2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde 2 ay olmuştur ek gıdalara başlayalı oyuzden porsıonlarımız tam öyle çay kaşığı falan değil..kase...bazı şeyleri eskıden cok sevıyorken bı dönem ıstemıyor..corbaya bızde tapkı verıyorduk..annem bıkmış olabılır bıraz ara ver dedi..bende öyle yaptım..1,5 hafta vermedım corba sonra dayanamadım gene yaptım sımdı tekrar sevıyor...işin sırrı iyice aç olması bence

ateşimiz yok çok şükür..ben oğlum hususunda bıraz paranoya yapıyorum heralde...o öksürdü mü oturup ağlayorum ya kımse yoksa..

of çok sinirlerim boşaldı artık iyice uykusuzluktan herkeze bagrıyorum offff offfff dişde yok

sabret inş..dönem dönem oluyor böyle bızde bır kaç hafta öyleydık..asla eskısı gıbı uyumayacak sandım.doktorumuz gece de diş çıkarıyor kolaymı dedı 2 gundur cok sukur düzeldi...ıns sizinde duzelir..ama bızdede hala diş miş yok..üzülme sabır...

merhaba kızalr bir türlü yazamadım bi yazıyom elektrik gitti sonra nisayla uğraş et anca baktım okuyorum ama yazamıyorum sütten bahsetmişsiniz bulgur pşlavı gerçekten süt yapıyo ben geçende yedim gece gündüz sütüm oldu yeşil mercimekte yapıyo diye biliyorum ama bugün yapıp denicem eğer yaparsa yazarım gerçi emen yok ya sütde var ama daha çok olsun dolu dolu gelsin ağızına diye böle yollara başvuruyorum gerçi bu aralar biraz daha iyi emme konusunda bakalım böle devam edicem inş bırakmazda emer benim kızım 750 cc yi hayatta içemez 90 100 cc yi zor içiyo bu birazda bünye meselesi iştahsız olunca bebekler ne versende yemiyo aman sağlıklı olsunlarda bana sanki bu ay hiç almamaış gibi geldi bakalım cuma öğrenicez ne olcak

Aysel geçmiş olsun bebişine, burnunu açınca daha kolay emer, birde sağıp biberonla dene, hastaysa yavrucuk belki emicek hali yoktur, biberondan daha kolay akar
Arzucum ek gıda alsa bile günlük 750 olması lazım diye biliyorum, ama süt yoksa mama içinde aynı
Arzucum yoğurt çorbası dene, yusuf kayra seviyor arada değişiklik olsun diye yapıyorum
ek gıda topiğine yazmıştım tarifi

slm kızlar şu hediye işini hangi kargoyla yolldınız ben daha önce kargoya bişey vermemiştim kararsız kaldım

kızlar domuz gribi aşısı olan ve bebişe de yaptıran var mı siz veya yakınınız olabilir

2 yaşın altındakılere yapılmıyor drumuza sorduk...benım aılemde herkes oldu..yegenlerım de dahıl bırı 7 dıerı4 yasında...ama ben olmayı dusunmuyorum

canım ara ara kendi çorbalarınızdan da verebilirsin, tuzsuz ve baharatsız olarak, sıkılmış olabilir tabii ki, ben bi oturtsam yavaş yavaş kendi yemeklerimizden de tattırmaya başlıcam bi kaç hafta sonra,

of çok sinirlerim boşaldı artık iyice uykusuzluktan herkeze bagrıyorum offff offfff dişde yok

biz de öyleyiz canım, uykusuzluktan leyla gibi dolanıyorum ortalıkda,

inşallah almıştır büyümüştür annesi nisamız

canım yaaa, sanırım kız bebeklerin erkekler kadar olmuyo iştahı, kitabi bilgiyle pratik uymuyo birbirine hiç

kızlar domuz gribi aşısı olan ve bebişe de yaptıran var mı siz veya yakınınız olabilir

sibelcim biz sağlık çalışanı olduğumuz için eşim de ben de olduk çoktan, ama bebişlere küçük oldukları için pek önermiyo drlar

bugün ilk defa yoğurt çorbası yaptım hayatımda, daha pişiyo ama tadı güzele benziyo, sonra bebişie de yaparım diye öğreneyim dedim, yanına da bulgur pilavı, akşama da kabak yemeği yapıcam menümüz hazııır

