2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun diyen herkese kocaman teşekkürler, yavrum biraz önce ağzını temizledim, ağlaya ağlaya uyudu, sanırım çok canı yanıyo,
binnurcum geçmiş olsun caım, çok dikkat etmek lazım, Allahtan ucuz atlattınız, azra da dönme çalışmalarına başladı sonunda, ve kafasını oyun halısının kenarındaki plastiğe çarptı, önce ağlıcak oldu ama vazgeçti sonradan :))

ya cnmm ben 2 yıl falan kullanamm sadece 10 gün ffalann .
araştırayım bari netten.saol cvp içinnnopuyorumnanaktan

canım allah korumuz maviş prensesimi dıkkat etmemız lazım artı valla alllaha emanet hepsi:Saruboceq:

ya cnmm ben 2 yıl falan kullanamm sadece 10 gün ffalann .
araştırayım bari netten.saol cvp içinnnopuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaa sen olmadan ben naaaprı <ılkeeeeee al laptopunu yanınadelikafadulden

Geçmiş olsun binnurcum, bişey olmamış bak oynamış zehroşumuz maşallah, ben gece emzirmek için yanıma alıyorum sadece ama artık dönüyorlar emdimi hemen yatırıyorum yerine ,
Allahtan hafif uykum

canım allah korumuz maviş prensesimi dıkkat etmemız lazım artı valla alllaha emanet hepsi:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaa sen olmadan ben naaaprı <ılkeeeeee al laptopunu yanınadelikafadulden

çok saolun kıslar öyle kızdımki kendime sonradan benimde uykum hafif ama nie uyanamadım bilmiyorum bide kaloriferin arasına düşseydi bizim peteklerde eski demirdöküm peteklerden babamızda yok delirirdim heralde güsel Allahım korudu kızımı

günaydın kızlar.....
Zeynep Duru huy edindi sanırım gece 1.30 olmadan uyumuyo bende baktım uyumuyo bu kez uyutmaya çalışmayı bıraktım.değişen bişey olmuyo o gene 1.30 da uyudu benimde sallamaktan kollarım ağrımadı :) Biraz geçmişi okudum müminecimçok geçmiş olsun canım napalım canları sağ olsun Rabbim başka dert vermesin çocuk bunlar böle böle büyüyecekler...binnurcum sanada çok geçmiş olsun artık dikkatli olmamız lazım.saadetmaşallah senin gibilere imreniyorum ben hiç bişey yapamıyorum çalışıcam diye evde durmanın tadını çıkarıyorum

selam zkıalr.. müminceim geçmiş olsun.. biinurcum sizde.. neysekli oyun oynamış bıdık.. det etme.. büyüdükçe düşe kalak büyücekelr.. hep zapetmek zor bebek bunalr.. umarı m herkesede bebişlerde iyiydir.. geçmişe bakamdım çok döktürmüşsünzü:))

cnm sende haklısın..ama ben şuan çalışmadığım için elimde olsun bşyler diyorum okulumu btrnce lazım olur...
şekercimm
bende sana yorum bıraktım:)))
ay ne acamiyim yaaa.blogda yorum bırakıyom sonra da burda yazıyorum.dur ama alışcaz görürsün bak:)

sen mi ben mi acaba canım :)
ben de daha tam çözemedimm..
mesala cnm tıckeri orya gadget yapamadım sen nasıl yaptın yada sana linki versem hangisi old. bana ayırıp yollasan öyle yapsamm..

mümine ve binnurcum çok geçmiş olsun.

kızlar benim kızım 5 ay 24 günlük.anne sütü alıyor ama 1 kezde mama yiyor.işyerinden arkadaşımın 10 aylık bebeği var.çocuk akşamları emiyor sadece.arkadaşın 150-200 ml kadar sütü artıyor dolayısıyla.bana sütü vermeyi teklif etti.Kızı yakından tanıyorum temiz ve hastalığı olmayan birisi.KIZIMA SÜT ANNE OLACAK

BUNUN BıR RıSKı VAR MIDIR? BıLGı VERıRSENıZ ÇOK MEMNUN OLURUM

hadiii ordan yalancı senii..özlersin tabiiii...

binnurcum geçmiş olsun cnmm amnn dikkt ettt

canım önceden çok varmış öyllee.eğer sen rahatsan neden olmasınnn..

Sen istiyorsan içinde rahatsa neden olmasın, ama ben istemezdim şahsen. Birde kızın büyümüş artık, hani 1-2 aylık olsa anne sütü alsın derdim ama ek gıdalarla besleyebilirsin.

Merte cicibebe veriyorum kızlar ama kabız yapar diye duydum, ondan başkada ek gıda yemiyor, kabız yaparmı sizce?

kızlar , eşimin bir arkadaşına tatil çıkmış, ama evli olması gerekiyormuş, oda eşime vermiş hakkını, ama otel yozgat bilmemne termal hotel yani 8 saat mesafe , ben gitmek istiyorum değişiklik olur diye
eşimde çocukla nasıl gitçez diyor, 3 gece 4 gün
uzak yola gidenler problem yaşadınızmı yollarda ?
aslında çok ihtiyacım var böyle bişeye

Nevergiveup arkadaşım,
anne sütü herşeyden değerli, onu bütün hastalıklardan koruyacak, hiçbir ek gıda anne sütünün yerini tutamaz , bence değerlendir sütün azsa

nevergiveup canım, erkekse biliyorsun dinimize göre evlenemiyo süt kardeşler, gelecekte ne olur bilinmez, onun dışında bi sorun yok bence de, ben de isterdim kızımın süt kardeşi olsun, ama çevredeki tüm bebekler erkek (
emel canım biz bi kez 3 aylıkken memlekete gittik 10 saat yol, bi de geçen hafta düzceye o da 2 buçuk saat bi sorun yaşamadık çok şükür, benim kız arabayı çok seviyo belki ondandır

emel defnenin kırkı cıktı 1000 küsür km yol geldik ve o günden beri hep uzaklara yolculuk ttik çok rahat oluyor bende kaldım otelde bi hafta bişeycik olmuo zaten park yatak veriolar nbebeklere git kacırma fırsatı bence ii eglenceler

gt emel valla..
ne gzlll bnmde ihtiyacım var ama
malum bzm izin senede 30 gün bozdur bozdur harca :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…