2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu Çocuklar hep aynı nıye uyumuyolar hava geÇısındenmı uyusada aglyrak uyyanıyo

Günaydın arkadaşlar,
Bende çok uykusuzum , akşam nerdeyse hiç uyumadı kayra ,ama sabah mecbur işe geldim işte, bugün neskafeye kuvvet artık, Elini sürekli kulağına götürüyor, diş ağrısımı acaba , kulağa vurur diyorlar ya
Saadetçim tebrikler :lepi:

Bizimde bir akrabamız domuz gribi olmuş annesi annemlere oturmaya gelmiş, annemde bugün merti sevdi :KK43:
Yahu madem hastasın ne diye toplum içine karışıyorsun değil mi ama, insanlar çok düşüncesiz.
İnşallah bişey olmaz bebişine canım, Allah korusun hepimizin kuzusunu

iyi geceler herkesee, özgecim çok geçmiş olsun, saadet sana da kocaman bi maaşallaah

biz biraz üzgünüz bugün, kızım da pamukcuk vardı, bugün sesi kısıldı, biraz önce çocuk dr, arkadaşlara gittik bademciklerinde aft çıkmış yavrumun, gözler deseniz o içim kızardı, çok canım sıkıldı yaa, bi çocuğa bakamadık dicem eşim sağlık ocağında dr., diyo ki bütün bebişler çok hasta, napalım Allah tüm bebişlere şifa versin inşallah, çok zor anne baba olmak sesi kısık kısık çıknca içim parçalanıyo, kimbilir ne kadar acıyodur yavrumu ağzı :KK43:(
Müminecim geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsende bişey çıkıyor genede , üzme kendini
Allah şifalar versin yavruna

xxy yani hülyacımm...
150 cclik suyla yapıyorum su kaynayınca 2tatlı kaşıgına yakın prinç unu koyuyorum biraz kaynayınca alıyorum sonra içine devam maması koyuyorum 3 öçek koy baktın koyu oldu su ekle bebekler koyu şeyleri hemen yemşyo

böle yapsam mama yerine sütümden koysam olur mu?
yazdım ama görmedin sanırım tekrar yazım..

Canım mama koyultur herhalde, anne sütü dahada sulandırmazmı, bende çok koyu muhallebi yapıp sütümle sulandırmayı düşündüm ama hiç denemedim

benim ufaklık da günlerdir kabızla boğuşuyor..ıkın ıkın bir hal oldu yavrum.... tulumba gibi ayaklarını indirip kaldırıyorum zoraki ağlaya ağlaya yapıyor.kayısı suyu içirdim.. bol bol gaz yaptı sadece..belki yarına etkisini gösterir..
Kayısı çok işe yarıyor, ben ayşenin dediği gibi püre yapıp kavanzoa koydum, hergün ya kahvaltısına yada yoğurduna katıyorum
yarında cevize başlıcaz bakalım

slm hepinize anisler...
bebekleri yemeyen gelisimleri yavaslayan anneler icin bi onerim olacak..
armin 3 hafta once bisey yemiyor yese bile toparlamiyordu bi turlu ki armin boyu uzun kendisi zayif bir bebek..
ben devam sutu mamasini biberonuna yapip 2 olcek(mamadan cikan kasikla) milupa princ mamasi ilave ettim. 4 numarali biberon emzigiyle yedirdim..
daha sonra tahillisini yaptim..
boylelikle hem toparladi,hem istahi acildi hemde farkli tatlara alisti..

armin bu siralar cok yaramaz..uyku duzeni iyi ama asiri ilgi istiyor..gezelim kahkaha atalim oyun oynayalim..
bizden boyle..binnurcum,saadetcim mesajlarinizi gordum canlarim cook opuyorum sizi..
Özlemcim yoktun bayadır, nasılsın? Armin nasıl ?

