Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bişey olmaz bebişine canım, Allah korusun hepimizin kuzusunuBizimde bir akrabamız domuz gribi olmuş annesi annemlere oturmaya gelmiş, annemde bugün merti sevdi
Yahu madem hastasın ne diye toplum içine karışıyorsun değil mi ama, insanlar çok düşüncesiz.
Müminecim geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsende bişey çıkıyor genede , üzme kendiniiyi geceler herkesee, özgecim çok geçmiş olsun, saadet sana da kocaman bi maaşallaah
biz biraz üzgünüz bugün, kızım da pamukcuk vardı, bugün sesi kısıldı, biraz önce çocuk dr, arkadaşlara gittik bademciklerinde aft çıkmış yavrumun, gözler deseniz o içim kızardı, çok canım sıkıldı yaa, bi çocuğa bakamadık dicem eşim sağlık ocağında dr., diyo ki bütün bebişler çok hasta, napalım Allah tüm bebişlere şifa versin inşallah, çok zor anne baba olmak sesi kısık kısık çıknca içim parçalanıyo, kimbilir ne kadar acıyodur yavrumu ağzı (
Canım mama koyultur herhalde, anne sütü dahada sulandırmazmı, bende çok koyu muhallebi yapıp sütümle sulandırmayı düşündüm ama hiç denemedimxxy yani hülyacımm...
150 cclik suyla yapıyorum su kaynayınca 2tatlı kaşıgına yakın prinç unu koyuyorum biraz kaynayınca alıyorum sonra içine devam maması koyuyorum 3 öçek koy baktın koyu oldu su ekle bebekler koyu şeyleri hemen yemşyo
böle yapsam mama yerine sütümden koysam olur mu?
yazdım ama görmedin sanırım tekrar yazım..
Kayısı çok işe yarıyor, ben ayşenin dediği gibi püre yapıp kavanzoa koydum, hergün ya kahvaltısına yada yoğurduna katıyorumbenim ufaklık da günlerdir kabızla boğuşuyor..ıkın ıkın bir hal oldu yavrum.... tulumba gibi ayaklarını indirip kaldırıyorum zoraki ağlaya ağlaya yapıyor.kayısı suyu içirdim.. bol bol gaz yaptı sadece..belki yarına etkisini gösterir..
Özlemcim yoktun bayadır, nasılsın? Armin nasıl ?slm hepinize anisler...
bebekleri yemeyen gelisimleri yavaslayan anneler icin bi onerim olacak..
armin 3 hafta once bisey yemiyor yese bile toparlamiyordu bi turlu ki armin boyu uzun kendisi zayif bir bebek..
ben devam sutu mamasini biberonuna yapip 2 olcek(mamadan cikan kasikla) milupa princ mamasi ilave ettim. 4 numarali biberon emzigiyle yedirdim..
daha sonra tahillisini yaptim..
boylelikle hem toparladi,hem istahi acildi hemde farkli tatlara alisti..
armin bu siralar cok yaramaz..uyku duzeni iyi ama asiri ilgi istiyor..gezelim kahkaha atalim oyun oynayalim..
bizden boyle..binnurcum,saadetcim mesajlarinizi gordum canlarim cook opuyorum sizi..
Kızlar yarismamiz bugun yapildi , toplamda 21 bebek vardi, bizim kategoride de 10 bebek, malesef biz secilemedik onun disinda hersey cok guzeldi, ucak , otel , transferler, cok guzel ayarlamislar , surprizler yaptilar bize, hediyeler verdiler, cok guzel birgun gecirdik kisaca,( oglumun ucaktaki aglamalarini saymassam tabi... hayatimin en uzun yolculuguydu)........kazanan bebekler de kaybedenler de cok guzel cok yakisikliydi, tipki haziran bebekleri gibiydiler yani....neyse cok uzatmayayim, merak eden olmustur belki diye, gelir gelmez yazayim dedim, umarim herkes iyidir, gecmisi artik yarin okurum...opuldunuz:)
Halk eğitimin açtığı kurs u bu?
Şekerim valla 2-3 gündür derin de aynı durumda ben de çıldırmak uzeryım.erkenden uyuıyan çocuk 2 gecedır hortladı yırtıyo kendını ağlamaktan uyumamak için.güç bela memede uyudu.var bunlarda bı numara ya du bakalım çıkar kokusulülülülülülü
çok geçmiş olsun.gecenlerde bı arkadaşın kızı da acillik olmuş ıshal kusma falan eşin gıbı demış dr.havada mıkrop var butun ocuklar hasta demış.bız de 2 gundur hiç çıkmadık evden hoş izmirde hava çıklacak gıbı değil deli yağmur vardı bugun:gitme:
müminecim geçmiş olsun kuzuna..insan dayanamıyor bebişin hastalıgına..insallah çabucak atlatır
ek gıda alıyorlar ya hani..
onun için ihtiyaç duyarlarmış bebişler...
çok sağolun kızlar, ana yüreği dedikleri bu olsa gerek içim çok acıyor onu hasta görünce(
geçmiş olsun yavrum yaaa kıyamam ben ona
pumukçukdan mı sesi kısılmış cnm anlamadım valla
gece gece
saçma soru sorduysam kusuruma bakma.
