2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu Çocuklar hep aynı nıye uyumuyolar hava geÇısındenmı uyusada aglyrak uyyanıyo

Günaydın arkadaşlar,
Bende çok uykusuzum , akşam nerdeyse hiç uyumadı kayra ,ama sabah mecbur işe geldim işte, bugün neskafeye kuvvet artık, Elini sürekli kulağına götürüyor, diş ağrısımı acaba , kulağa vurur diyorlar ya
Saadetçim tebrikler :lepi:

Bizimde bir akrabamız domuz gribi olmuş annesi annemlere oturmaya gelmiş, annemde bugün merti sevdi
Yahu madem hastasın ne diye toplum içine karışıyorsun değil mi ama, insanlar çok düşüncesiz.
İnşallah bişey olmaz bebişine canım, Allah korusun hepimizin kuzusunu

Müminecim geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsende bişey çıkıyor genede , üzme kendini
Allah şifalar versin yavruna

Canım mama koyultur herhalde, anne sütü dahada sulandırmazmı, bende çok koyu muhallebi yapıp sütümle sulandırmayı düşündüm ama hiç denemedim

Kayısı çok işe yarıyor, ben ayşenin dediği gibi püre yapıp kavanzoa koydum, hergün ya kahvaltısına yada yoğurduna katıyorum
yarında cevize başlıcaz bakalım

Özlemcim yoktun bayadır, nasılsın? Armin nasıl ?

Kızlar bir soru sordum kimse bişey yazmamış,
Takip ettiğiniz bir bebek dergisi varmı diye sormuştum
Küserim ama ya mafoldumben

olsun annesi, çok güzel bi deneyim yaşadınız, ayrıyetten fotolarınızı gördük, pek yakışıklı damadım maaşallah, sen de çok tatlısın bu aradaa

müminecim geçmiş olsun kuzuna..insan dayanamıyor bebişin hastalıgına..insallah çabucak atlatır

niye saçma olsun canım, ağzında pamukcuk var bi de boğazında da yara çıkmış, sanırım direnci iyice düştü, multivitamin başlıcaz minadeks ismi, bi de bi bağışıklık güçlendirici var 6 aydan itibaren onu vericem, anne sütü alamayan bebeğin hali böyle malesef

Ya bu Çocuklar hep aynı nİye uyumuyolar hava geÇİsİndenmİ uyusada aglyrak uyyanıyo

günaydın aynen öyle.ağlayarak uyanıyor ve uyumuyor gece

sanırım tüm bebişler böyle ben de gece 4 den 5 e kadar ayağımda salladım, sallıyorum uyuyo koyuyorum uyanıyo, 6 buçukda bi daha kalktı, ben de ellerini sardım öyle 8 buçuğa kadar sakin uyudu çok şükür, gerçi benimki rahatsız ondan mı uyumuyo bilmiyorum ama

emelim valla, ben daha hiç almadım bebek dergisi ama düşünüyorum almayı, işe başlayınca bakıcam dışarda,

kızlar birisi medipolde bi göz dru önermişti, kimdi tekrar yazabilir misiniz?

,
mümine bizim gözümüz daha iyi.kızarıklık yağmurun gözünün yanında olmuştu yaşlar aka aka orayı kızarttı.tobrased damla ve krem kullanıorum.cnm ya kıyamm benn inş geçer.

emelcim günaydınn.ben hamileyken alırdım hep ama şimdi pek almıyorum.
napıcaksın dergiyi??

Takip ederim diye düşündüm ılkecim, yararlı bilgiler vardır, okurum diye
Müminecim teşekkürler sanada

maşa. cnmmm armineee...ne gzll değişik yollar deneyerek iştahını geri getirmişsin harika bir annesin valla :lepi:
yanlız cnm fırsat bulduğunda gel özletme kendini sonra gözlerim seni arıyor hep opuyorumnanaktan

canım görmemişim ozaman daha çok prinç unu koyman geeir çünkü süt beya bi sulu olur ama suluda veebilirsin
sğl cnm denycem bgn..
tşkler cnm
bgn denycem cnm yazarım sana...
cnm ben bi dergiye abone değilimde markete gttiğimde alıyorum
ama dğm yaptığımdan beri almadım daha hiç fırsat bulup
önceden hamileyizbiz i alırdım..

