2009 Eylül Anneleri

canımm mrb sibeldi diyimi yanlış hatırlamıyorum.nasılsın,kızın nasıl eylüldü o da.çogu arkadaşla faceden görüşüyoruz,seni gördüğüme sevindim aklıma geldin kaç defa.herşey yolundadır umarım.

evet canım doğru hatırlıyorsun iyiyiz .sen ve oğlun nasılsınız .hayırdır tayinmi bekliyorsunuz.bizde belki bu sene isteyebiliriz tayin tabi çıkarsa!!!!!
hayırlısı olsun hepimiz için ...

çok sevindim ve mutlu oldum ama herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun

bence Zeynep - Defne

zeynep ve elif ismini düşünmüyorum her iki kızdan birinde var :) daha naif aam kesinlikle modern olsun kimsede olmasın diye saçma isimler değil:KK34: mesela betül ismini çok beğeniyorum. şevval , tabi daha önümüzde bayaaa gün var liste uzayıp gidecek oğlum olsaydı adı mehmet emin olacaktı kız hiç düşünmemiştik süpriz oldu

slmlar ben bugün devlet hastanesindeki dr a gittim. ve bu erkek olabilir dedi ama cuma günü özeldeki dr bayaaa inceledi çok büyük ihtimalle kız demişti. 3 günde pipi çıkmadıya

GÜNAYDINLAR. YENİ BİR GÜNE UYANDIRAN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN

SABAH DUÂ'sı;

Allah’ım Başladığımız Yeni Günde Senden Hayır Diliyoruz
Ve Bugünün İçinde ki Şerlerden Sana Sığınırız.
Bizleri Doğru Yolundan ayırma.

günaydınlar haftayı bitirdik öğrencilerimiz mezun ettik ohhh gelecek haftaya inşllh okul sessiz sedasız olacak tam eliişi yapma havası :KK9::KK6:

günaydınnn güzel bi hafta olur inşllhhhhhhhhhhhh benim oda arkadaşım izine gitti 1 ay yokkk . ne yapacaksam :KK15:

günaydınlarrrrrrrrr karnım iyice büyümeye başladı fazla kilo almadım ama kendimi çok hantal hissediyorum

günaydınnnnnnn geçmiş kandiliniz mübarek olsun. cuamrtesi kontrolümüz vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti prenses geliyor.Allah'ıma ne akdar şükretsem az yani bize iki sevincide yaşattı iki evlattanda tattıracağı için.

sumeyye gozun aydin canim ne guzel rabbim iki tadida yasatacak rabbimm saglikli sekilde kucaguina almayi nasip etsin
aylinnnnn nerelerde yoksa dogurdumuuuuuuuu

sumeyye gozun aydin canim ne guzel rabbim iki tadida yasatacak rabbimm saglikli sekilde kucaguina almayi nasip etsin
aylinnnnn nerelerde yoksa dogurdumuuuuuuuu

evet canım binlerce kez şükretsem az tabi. inşllh sağlıklı sıhhatli akıllı uslu bir kız olur. kız gibi kız olsun.şirin nazik ayyy çok severim öylelerini erkek gibi kız tabirinden hoşlanmamda kız dediğin kız gibi olur. erkek olmak çokta önemli bişeymiş gibi.:KK8:

X