Ya bu Çocuklar hep aynı nİye uyumuyolar hava geÇİsİndenmİ uyusada aglyrak uyyanıyo
günaydın aynen öyle.ağlayarak uyanıyor ve uyumuyor gece
,iyi geceler herkesee, özgecim çok geçmiş olsun, saadet sana da kocaman bi maaşallaah
biz biraz üzgünüz bugün, kızım da pamukcuk vardı, bugün sesi kısıldı, biraz önce çocuk dr, arkadaşlara gittik bademciklerinde aft çıkmış yavrumun, gözler deseniz o içim kızardı, çok canım sıkıldı yaa, bi çocuğa bakamadık dicem eşim sağlık ocağında dr., diyo ki bütün bebişler çok hasta, napalım Allah tüm bebişlere şifa versin inşallah, çok zor anne baba olmak sesi kısık kısık çıknca içim parçalanıyo, kimbilir ne kadar acıyodur yavrumu ağzı (
Günaydın arkadaşlar,
Bende çok uykusuzum , akşam nerdeyse hiç uyumadı kayra ,ama sabah mecbur işe geldim işte, bugün neskafeye kuvvet artık, Elini sürekli kulağına götürüyor, diş ağrısımı acaba , kulağa vurur diyorlar ya
Saadetçim tebrikler :lepi:
İnşallah bişey olmaz bebişine canım, Allah korusun hepimizin kuzusunu
Müminecim geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsende bişey çıkıyor genede , üzme kendini
Allah şifalar versin yavruna
Canım mama koyultur herhalde, anne sütü dahada sulandırmazmı, bende çok koyu muhallebi yapıp sütümle sulandırmayı düşündüm ama hiç denemedim
Kayısı çok işe yarıyor, ben ayşenin dediği gibi püre yapıp kavanzoa koydum, hergün ya kahvaltısına yada yoğurduna katıyorum
yarında cevize başlıcaz bakalım
Özlemcim yoktun bayadır, nasılsın? Armin nasıl ?
Kızlar bir soru sordum kimse bişey yazmamış,
Takip ettiğiniz bir bebek dergisi varmı diye sormuştum
Küserim ama ya mafoldumben
maşa. cnmmm armineee...ne gzll değişik yollar deneyerek iştahını geri getirmişsin harika bir annesin valla :lepi:slm hepinize anisler...
bebekleri yemeyen gelisimleri yavaslayan anneler icin bi onerim olacak..
armin 3 hafta once bisey yemiyor yese bile toparlamiyordu bi turlu ki armin boyu uzun kendisi zayif bir bebek..
ben devam sutu mamasini biberonuna yapip 2 olcek(mamadan cikan kasikla) milupa princ mamasi ilave ettim. 4 numarali biberon emzigiyle yedirdim..
daha sonra tahillisini yaptim..
boylelikle hem toparladi,hem istahi acildi hemde farkli tatlara alisti..
armin bu siralar cok yaramaz..uyku duzeni iyi ama asiri ilgi istiyor..gezelim kahkaha atalim oyun oynayalim..
bizden boyle..binnurcum,saadetcim mesajlarinizi gordum canlarim cook opuyorum sizi..
sğl cnm denycem bgn..canım görmemişim ozaman daha çok prinç unu koyman geeir çünkü süt beya bi sulu olur ama suluda veebilirsin
tşkler cnmGünaydın arkadaşlar,
Bende çok uykusuzum , akşam nerdeyse hiç uyumadı kayra ,ama sabah mecbur işe geldim işte, bugün neskafeye kuvvet artık, Elini sürekli kulağına götürüyor, diş ağrısımı acaba , kulağa vurur diyorlar ya
Saadetçim tebrikler :lepi:
İnşallah bişey olmaz bebişine canım, Allah korusun hepimizin kuzusunu
Müminecim geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsende bişey çıkıyor genede , üzme kendini
Allah şifalar versin yavruna
Canım mama koyultur herhalde, anne sütü dahada sulandırmazmı, bende çok koyu muhallebi yapıp sütümle sulandırmayı düşündüm ama hiç denemedim
Kayısı çok işe yarıyor, ben ayşenin dediği gibi püre yapıp kavanzoa koydum, hergün ya kahvaltısına yada yoğurduna katıyorum
yarında cevize başlıcaz bakalım
Özlemcim yoktun bayadır, nasılsın? Armin nasıl ?
Kızlar bir soru sordum kimse bişey yazmamış,
Takip ettiğiniz bir bebek dergisi varmı diye sormuştum
Küserim ama ya mafoldumben
ahhh cnmm bir an evvel iileşsin azra ..olsun annesi, çok güzel bi deneyim yaşadınız, ayrıyetten fotolarınızı gördük, pek yakışıklı damadım maaşallah, sen de çok tatlısın bu aradaa
niye saçma olsun canım, ağzında pamukcuk var bi de boğazında da yara çıkmış, sanırım direnci iyice düştü, multivitamin başlıcaz minadeks ismi, bi de bi bağışıklık güçlendirici var 6 aydan itibaren onu vericem, anne sütü alamayan bebeğin hali böyle malesef
sanırım tüm bebişler böyle ben de gece 4 den 5 e kadar ayağımda salladım, sallıyorum uyuyo koyuyorum uyanıyo, 6 buçukda bi daha kalktı, ben de ellerini sardım öyle 8 buçuğa kadar sakin uyudu çok şükür, gerçi benimki rahatsız ondan mı uyumuyo bilmiyorum ama
iyi geceler herkesee, özgecim çok geçmiş olsun, saadet sana da kocaman bi maaşallaah
ilkecim valla, sonra merak ediyo insan, ben bi yere gidince cep tlfnun internetinden takip ediyorum bazen, bağımlı mı oldum ne ? :)) CADIARZU
kızlar ben temizlik,hazırlık yapıcam malum bugün izmire gidicez.yanıma alırsam laptopu girerim almazsam yılbaşına kadar giremem.şu vınn kullannan yada bilen varmı aranızda.alayım bari bitane??*