2009 Eylül Anneleri

Dilerim 2013 yili mutluluk huzur saglik ve basari dolu bir yil olur...Allah hepimizin gonlune gore versin...nice yillara....

yeni yıl güzellikler getirsin inşllh hepinize.evinizden sağlık huzur para eksik olmasınn...haftasonu aöf sınavım var umarım fazla dersten çakmam attıklarım tutar...

eee hanımlar maşallah muhabbet bu aralr aldı başını gidiyor...nerlerdesiniz yahu...
sümeyyecim sınavında başarılar benimde görevim var sınavda ama gözetmen olarak.. sinir oluyorum sınav görevlerine hafta sonunun tadını kaçırıyor..
aylinim sen nerdesin kuzum bebişin nasıl büyüdümü fasulye..

hanımlar pazar sabahı ortalık anca duruldu 2013 iyi gelmedi 2012 son günü ananemi kaybettim 1 ocak günü defnettik bizim için çok şey değişecek çünkü hasta dedem var ve annemde tek başına olduğu için onun yanına taşınacak büyük itimalle kardeşim evlenme kararı almıştı söz yaptık ananemi aybettik herşeyin hayırlısı umarım herkeste herşey yolundadır hepinizi öpüyorum selamlar

başın sağolsun canım.. allah evlatlarına uzun ömür nasip etsin inşallah.. 2013 kötü başlamış sizin için olmuşla ölene çare yok n e yazık ki.. tekrar başın sağolsun

başın sağolsun nazancım.Allah dağına göre kar verir umarım sizede de bir ferahlık verecektir.kırşehir bembeyz oldu aöf sınavınıda atlattım zaten çokkkkkkkkkkkkkkkkk çalışmıştım hüsniye eylül 9 gibi didme tatile geliyoruz umarım ozaman kadar bir mani sıkıntı çıkmazzz belki aylinle ve nazandan önce biz buluşuruz...

Son düzenleme:
Nazanimm basin sag olsun canimm benimm Allah geride kalanlara omur versin insallah....ben senin dogumuna geldim ama devamini getiremedim...dusunmen yeter gelmesen de gonul koymam seviyorumn seni:))) yarin kontrolum var bakalim insallah hersey yolundadir simdilik hepinizi optum

selam hatunlar..
oo sümeyyem desene eylül ayında buluşuyoz.. biz aydındayız eylülün 1 de mesaiye başlıyoz..inşallah sizde de bir sıkıntı çıkmazda hem tatiliniizi yaparsınız hemde görüşürüz...
aylinim fasulyen nasıl olmuş büyümüş mü .. umarım ikinizde iyisinizdir..

oo mehtap hanım hoşgeldiniz.. balıkesirli oldunuz iyice..ben ünv orda okudum memleketim gibi severim orayı.. umarım sende alışmışsındır...

selam olsun herkese. hüsniye inşllh görüşürüz..15 tatilde erzincana gitmek istiyorum aama havalar çok soğuk ama ama ben annemide özledimm

cnm saol ıyıyız valla alıştık ıyce balıkesire.sevdıkte.vandan sonra çok iyi geldi sizler nasılsınız pek giremıyorum zaten çokta kımse kalmamış gibi eskılerden

nasilsiniz
nasil gidiyor Hayat
aylinim hamilelik nasil gidiyor
husniye ve sumeyye sizden nezaman duyucaz 2.lerin haberini bakiyim
hastalara co gecmis olsun
sizi seviyorum
oooooooo Mehtap hayatim hosgeldin nerelerdesin sen bakimmmmmmmmmmm

Selam kizlar..bizi merak edenler olmus ...hemen halimden haberdar edeyim...duru iyi maasalah bebisimde en son gordugumde iyiydi .. Cinsiyeti belli degil henuz kendi doktorum soylemedi deli oldum duruda hemen ogrenmistim bende dururmuyum meraktan bi arkadas bi doktor tavsiye etti hemen soyler dedi gittim gitmeZ olaydim ultrason aleti cok eskiydi cocugu tespit edebildigine sukrettim:)))velhasil erkege benziyor dedi ama emin degilim dedi sinir oldum arkama bakmadan ciktim((benziyor dedi ya benim icin bitti subatin 7 de kontrolum var gosterirse ozaman ogrencez hakkimizda hayirlisi saglikli olsunda teyzeleri:))neyse kizlar arada yazarim simdilik optum hepinizi

Kızlar benim bebiş 4,5 yaşında kansuk fitille şurup verdim öğle saatlerinde. Ama hala tık yok kansuk kullanan varsa ne kadar surede etkı edıyodu. Acil cvb verebilirmi tedirgin olmaya başladımda

günaydın kızlar ....dün doktora gittim bebişim iyiydi çook şükür...dörtlü tarama testi yapıldı sonuçları 1 hafta sonra çıkacak ve inşallah iyi çıkar....bu arada cinsiyetini öğrendik erkekmiş...görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…