çorba sevgidir insanı önce ısıtır ,sonra ayağa kaldırır

bu söz de çok hoşuma gitti paylaşayım dedim :))

ya benım de ödüm kopuyo ondan.bu akşam eşimin teyzesi gelıyo almanyadan.k.valıdem karşı apt.da e gitmesek ayıp olacak gıtsek j-korkuyorum.alı kırca uçakta kapmış mesela.bi kaç gun beklıyelim olmazsa dedim eşime.kımseye b ışey olmazsa gıderiz:)

yüreğine kalemine sağlık canım bayıldım izin verirsen kızımın günlüğüne yazıcam bayıldım insan bunları hissediyor ama kaleme almak ayrı bir yetenek istiyor tabi harikasın

kızlar kızım 18 haziran doğumlu 3 gün sonra 6 ay tam dolcak kahvaltıya başlamalımıyım? bir de önce anne sütü verip sonra mı kahvaltı vercem yoksa önce kahvaltımı

kulanıcı panelimde di,ğer topik kayıtlıydı giriyorum yazan yok allahım noldu diyorum yeni topik açılmış nbasılsınız kızlar saadet sayesinde girmiş oldum hepinizi öpüyorum bundan sonra girerim artık :)

memlekete gittik 20 gündür yoktum bayramı ve sonrasını orada gecirdik saadetcim buradan da tesekkür edeyim sana hediye işini hallettiğin için

özge yazını ancaa okudumm yok böyle bie tariff sen ne de güzel anlatmışssın hepimizi..
canım öpüyorumm seni çokk

kızlar kahvaltılara başladınız mı ben bugün defneye yarım yumurta sarısı 3 cicibebeyi sütle ıslatıp verdim cıvık halde yedi yarım kase oldu hala anne sütü veriyorum

ara öğünlerde yourt ve sebze corbalarından veriyorum

bizim topik nerdeydi ek gıda topiğimiz ordan bakayım başka neler yapılıyor

bir de kabızlıgımız gittti artık

sebze corbasında kabak ve brokoli kullanınca bağırsakları düzene girdi:)

dün de ananas suyu verdim 3 4 kasık cok hoşuna gitti ben ananası yeni yedim desem inanır mısınız benm kız 6 aylıkken yedi ne sanslı ya bu bebekler :)))

Yoğurduna pekmez koydum meyve koydum yemedi. Bugün muhallebi yaptım yemedi, azcık şeker attım 1-2 kaşık yedi sonra yemedi, dünden irmikli çorba yaptım yemedi, elma püresi verdim tükürdü, tam 1 saat uğraştım amayemiyor yaptığım herşeyi döktüm çok sinirlendim,bu seferde açlıktan mızmızlanmaya başladı sonra emdi şimdi uyuyor.

cnm ben hazır alıyorum.milupa sütlü pirinçli deene istersen..

Düşünmüyor değilim ama hazır gıdalarada hiç sıcak bakmıyorum, bu seferde hazırlara alışırda evdekileri yemesse diye düşünüyorum.
Seninkidemi yemiyorda hazır alıyorsun canım.

aşk kırıntısı canım bazı çocuklar yeni tatlara karşı isteksiz oluo, az az dene zorlamadan, mutlaka alışıcaktır, kolay gelsin canım

Deniyorum canım ama bugün 4 çeşit gıdayıda çöpe dökünce çıldırdım resmen, ama tekrar tekrar deniycem olmadı hazır alıcam.

Canım kayısıyı nasıl veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…