Kızlar bir soru sordum kimse bişey yazmamış,
Takip ettiğiniz bir bebek dergisi varmı diye sormuştum
Küserim ama ya mafoldumben

Kızlar yarismamiz bugun yapildi , toplamda 21 bebek vardi, bizim kategoride de 10 bebek, malesef biz secilemedik:KK43: onun disinda hersey cok guzeldi, ucak , otel , transferler, cok guzel ayarlamislar , surprizler yaptilar bize, hediyeler verdiler, cok guzel birgun gecirdik kisaca,( oglumun ucaktaki aglamalarini saymassam tabi... hayatimin en uzun yolculuguydu)........kazanan bebekler de kaybedenler de cok guzel cok yakisikliydi, tipki haziran bebekleri gibiydiler yani....neyse cok uzatmayayim, merak eden olmustur belki diye, gelir gelmez yazayim dedim, umarim herkes iyidir, gecmisi artik yarin okurum...opuldunuz:)

olsun annesi, çok güzel bi deneyim yaşadınız, ayrıyetten fotolarınızı gördük, pek yakışıklı damadım maaşallah, sen de çok tatlısın bu aradaa:nazar:

Halk eğitimin açtığı kurs u bu?

Şekerim valla 2-3 gündür derin de aynı durumda ben de çıldırmak uzeryım.erkenden uyuıyan çocuk 2 gecedır hortladı yırtıyo kendını ağlamaktan uyumamak için.güç bela memede uyudu.var bunlarda bı numara ya du bakalım çıkar kokusulülülülülülü

çok geçmiş olsun.gecenlerde bı arkadaşın kızı da acillik olmuş ıshal kusma falan eşin gıbı demış dr.havada mıkrop var butun ocuklar hasta demış.bız de 2 gundur hiç çıkmadık evden hoş izmirde hava çıklacak gıbı değil deli yağmur vardı bugun:gitme:

müminecim geçmiş olsun kuzuna..insan dayanamıyor bebişin hastalıgına..insallah çabucak atlatır

ek gıda alıyorlar ya hani..
onun için ihtiyaç duyarlarmış bebişler...

çok sağolun kızlar, ana yüreği dedikleri bu olsa gerek içim çok acıyor onu hasta görünce:KK43:(

geçmiş olsun yavrum yaaa kıyamam ben ona
pumukçukdan mı sesi kısılmış cnm anlamadım valla
gece gece
saçma soru sorduysam kusuruma bakma.

niye saçma olsun canım, ağzında pamukcuk var bi de boğazında da yara çıkmış, sanırım direnci iyice düştü, multivitamin başlıcaz minadeks ismi, bi de bi bağışıklık güçlendirici var 6 aydan itibaren onu vericem, anne sütü alamayan bebeğin hali böyle malesef

Ya bu Çocuklar hep aynı nİye uyumuyolar hava geÇİsİndenmİ uyusada aglyrak uyyanıyo

günaydın aynen öyle.ağlayarak uyanıyor ve uyumuyor gece

sanırım tüm bebişler böyle ben de gece 4 den 5 e kadar ayağımda salladım, sallıyorum uyuyo koyuyorum uyanıyo, 6 buçukda bi daha kalktı, ben de ellerini sardım öyle 8 buçuğa kadar sakin uyudu çok şükür, gerçi benimki rahatsız ondan mı uyumuyo bilmiyorum ama

emelim valla, ben daha hiç almadım bebek dergisi ama düşünüyorum almayı, işe başlayınca bakıcam dışarda,

kızlar birisi medipolde bi göz dru önermişti, kimdi tekrar yazabilir misiniz?

iyi geceler herkesee, özgecim çok geçmiş olsun, saadet sana da kocaman bi maaşallaah

biz biraz üzgünüz bugün, kızım da pamukcuk vardı, bugün sesi kısıldı, biraz önce çocuk dr, arkadaşlara gittik bademciklerinde aft çıkmış yavrumun, gözler deseniz o içim kızardı, çok canım sıkıldı yaa, bi çocuğa bakamadık dicem eşim sağlık ocağında dr., diyo ki bütün bebişler çok hasta, napalım Allah tüm bebişlere şifa versin inşallah, çok zor anne baba olmak sesi kısık kısık çıknca içim parçalanıyo, kimbilir ne kadar acıyodur yavrumu ağzı :KK43:(
,
mümine bizim gözümüz daha iyi.kızarıklık yağmurun gözünün yanında olmuştu yaşlar aka aka orayı kızarttı.tobrased damla ve krem kullanıorum.cnm ya kıyamm benn inş geçer.

