Sagol canimm cok tesekkur ederim..darisi basina istiyorsan...Merhabalar herkese..
Oooo bayağıdır girmiyordum ben Hayırlı olsun Durucuğum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sen istiyordun bildiğim kadarıyla gözün aydın
günaydınlar herkeseee...
böyle bir şeyden haberim yoktu canım sağol bilgilendirdiğin için
Oyle canim hakkimizda hayirlisi..benim kafam karisti cin takvimi bi yas ekle bi ekleme diyorlar bide sen bak istersen mart 4 dogumluyum 1987 sat tarihim 18 ekim 2012 ama kasimda mi hamile kaldim ekimde mi bilemiyorum
Selam kizlar..ben geldim yine harikayim sizden bi ricam var belki duymussunuzdur kamuda calisan taseron arkadaslara kadro haberi neyse fazla uzatmiyim onaylarsaniz cook tesekkur edicem optum hepinizi....
...
Sendemi bendensin sakuracimm..imza kampanyasi tirt cikti onumuzdeki gunler kismet bakalim hakkimizda hayirlisi...
canimmmmmmm gozun aydin Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin
rabbim gonlune gore olani versinnnnnnnnnnnnn
cokkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaa
hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin:)
Demetimm coook sagol canimm insallah sevincim yarim kalmaz dunden beri hastanedeyim lekelenme oldu doktor muayene etti bebegimin kalbi atiyor fakat rahimle arasinda kanama goruNuyormus yani dusuk tehlikesi duruda da vardi fakat bu daha ciddi hepinizin dualarini bekliyorum sizleri cook seviyorum
Merhaba herkese.
Size bi sorum vardı özellikle erkek annelerine. Oğlum şubat ayının sonunda çişini öğrenmişti.10 ay oldu yani ama gündüzleri hep külotu ıslak oluyor damlatmış oluyor. Niye yaptın annem diyorum unuttum diyor. Uykusu çok ağır geceleri bez bağlıyorum zaten. Bir de gündüzleri çokk sık gidiyoruz tuvalete saat başı filan. Normal mi sizce yoksa doktora mı götürsem bilemedim.