Düşünmüyor değilim ama hazır gıdalarada hiç sıcak bakmıyorum, bu seferde hazırlara alışırda evdekileri yemesse diye düşünüyorum.
Seninkidemi yemiyorda hazır alıyorsun canım.
bizimde 2 ay olmuştur ek gıdalara başlayalı oyuzden porsıonlarımız tam öyle çay kaşığı falan değil..kase...bazı şeyleri eskıden cok sevıyorken bı dönem ıstemıyor..corbaya bızde tapkı verıyorduk..annem bıkmış olabılır bıraz ara ver dedi..bende öyle yaptım..1,5 hafta vermedım corba sonra dayanamadım gene yaptım sımdı tekrar sevıyor...işin sırrı iyice aç olması bence
ateşimiz yok çok şükür..ben oğlum hususunda bıraz paranoya yapıyorum heralde...o öksürdü mü oturup ağlayorum ya kımse yoksa..
canım herşeyi denemek zorndayız.hazırlara neden alışşsıın öyle düşünmeee.
yağmura ne wersem yiyorrr..damlasını bile yalanarak içiyor..kaydirigubbakcemile3
çok iştahlı belli.bence hazır mazır deme al.dene hatta sewmezse çeşitlerini dene.
ben ewde yapmadım hazır aldım oda sewdi zaten..
Hangi markanınve neli olanını alıyorsun, elmayı falan sevmiyor benimki, hazır gıda konusundada bilgim yok, meyve kavanozları falan var onlardan mı?
keşke bana da bi çorba yapan olsa çok hastayımmmmm..çorba sevgidir insanı önce ısıtır ,sonra ayağa kaldırır
bu söz de çok hoşuma gitti paylaşayım dedim :))
canım ıhlamur ver çok iyi geliyo üşütmelere.moralim çok bozuk öksürüyor bebişim burnu da tıkalı..ememiyorzaten az emiyordu of ya..napacağım şimdi ben
canım ben de dün alıcaktım hediyemizi ama ahmet aşı oldu ben de hastaydım.günaydınnn...
çıkmadan yazım dedim..
15.30 da kursum var
brazdan çıkcammm pınoşuma ve batuşuma hediye almaya inş gzl şeyler bulurummmm
öpüyorum herkesiiii hoşçakalınnn.....
ya kızlar önce emzirip sonramı kavaltı veriyorsunuz diye sormuştum ama.
su içirmeye başladınızmı ne kadar veriyorsunuz
canım ben hero baby kavanozlarından aldım ara sıra veriyorum.elma havuç şeftali ananas şeftali benimki çok sevdi sen de dene hem ucuz hem lezzetli dışarda falan iyi olyor
ben bugün başladım kahvaltıya ve ardından emzirdim. çünkü ahmet emmeden doymuyo. illa bana yapışıcak. suyuda ek gıda olayına başlayınca vermeye başladım ama pek sevmiyo aldığı kadarı ile veriyoruz.kahvaltıda da reçelden sonra verdim içi yanmasın diye. ve kahvaltıda pekmezle tatlandırılmış ıhlamur verdim.kış boyu kahvaltıda ıhlamur vermeyi düşünüyorum
canım ara ara kendi çorbalarınızdan da verebilirsin, tuzsuz ve baharatsız olarak, sıkılmış olabilir tabii ki, ben bi oturtsam yavaş yavaş kendi yemeklerimizden de tattırmaya başlıcam bi kaç hafta sonra,
canım kendi yemeklerimizden bende vermek istiyorum ama yagsız salçasız olarak nasıl ayırcaz.hadi tuz baharat atmam.ona göre olur ama yemeğe yağ ve salça önce koyuluyo bebeğe göre nasıl ayarlıcaz.
asya biz sofradayken bizim yemeklere çok sulanıyo.ben bi parça veriyorum agzına dudaklarını yalayıp duruyo.kaydirigubbakcemile3
ben bugün başladım kahvaltıya ve ardından emzirdim. çünkü ahmet emmeden doymuyo. illa bana yapışıcak. suyuda ek gıda olayına başlayınca vermeye başladım ama pek sevmiyo aldığı kadarı ile veriyoruz.kahvaltıda da reçelden sonra verdim içi yanmasın diye. ve kahvaltıda pekmezle tatlandırılmış ıhlamur verdim.kış boyu kahvaltıda ıhlamur vermeyi düşünüyorum