Günaydın arkadaşlar,
Bende çok uykusuzum , akşam nerdeyse hiç uyumadı kayra ,ama sabah mecbur işe geldim işte, bugün neskafeye kuvvet artık, Elini sürekli kulağına götürüyor, diş ağrısımı acaba , kulağa vurur diyorlar ya

Müminecim geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsende bişey çıkıyor genede , üzme kendini

Canım mama koyultur herhalde, anne sütü dahada sulandırmazmı, bende çok koyu muhallebi yapıp sütümle sulandırmayı düşündüm ama hiç denemedim

Kayısı çok işe yarıyor, ben ayşenin dediği gibi püre yapıp kavanzoa koydum, hergün ya kahvaltısına yada yoğurduna katıyorum

emelcim günaydınn.ben hamileyken alırdım hep ama şimdi pek almıyorum.
napıcaksın dergiyi??

Takip ederim diye düşündüm ılkecim, yararlı bilgiler vardır, okurum diye
Müminecim teşekkürler sanada

slm hepinize anisler...
bebekleri yemeyen gelisimleri yavaslayan anneler icin bi onerim olacak..
armin 3 hafta once bisey yemiyor yese bile toparlamiyordu bi turlu ki armin boyu uzun kendisi zayif bir bebek..
ben devam sutu mamasini biberonuna yapip 2 olcek(mamadan cikan kasikla) milupa princ mamasi ilave ettim. 4 numarali biberon emzigiyle yedirdim..
daha sonra tahillisini yaptim..
boylelikle hem toparladi,hem istahi acildi hemde farkli tatlara alisti..

armin bu siralar cok yaramaz..uyku duzeni iyi ama asiri ilgi istiyor..gezelim kahkaha atalim oyun oynayalim..
bizden boyle..binnurcum,saadetcim mesajlarinizi gordum canlarim cook opuyorum sizi..
maşa. cnmmm armineee...ne gzll değişik yollar deneyerek iştahını geri getirmişsin harika bir annesin valla :lepi:
yanlız cnm fırsat bulduğunda gel özletme kendini sonra gözlerim seni arıyor hep opuyorumnanaktan

canım görmemişim ozaman daha çok prinç unu koyman geeir çünkü süt beya bi sulu olur ama suluda veebilirsin
sğl cnm denycem bgn..
Günaydın arkadaşlar,

tşkler cnm
bgn denycem cnm yazarım sana...
cnm ben bi dergiye abone değilimde markete gttiğimde alıyorum
ama dğm yaptığımdan beri almadım daha hiç fırsat bulup
önceden hamileyizbiz i alırdım..

olsun annesi, çok güzel bi deneyim yaşadınız, ayrıyetten fotolarınızı gördük, pek yakışıklı damadım maaşallah, sen de çok tatlısın bu aradaa:nazar:

niye saçma olsun canım, ağzında pamukcuk var bi de boğazında da yara çıkmış, sanırım direnci iyice düştü, multivitamin başlıcaz minadeks ismi, bi de bi bağışıklık güçlendirici var 6 aydan itibaren onu vericem, anne sütü alamayan bebeğin hali böyle malesef

sanırım tüm bebişler böyle ben de gece 4 den 5 e kadar ayağımda salladım, sallıyorum uyuyo koyuyorum uyanıyo, 6 buçukda bi daha kalktı, ben de ellerini sardım öyle 8 buçuğa kadar sakin uyudu çok şükür, gerçi benimki rahatsız ondan mı uyumuyo bilmiyorum ama
ahhh cnmm bir an evvel iileşsin azra ..
dediğin gibi anne sütü alan bebek de direnç daha ii oluyoo..

günaydn..kahvaltımızı yaptık..irem uykuya geçti..
iremde gece bi vakt uyanıyo konuşmaya başlıyo bu aralarr
hemen geri sallayıp uyutuyorum ama ben sersem gibi oluyorum..

