyi olun yeter ...

cnm bende 0-6 ay çocuk gelişimi kursuna gidiyordum 10 haftadır..
bugün sınav olduk ve 100 aldım
haftayada sertifikam elimde olck inş tavsiye ederim çok iiyi oluyor...

özgecim geçmiş olsun..allah korusun egzama falan...
bende ireme çatalla ezip vermiştim havucu yemiyor öyle...tek çare blender sanırım

i akşamalar fıstıklarr..
of bgn ne yoğunduu böle koştur koştur...
pınş ve batuşumun hediyesini aldım ve yolladım inş beğenirlerr..
sonradan kursa yetiştimm...,sınavımıda oldum hatta 100 ümüde aldım geldim alkisalkisalkis
haftayada sertifikam elimdeee :içelim:
bizden böle..iroşumda babasıyla durdu...baba kız aşkı dahada filizlenmiş :asigim:

birde yarın ireme patetes püresini sütümle sulandırıp versem olur muu ??
su yerineee..

Hangi markanınve neli olanını alıyorsun, elmayı falan sevmiyor benimki, hazır gıda konusundada bilgim yok, meyve kavanozları falan var onlardan mı?

cnm doktorum bana organik olmasını söyledi.genelde hipp yada milupanın elmalı-elmalı kayısı,şeftali alıyorum.organik olmasına dikkat et..

inşallah geçer özgecim.

oo aferim sana saadet walla.bunca işin arasında kursuda hallettin brawooo.
tebrik ederim 100 üde kapmışssınn walla takdir ettim seni..

birde yarın ireme patetes püresini sütümle sulandırıp versem olur muu ??
su yerineee..

su içmiyomu saadet irem??

bizde kayınvalideeme gitik balık yemeye çağırdı.geldim yarına hzırlık yapıcam yolculuk var izmirimi çok özledim 1 ay olduu ..

içiyor cnm...
hani su yerine sütle yapım dedimde...
afyt olsun sanada.ii yolculuklar ize..

çok geçmiş olsun özgecim.inşllh düzelirde teste falan gerek kalmaz...
öptüm tatlı elifimi..

Benim oğlumda su içmiyor, anne sütü alanların su içmesi gerekmiyormuş zaten, susarsa içerler bence, susamıyorlarki içmiyorlar.

Bizimde bir akrabamız domuz gribi olmuş annesi annemlere oturmaya gelmiş, annemde bugün merti sevdi
Yahu madem hastasın ne diye toplum içine karışıyorsun değil mi ama, insanlar çok düşüncesiz.

iyi geceler herkesee, özgecim çok geçmiş olsun, saadet sana da kocaman bi maaşallaah

biz biraz üzgünüz bugün, kızım da pamukcuk vardı, bugün sesi kısıldı, biraz önce çocuk dr, arkadaşlara gittik bademciklerinde aft çıkmış yavrumun, gözler deseniz o içim kızardı, çok canım sıkıldı yaa, bi çocuğa bakamadık dicem eşim sağlık ocağında dr., diyo ki bütün bebişler çok hasta, napalım Allah tüm bebişlere şifa versin inşallah, çok zor anne baba olmak sesi kısık kısık çıknca içim parçalanıyo, kimbilir ne kadar acıyodur yavrumu ağzı (

Benim oğlumda su içmiyor, anne sütü alanların su içmesi gerekmiyormuş zaten, susarsa içerler bence, susamıyorlarki içmiyorlar.
ek gıda alıyorlar ya hani..
onun için ihtiyaç duyarlarmış bebişler...

geçmiş olsun yavrum yaaa kıyamam ben ona
pumukçukdan mı sesi kısılmış cnm anlamadım valla
gece gece
saçma soru sorduysam kusuruma bakma.

xxy yani hülyacımm...
150 cclik suyla yapıyorum su kaynayınca 2tatlı kaşıgına yakın prinç unu koyuyorum biraz kaynayınca alıyorum sonra içine devam maması koyuyorum 3 öçek koy baktın koyu oldu su ekle bebekler koyu şeyleri hemen yemşyo

böle yapsam mama yerine sütümden koysam olur mu?
yazdım ama görmedin sanırım tekrar yazım..

kızlar bizim doktor domuz gribi aşısını bebeğe önermedi ama eve mikrop getirmemek için siz olun dedi..ben yine de olmayı düşünmüyorum..

Kızlar yarismamiz bugun yapildi , toplamda 21 bebek vardi, bizim kategoride de 10 bebek, malesef biz secilemedik onun disinda hersey cok guzeldi, ucak , otel , transferler, cok guzel ayarlamislar , surprizler yaptilar bize, hediyeler verdiler, cok guzel birgun gecirdik kisaca,( oglumun ucaktaki aglamalarini saymassam tabi... hayatimin en uzun yolculuguydu)........kazanan bebekler de kaybedenler de cok guzel cok yakisikliydi, tipki haziran bebekleri gibiydiler yani....neyse cok uzatmayayim, merak eden olmustur belki diye, gelir gelmez yazayim dedim, umarim herkes iyidir, gecmisi artik yarin okurum...opuldunuz:)

Son düzenleme:
benim ufaklık da günlerdir kabızla boğuşuyor..ıkın ıkın bir hal oldu yavrum.... tulumba gibi ayaklarını indirip kaldırıyorum zoraki ağlaya ağlaya yapıyor.kayısı suyu içirdim.. bol bol gaz yaptı sadece..belki yarına etkisini gösterir..

canım hayırlısı artık..anlattıklarına bakılırsa gerçekten çok keyifliymiş..güzel bir hatıra oldu en azından

Halk eğitimin açtığı kurs u bu?

Şekerim valla 2-3 gündür derin de aynı durumda ben de çıldırmak uzeryım.erkenden uyuıyan çocuk 2 gecedır hortladı yırtıyo kendını ağlamaktan uyumamak için.güç bela memede uyudu.var bunlarda bı numara ya du bakalım çıkar kokusulülülülülülü

çok geçmiş olsun.gecenlerde bı arkadaşın kızı da acillik olmuş ıshal kusma falan eşin gıbı demış dr.havada mıkrop var butun ocuklar hasta demış.bız de 2 gundur hiç çıkmadık evden hoş izmirde hava çıklacak gıbı değil deli yağmur vardı bugun:gitme:

müminecim geçmiş olsun kuzuna..insan dayanamıyor bebişin hastalıgına..insallah çabucak atlatır

Büyüyünce çocuğuna anlatacağın güzel bir anı olmuş. Ne güzel...

slm hepinize anisler...
bebekleri yemeyen gelisimleri yavaslayan anneler icin bi onerim olacak..
armin 3 hafta once bisey yemiyor yese bile toparlamiyordu bi turlu ki armin boyu uzun kendisi zayif bir bebek..
ben devam sutu mamasini biberonuna yapip 2 olcek(mamadan cikan kasikla) milupa princ mamasi ilave ettim. 4 numarali biberon emzigiyle yedirdim..
daha sonra tahillisini yaptim..
boylelikle hem toparladi,hem istahi acildi hemde farkli tatlara alisti..

armin bu siralar cok yaramaz..uyku duzeni iyi ama asiri ilgi istiyor..gezelim kahkaha atalim oyun oynayalim..
bizden boyle..binnurcum,saadetcim mesajlarinizi gordum canlarim cook opuyorum sizi..

canım görmemişim ozaman daha çok prinç unu koyman geeir çünkü süt beya bi sulu olur ama suluda veebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…