2009 Eylül Anneleri

slmlar olsun cumanız mübarek olsun. kırşehirde havalar süper gidiyor umarım haftasonuda güzel olur. haftasonu eşim çalışıyor bende oğlumla takılırım..

Merhabalar herkese..
Oooo bayağıdır girmiyordum ben Hayırlı olsun Durucuğum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sen istiyordun bildiğim kadarıyla gözün aydın
Sagol canimm cok tesekkur ederim..darisi basina istiyorsan...

günaydınlar herkeseee...
böyle bir şeyden haberim yoktu canım sağol bilgilendirdiğin için :KK16:

Sendemi bendensin sakuracimm..imza kampanyasi tirt cikti onumuzdeki gunler kismet bakalim hakkimizda hayirlisi...

Oyle canim hakkimizda hayirlisi..benim kafam karisti cin takvimi bi yas ekle bi ekleme diyorlar bide sen bak istersen mart 4 dogumluyum 1987 sat tarihim 18 ekim 2012 ama kasimda mi hamile kaldim ekimde mi bilemiyorum

hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin:):KK49:

Selam kizlar..ben geldim yine harikayim sizden bi ricam var belki duymussunuzdur kamuda calisan taseron arkadaslara kadro haberi neyse fazla uzatmiyim onaylarsaniz cook tesekkur edicem optum hepinizi....

canimmmmmmm gozun aydin Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin
rabbim gonlune gore olani versinnnnnnnnnnnnn
cokkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaa

...
Sendemi bendensin sakuracimm..imza kampanyasi tirt cikti onumuzdeki gunler kismet bakalim hakkimizda hayirlisi...

belliydi gerçi ama işte umut fakirin ekmeee :KK9:
hayırlısı olsun inşallah ama keşke maaşlarda düzelme falan olsa..
ben hemen evimi alsam...
kızımı kardeşlesem..
bebek istiyorum sanki yaaa :KK9: :KK9: :KK9:

canimmmmmmm gozun aydin Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin
rabbim gonlune gore olani versinnnnnnnnnnnnn
cokkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaa

Demetimm coook sagol canimm insallah sevincim yarim kalmaz dunden beri hastanedeyim lekelenme oldu doktor muayene etti bebegimin kalbi atiyor fakat rahimle arasinda kanama goruNuyormus yani dusuk tehlikesi duruda da vardi fakat bu daha ciddi hepinizin dualarini bekliyorum sizleri cook seviyorum

hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin:):KK49:

Tesekkur ederim arkadasimm darisi isteyenlerin basina dusuk tehlikemiz var ama insallah bebegime bisey olmaz dualarinizi bekliyorum hala hastanedeyim dogum katindayim cigliklar duyuyorummmm ALLAH kurtarsin tum gunu gelmis gebeleri

aylinim geçmiş olsun canım.. inşallah sağ salim alacan güzel kuzunu kucağına..aklına kötü şeyler getirme bereketli hatunum benim..

Merhaba herkese.
Size bi sorum vardı özellikle erkek annelerine. Oğlum şubat ayının sonunda çişini öğrenmişti.10 ay oldu yani ama gündüzleri hep külotu ıslak oluyor damlatmış oluyor. Niye yaptın annem diyorum unuttum diyor. Uykusu çok ağır geceleri bez bağlıyorum zaten. Bir de gündüzleri çokk sık gidiyoruz tuvalete saat başı filan. Normal mi sizce yoksa doktora mı götürsem bilemedim.

Demetimm coook sagol canimm insallah sevincim yarim kalmaz dunden beri hastanedeyim lekelenme oldu doktor muayene etti bebegimin kalbi atiyor fakat rahimle arasinda kanama goruNuyormus yani dusuk tehlikesi duruda da vardi fakat bu daha ciddi hepinizin dualarini bekliyorum sizleri cook seviyorum

Rabbim korusun inşallah bebişini canım, ve herkesi tek nefeste kurtarsın inşallah:)

Merhaba herkese.
Size bi sorum vardı özellikle erkek annelerine. Oğlum şubat ayının sonunda çişini öğrenmişti.10 ay oldu yani ama gündüzleri hep külotu ıslak oluyor damlatmış oluyor. Niye yaptın annem diyorum unuttum diyor. Uykusu çok ağır geceleri bez bağlıyorum zaten. Bir de gündüzleri çokk sık gidiyoruz tuvalete saat başı filan. Normal mi sizce yoksa doktora mı götürsem bilemedim.

Hiç birşey olmazsa aklın kalmaz, götür bence kontrole..
Mesanede problem var mı yok mu bakılır en azından..

slm güzeller rüyamda gördüm aylingil nazangile gitmişler buraya yazmışlar sabah heyecanla açtım ama giden gören yok galiba....aylinim şimdi nasılsın fasülye tanesi nasılll

Selam kizlar dunden beri calisiyorum sumeyyem coook sukur iyiyiz fasulyemde iyidir diye umuyorum ruyani gerceklestirmeme cokk az kaldi:)hepinizi cok optum

slm kızlarrr ben geldimmmm

nasılsınız

aylincimmm çok sevindim sonunda bak allah gönlüne göre verdi valla inanırmısın bilmem ama
kendim kadar sevindim diyebilirim. Canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Darısı
başıma :) bende birdahaki ay başlayayım diyorum çalışmalara :KK1: bilmem artık hayırlısı tabi
sonuçla allahım birtane nasip etti gerisi kısmet nasılsın ne kadarlık oldu nasıl gidiyor sağlığın nasıl
ayyy çok mutlu oldum yaaa :KK9:

Selam kizlar..ne zamandir giremiyorum midem cook bulaniyor ustune gripte oldum bugun iyiyim Allaha sukur...her cocuk bir olmazmis simdiden gorduk:)ahh ben durudayken ne kadar iyiydim olsun bunada sukur....
Aslicimmm cooook sagol canim benim insallah en kisa zamanda seninde dilegin olur rabbim gonlune gore versin gorusmek uzere hepinizi coook optum iyi hafta sonlari gecirmek dilegiyle:)))

X