hmm tmm o zaman ben hamileleğimde ANNE BEBEK,BEBEĞıM,mother and baby bunları alıyordum cnmm.ama ordaki bilgiler sitelerindede warr.ama sen takip etmkm istiorsann bunları tavsiye edermmm

canımm çok geçmiş olsun.hemencecik düzelir inşallah...
bakamadık diye düşünmee sakınn...ole şey olurmu hiçç..

kızlar ben temizlik,hazırlık yapıcam malum bugün izmire gidicez.yanıma alırsam laptopu girerim almazsam yılbaşına kadar giremem.şu vınn kullannan yada bilen varmı aranızda.alayım bari bitane??*

ilkecim valla, sonra merak ediyo insan, ben bi yere gidince cep tlfnun internetinden takip ediyorum bazen, bağımlı mı oldum ne ? :)) CADIARZU

herkese günaydınnnn...
bizde 7:30da babamız yüzünden uynadık.mama içip bi saat sonra tekrara uyudu hala da uyuyo.ben kalkayım bari dedim.
biraz iş yapıp size takıldım.
müminecim çok geçmiş olsun.inşllh yavrucun çabucak iyileşir.kendini üzme n ekadar korusakda etraf mikrop kaynıyo.mecbur hastalanıyolar

ilkecim valla, sonra merak ediyo insan, ben bi yere gidince cep tlfnun internetinden takip ediyorum bazen, bağımlı mı oldum ne ? :)) CADIARZU

ewt müminecim ya insan alışıyor.annemlerdede yok net.
sen nasl bağlanıyosun telden fazla gelmiyormu ücret?
ben wınn alayım diyorum ?*

kızlar bugün yavaş ilerliyoruz yaw kız uyurken bende yatayım dedim uyku haram bana hiç çalmayan tel çalmazmı saglık ocagımı diye yine tam yatacam kız mıkırdanır kalktım bu sefer kız uyuyo yaw ben nezman yatmak istesem böyle oluyo gözlerim agrıyo artık he

herkese günaydın
müminecim çok geçmiş olsun inş biran önce düzelşr azranın boğazıı sende üzülme çok zaten sütüm azaldı diyodun kesilir bakk..
geçmişi okuyamadım öle çok yazmışınızkiii maşallah
sabah zehra hanım 7de kalktı aldım beşiğinden yanıma yatırdım uyuydu bende uyumuşum neyse bi mıkırdama duydum bi bakarım zehra yatakten inmiş yatakla beşik arasında boşkuk var oraya düşmüş beşiğini kemirmeye calışıyo hemen fırladımaldım saff aglıyo orada oynucakmış nasıl korktum anlatamam sen nasıl gittin oraya ya kaloriferin olduğu yere gidip düşseydi bana ne demeli sanki ölü topraği döktüler üstüme hiç duymadım ödüm patladı neyseki battaniyede yere düşmüş benimki oynuyup duruyodu bidaha hiç yanıma almıcam

kızlar ben temizlik,hazırlık yapıcam malum bugün izmire gidicez.yanıma alırsam laptopu girerim almazsam yılbaşına kadar giremem.şu vınn kullannan yada bilen varmı aranızda.alayım bari bitane??*

ben kullanıyorum canım çokda memnunuz
selocanlı olanı kullanıyoz hani anlamışındır
aylık 40 tl modem hediye ancak 2 yıl kullanma zorunluluğu var hattın olmak zorunda değil herkez alabilir
cihaz tv dekinden büyük ama orda daha küçük gösteriyolar
flaş discden uzun ve geniş ama gende heryere götürüyorsun
ben memnunum
cihazı çaldırırsan yada kaybedersen yenisini vermiyolarmış o biraz riskli

Geçmiş olsun binnurcum, bişey olmamış bak oynamış zehroşumuz maşallah, ben gece emzirmek için yanıma alıyorum sadece ama artık dönüyorlar emdimi hemen yatırıyorum yerine ,
Allahtan hafif uykum

X