Görümcemin çocuğuma tavrını yanlış anlamış olabilir miyim?

Açıklamanızı keşke başta yapsaydınız, ben de öyle eli ile kenara itti sandım. Uzatmayın o zaman bilerek yapmamış. Çocuklar da düşe kalka büyüyor.

Anladım ne demek istediğinizi. Yaptığı hareketin sonuçlarını öngörememiş. Ben çok öfkelendiği için ittiğini düşünmüştüm, yanılmışım. Belliki çok da pişman. Açıklama da yapmış parmağı sıkışmasın diye demiş. Yani biraz kontrolsüz itmiş sanırım elinde telefon olduğu için. Ben şu durumda daha fazla uzatmazdım. Görümcenizin tekrar böyle bişey yapacağını sanmıyorum (inşallah). Çocuğunuza da çok kıymet veriyor belliki. Yine de annesi sizsiniz, en doğru kararı siz verirsiniz 🤍
Ben aile bağlarına çok önem veririm ileride çocuğum halasını öyle hatırlasın istemem. Ama nihayetinde o benim evladım aklıma sürekli o an geliyor nişanlısıyla kavga ederken kapıyı çekmek istedi oğlum kalorifere oyuncağıyla vuruyordu çünkü baya gürültülüydü ortam . Tek eliyle kapının kenarından tutuyordu o da direk kapıyı kapatamayacağı için parmağı sıkışmasın diye ittirip çekti kapıyı. Çocuk düşer düşmez çığlık kıyamet zaten kayınvalidem kaptığı gibi gitti . Görümcem de çıktı çocuğu bir oraya bir buraya sarsıyorlar o kadar sinirlendim ki anlatamıyorum. Yani yapamıyorum öyle aradığında normal konuşamıyorum. Ama üzülmesini de istemiyorum isteyerek yapmadığını biliyorum. Yine de nişanlısıyla kavgasının bedelini niye benim bebeğim ödedi diye düşündükçe deli oluyorum. Siz olsanız ne yapardınız 🥹

Açıklamanızı keşke başta yapsaydınız, ben de öyle eli ile kenara itti sandım. Uzatmayın o zaman bilerek yapmamış. Çocuklar da düşe kalka büyüyor.
Olmuyor işte emanet edip her gün 40 kilometre yol gidiyorum ilçe hastanesine. Başka oda bulsaydı kavga edecek önünde çocuk var ne diye kapıyı kapatmaya zorluyorsun . Sinir oluyorum işte ya anneyiz o sahne elli kere canlanıyor gün boyu kafamda . Binbir türlü felaket senaryosu kuruyorum acilde akşama kadar

Ya kasıtlı olarak düşsün diye itmedi ki öyle görsem zaten direkt iletişimi keserim buraya da yazmam bunu tartışılacak bir yanı kalmaz çünkü. Kapıya parmağı kısılmasın diye poposundan itti ama oğlum sendeledi yüzüstü düştü. Kasıtlı yapmadığını bildiğim için bu kadar kafam karman çorman oldu nasıl davranacağımı şaşırdım üzerinden kaç gün geçti hala ağlıyor arayıp . Ama ben de o manzarayı aklımdan çıkaramıyorum o yüzden görüşmek de görmek de istemiyorum. Ama tanıştığımızdan beri bir kez olsun sesini dahi yükseltmedi bana direkt günah keçisi yapmak da haksızlık gibi geliyor. Çıkmazda kaldım
Ders olmuş sanırım görümceye de gösterdiğiniz tavır. İçinizden geldiği gibi davranın. Yeri geliyor çocugumuzun canı bizim yüzümüzden de yanıyor. Ana yüreği saatlerce acıyor.

Ders olmuş sanırım görümceye de gösterdiğiniz tavır. İçinizden geldiği gibi davranın. Yeri geliyor çocugumuzun canı bizim yüzümüzden de yanıyor. Ana yüreği saatlerce acıyor.
Bide oyuncağı kırılmış düşünce. Parçalarını atmadık aynısını bulalım diye . Onu gösteriyor halam uçağımın kolunu kırdı diyor. Tam sinirim geçiyor yeniden deliriyorum

Bence görümceniz suçsuz bilerek yapmamış çok büyük bir tartışma içindeymiş çocuğu uzaklaştırmak istemiş sadece çok üzüldüğünüzü daha dikkatli olmasını istediğinizi falan söyleseniz yeter bence kıza da yazık ağlıyormuş kaç keredir

Back