ahhh cnmm bir an evvel iileşsin azra ..
dediğin gibi anne sütü alan bebek de direnç daha ii oluyoo..

günaydn..kahvaltımızı yaptık..irem uykuya geçti..
iremde gece bi vakt uyanıyo konuşmaya başlıyo bu aralarr
hemen geri sallayıp uyutuyorum ama ben sersem gibi oluyorum..

hmm tmm o zaman ben hamileleğimde ANNE BEBEK,BEBEĞıM,mother and baby bunları alıyordum cnmm.ama ordaki bilgiler sitelerindede warr.ama sen takip etmkm istiorsann bunları tavsiye edermmm

canımm çok geçmiş olsun.hemencecik düzelir inşallah...
bakamadık diye düşünmee sakınn...ole şey olurmu hiçç..

kızlar ben temizlik,hazırlık yapıcam malum bugün izmire gidicez.yanıma alırsam laptopu girerim almazsam yılbaşına kadar giremem.şu vınn kullannan yada bilen varmı aranızda.alayım bari bitane??*

ilkecim valla, sonra merak ediyo insan, ben bi yere gidince cep tlfnun internetinden takip ediyorum bazen, bağımlı mı oldum ne ? :)) CADIARZU

herkese günaydınnnn...
bizde 7:30da babamız yüzünden uynadık.mama içip bi saat sonra tekrara uyudu hala da uyuyo.ben kalkayım bari dedim.
biraz iş yapıp size takıldım.
müminecim çok geçmiş olsun.inşllh yavrucun çabucak iyileşir.kendini üzme n ekadar korusakda etraf mikrop kaynıyo.mecbur hastalanıyolar

ilkecim valla, sonra merak ediyo insan, ben bi yere gidince cep tlfnun internetinden takip ediyorum bazen, bağımlı mı oldum ne ? :)) CADIARZU

ewt müminecim ya insan alışıyor.annemlerdede yok net.
sen nasl bağlanıyosun telden fazla gelmiyormu ücret?
ben wınn alayım diyorum ?*

kızlar bugün yavaş ilerliyoruz yaw kız uyurken bende yatayım dedim uyku haram bana hiç çalmayan tel çalmazmı saglık ocagımı diye yine tam yatacam kız mıkırdanır kalktım bu sefer kız uyuyo yaw ben nezman yatmak istesem böyle oluyo gözlerim agrıyo artık he

herkese günaydın
müminecim çok geçmiş olsun inş biran önce düzelşr azranın boğazıı sende üzülme çok zaten sütüm azaldı diyodun kesilir bakk..
geçmişi okuyamadım öle çok yazmışınızkiii maşallah
sabah zehra hanım 7de kalktı aldım beşiğinden yanıma yatırdım uyuydu bende uyumuşum neyse bi mıkırdama duydum bi bakarım zehra yatakten inmiş yatakla beşik arasında boşkuk var oraya düşmüş beşiğini kemirmeye calışıyo hemen fırladımaldım saff aglıyo orada oynucakmış nasıl korktum anlatamam sen nasıl gittin oraya ya kaloriferin olduğu yere gidip düşseydi bana ne demeli sanki ölü topraği döktüler üstüme hiç duymadım ödüm patladı neyseki battaniyede yere düşmüş benimki oynuyup duruyodu bidaha hiç yanıma almıcam

kızlar ben temizlik,hazırlık yapıcam malum bugün izmire gidicez.yanıma alırsam laptopu girerim almazsam yılbaşına kadar giremem.şu vınn kullannan yada bilen varmı aranızda.alayım bari bitane??*

ben kullanıyorum canım çokda memnunuz
selocanlı olanı kullanıyoz hani anlamışındır
aylık 40 tl modem hediye ancak 2 yıl kullanma zorunluluğu var hattın olmak zorunda değil herkez alabilir
cihaz tv dekinden büyük ama orda daha küçük gösteriyolar
flaş discden uzun ve geniş ama gende heryere götürüyorsun
ben memnunum
cihazı çaldırırsan yada kaybedersen yenisini vermiyolarmış o biraz riskli

Geçmiş olsun binnurcum, bişey olmamış bak oynamış zehroşumuz maşallah, ben gece emzirmek için yanıma alıyorum sadece ama artık dönüyorlar emdimi hemen yatırıyorum yerine ,
Allahtan hafif uykum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…