2009 Eylül Anneleri

hayırlı cumalarrr hafta sonu sınavlarrr varrr .umarım güzel geçer çalışmadık ama olsun inşllhhhh attıkalrımız tutar.herkese iyi tatillerrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar 2009 eylül anneleri. ben de hayırlısıyla 2010 eylülde anne olucam. size bir şey sormak istiyorum. ben 13 haftalık hamileyim. ve idrar testinde doktor idrar yollarında az iltihap var dedi.monurol saşe ve enfexia diye iki ilaç verdi. sizce bu haftadayken bunları kullanmam zararlı olabilir mi. bana akıl verin lütfen. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. hepinize şimdiden çok teşekkürler. güzel bebişlerinizi çok öpüyorum...

canım mrb baya vakit geçti ama belki okur cvp yazarsın.. bende şuanda 13 haftalık hamileyim ve doktor az bi iltihap var dedi ve monurol şaşe tek kullanımlık verdi bende senin gibi tedirginim. sen kullandınmı bi zararı varmı lütfen cvp

günaydınnnnnnnnnnn vayy 13 haftalık olmuşum bilee ama hala fikren alışamadım. bazen unutuyorum hoplyorum zıplıyorum .iş arkadaşımın eşide benimle aynı hamile o haırlatıyor

günaydınnnnnnnnnnn vayy 13 haftalık olmuşum bilee ama hala fikren alışamadım. bazen unutuyorum hoplyorum zıplıyorum .iş arkadaşımın eşide benimle aynı hamile o haırlatıyor

maşallah canım hayırlısı olsun :KK49:
yakında cinsiytini öğrenirsin herhalde hayırlısıyla inşallah

günaydın geçen hafta kayseriye özel dr gittim kırşehirde 2 dr gittim devlet olduğu için bişey söylemiyor 2-3 hastayı aynı anda alıyor diye neyse kayseride dr baktı ve dedikiii aaaaaaaaaaaaaaa bu ikiz ben şok tabi sonrada dediki ama birini kese oluşmuş kendisi tam oluşmamış:KK14: ben bi şok daha .neyse bişey olmaz vücut imha eder falan dedi.ayrıca şimdilik kıza benziyor ama çok belli olmaz dedi.:KK49: neyse şimdi ayda 1 de kayseriye gitmeyi planlıyorum bakalım hatta doğuma gitsem olurmu -2 saat sürüyor kırşehir kayseri

RABB'im Cümlemizi; Regaib hürmetine Kendisine Rağbet eden Kullarından eylesin. KANDİL'iniz Mübarek olsun....

selam duble anneler.. öncelikle kandiliniz mübarek olsun bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah...
sümeyyem maşallah valla hemen büyümüş ne ara o kadarlık oldun.. demek tahmini doğum tarihi 25 kasım sen iki gün önce doğur benle aynı olsun doğum günü...:KK52: demek ikizmiş kıyamam ...
ilk doğumun sezeryandı diye hatırlıyorum buda sezeryan olacaksa kayseride doğum yapabilirsin.. ama her ihtimale karşı orada da bir dr ayarla..

merhaba hayırlı kandiiler
tayin topigine bakıyorum foruma ugrar oldum.
hüsniye nasılsın canımmm badem nasılsın

maşallah canım hayırlısı olsun :KK49:
yakında cinsiytini öğrenirsin herhalde hayırlısıyla inşallah

canımm mrb sibeldi diyimi yanlış hatırlamıyorum.nasılsın,kızın nasıl eylüldü o da.çogu arkadaşla faceden görüşüyoruz,seni gördüğüme sevindim aklıma geldin kaç defa.herşey yolundadır umarım.

nasilsiniz
sumuyye aylinnasil geciyor hamilelik
sumeyye rabbim neeylerse Dogrueyler kuzum demekki hayirlisi buymus
Saniye ve husniye gulcan siz nezaman katilacaksiniz 2.ler listesineeeeeeeee:))))))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın haftasonu memlketten abimler geldi yani yoğun bir 3 gündü benim için. kınamak istemem ama yeğenlerim çok huysuzlar.gelinimiz ise çok vurdumduymaz. abim ise çocuklar ne istese yapıyor. anlayacağınız aile içinde tutarsızlık hakim. öyle olunca çok güzel geçti diyemem benim için tek iyi yönü önceden vicdan azabı yaşıyordum çalışan bi anneyim çocukla ilgilenemiyorum diye ama gördüm ki ben daha çok ilgiliyim ev hanımlığı çocukla ilgilenmeye yetmiyormuş benim oğlum daha mutlu büyüyor.

saniye istemek başarmanın yarısıdır. Allah sen dahil tüm isteyenlere nasip etsin

günaydın haftasonu memlketten abimler geldi yani yoğun bir 3 gündü benim için. kınamak istemem ama yeğenlerim çok huysuzlar.gelinimiz ise çok vurdumduymaz. abim ise çocuklar ne istese yapıyor. anlayacağınız aile içinde tutarsızlık hakim. öyle olunca çok güzel geçti diyemem benim için tek iyi yönü önceden vicdan azabı yaşıyordum çalışan bi anneyim çocukla ilgilenemiyorum diye ama gördüm ki ben daha çok ilgiliyim ev hanımlığı çocukla ilgilenmeye yetmiyormuş benim oğlum daha mutlu büyüyor.

saniye istemek başarmanın yarısıdır. Allah sen dahil tüm isteyenlere nasip etsin

Amin canımmm sizinde kuzucuklarınız hayırlısıyla vaktinde gelsin

günaydın canım inşallah güzel hafta olur

ben kızımı dün ananesiyle yazlığa gönderdim çok özlüyorum ama onun temiz hava alması için gönderdim deniz kum temiz hava ve organik gıdalar için ama cuma akşamı kavuşurum kızıma cuma git pazar dön

saniye en güzelini yapmışsın benceAllah başka AYRILIK VERMESİN .bende eymeni temmuz 15 gibi kreşten aalcağım babannesi ile bağa bahçeye gidip gelecek ama akşamları bizde gideceğiz inşllh.

X