2009 Eylül Anneleri

selam olsun herkeslere ben gelip konuşup konuşup gidiyorum böyle. kızıma hala isim bulamadık .malesef.

Allah ansali babali buyutsun minik prensi
darisi sana saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin rabbim minik prensesini
isim olarak dusundugun bisey yok mu
eymene Uygun;eylem eslem ecrin gibi

selam olsun okuyanlara varsa tabi :)yada kendi kendime selamı alsammı. neysepazar günü memlekete gidiyorum.
demet isim konusunda eslem listemde var ama tam içime sine isim daha yok gibi zaten ramazanda herkesin aklında su var bana isim söyleyin desem yemek ismi sayarlar :KK52:

Allah analı babalı büyütsün nasıllarmış

sümeyye hayırlısıyla sende prensesini al kucağına isim olarak hem kurandan hemde güzel isim olmalı bence

geçmiş bayramınız mübarek olsun canlar. umarım hergünümüz bayram olsun. ben memlketteydim işe dönüş biraz zor oldu :KK14: ama ne yapalım ekmek parası :KK56:

selam kızlar tatilimi yaptım geldim bu hafta eymen kreşe başladı kıskançlık yok gibi ama 2 ay sonra belli olacak inşllh

günaydın sümeyye dua et benim için allah banada sağlıklı hayırlı bir bebek versin ama yaradanım biliyor ya erkek çocuk çok istiyorum sende dua et insallah olur sende prensesini hayırlısıyla al kucağına

X