2009 Eylül Anneleri

31.10.2013 tarihinde eslem betül hanım dünyaya geldi 2350 gr doğdu. ben çok şükür iyiyim kızımla yeni hayatımıza alışmaya çalıoyoruz

terkedilmiş bi yer gibi olmuş burasıııı hu huuuuu bu yazıyı okuyan arkadaş sende bişeyler yaz
biz çok şükür iyiyiz kızımla tekrar büyüyorum.

artık buraya giren yok sanırım çoğumuzda yeni bebiş heyecanı
ve yeni bebiş sayfaları bende artık 2014 eylül anneleri sayfasındayım :KK49:
yine eylül :KK1: burdaki ilk dönemlerimdeki paylaşımlarınız ve destekleriniz
için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

selam kızlar 40 günlük memlekettenden sonra evime döndüm edepsiz kızım ve yaramaz oğlumla uğraşıyorum

Kızlar ben iş yerinden yazamıyorum nette problem var Arada bakıyorum fakat okuyacak birşey de bulamıyorum 😕ama çok şükür iyiyiz çok şükür çalışıyorum bebelerimi büyütüyorum topaç oğlum çırpı kızım ve huysuz kocamla mutluyum demetçimmmmmm sen nasılsın çocuklar büyümüştür 3 gelecekmi😜Sümeyye ile Watsap konuşuyorum arada senide beklerim öptümmm kocaman 😘😘😘😘

slm kızlar.sizlere bi şeyler sormak istiyorum.bende 2009 eylül annesiyim.bu sene anaokuluna göndermeyi düşünüyomusunuz.etrafımdakilerin bazıları gönderiyo bazıları göndermiyo.bende bakıyorum küçükmüş gibi geliyo.sizleren fikir almak istedim

selam kızlar. çocukların doğum günü yaklaşıyor ben bu yıl şimşek mecquen tamalı doğum günü yapacağım sizlerde durumlar nasıl

slm kızlar.sizlere bi şeyler sormak istiyorum.bende 2009 eylül annesiyim.bu sene anaokuluna göndermeyi düşünüyomusunuz.etrafımdakilerin bazıları gönderiyo bazıları göndermiyo.bende bakıyorum küçükmüş gibi geliyo.sizleren fikir almak istedim
biz bu yılda kreşe devam edeceğiz seneye anaokulu kısmetse acele etmeye gerek yok bütün eğitimciler erken göndermeye karşı.

1512367_10152362840624494_2569775985483904157_n.jpg

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu
ben şu an 2. ciye hamileyim ocak 2015 annesi olucam bu sefer allah izin verirse
sizler nasılsınız

bu arada kızımı anaokuluna yazdırdım bende bu sene başlıyacak
seneyede 1. sınıfa başlıcak bende aralık gibi işi bırakırım diye düşünüyorum
bakalım 2 çocuklu hayat nasıl olacak gerçi bizimkilerin arası 5 yaş ama yinede
bilemiyorum tabii

özlemişim sizi...

X