2009 Eylül Anneleri

ben gelecek sene ana okuluna göndereceğim 2016 da yani ilkokula başlayacak.tam 7 yaşında gidecek. o zamana kadar kreşe devam.inşllh sağlıcakla kucağınızada alırsınız ben büyüttüm bile ikinciyi 10 aylık oldu perşembe günü işe dönüyorum :KK61::KK61:kv bakacak yavruma

kızlarrr ben geldim nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir....site baya değişmiş zorlandım açıkcası :))bakalım yazıdkklarım gidecekmi ???

HOŞBULDUK ASLIANNE SENDE HOŞGELDİN :)))UZUZN ZAMAN YAZIYORDUM GİTMİYORDUDA ŞOOK OLDUM ŞİNCİK ÇENEM DÜŞER ...

Yağmurlar başladı özlemişim bu havaları ...aşk kokan havalar bunlar...:KK23:duru anaokuluna başladı ali sadi anneanne okuluında :KK66:bende işte herzamanki gibi sümeyye sen nerdesinm bebişim telefopnum arızalı watsapa telefon canı ne var ne yok bebeler nasıl isterse girebiliyorummm:KK62:

Yağmurlar başladı özlemişim bu havaları ...aşk kokan havalar bunlar...:KK23:duru anaokuluna başladı ali sadi anneanne okuluında :KK66:bende işte herzamanki gibi sümeyye sen nerdesinm bebişimne var ne yok bebeler nasıl telefopnum arızalı watsapa telefon canı isterse girebiliyorummm:KK62:

bende iyiyim çok şükür çoluk çocuk uğraşıyorumm hayırlı olsun sende ikinci bebek geliyor sağlıkla gelsin inşaallah kız mı erkek mi???

öylemi hayırlısı olsun :nazar:sende benim gibi oldun desene benimde ilk kız ikinci erkek çok sevindim senin adına ALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın hayırlı evlat olsunlar inşallah ....sanada hayırlı doğumlar....:KK17:

öylemi hayırlısı olsun :nazar:sende benim gibi oldun desene benimde ilk kız ikinci erkek çok sevindim senin adına ALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın hayırlı evlat olsunlar inşallah ....sanada hayırlı doğumlar....:KK17:

sağol canım herşeyin hayırlısı tabi seninki ne kadar oldu çok yok heralde araları

4 yaş diyelim kız 30 ağustos 2009 doğumlu erkek 21 temmuz 2013 :)))
erkekler yaramaz oluyor çoook hırçın oluyormuş velhasıl herşeyleri farklı

4 yaş diyelim kız 30 ağustos 2009 doğumlu erkek 21 temmuz 2013 :)))
erkekler yaramaz oluyor çoook hırçın oluyormuş velhasıl herşeyleri farklı

Karnımda bile farklı çıkınca nasıl olur bilmiyorum valla ama yaramaz lacağı kesin adını ne koydunuz

kızımın adı DURU oğlumun adı ALİSADİ eşim istedi oğlumun adını anne ve babasına uydurdu :KK9:sen ne düşünüyorsun

X