2009 Eylül Anneleri

selam güzel hatunlar ben geldimm.. tatilimi bitirdim tekrar maratona başladık..
aylinim hayırlı olsun canım.. allah gçönlüne göre verdi inşallah sağ salim kucağınada alırsın oğluşunu...adını ne kaoymayı düşünüyorun de bakalım..

sağol canımm hüsniyem darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah....adını henüz düşünmedim erken daha ama sizlerinde fikrini almak isterim...

Aylinciğim öncelilke çok sevindim allah gönlüne göre verdi sağlıkla huzurla mutlulukla bereketle gelsin inşallah

selamalr evet burası iyice sessizleşti . bende dokttora gittim tedavim güzel geçti istediğin zaman çocuk sahibi olabilirmişim çin takvimine göre kız için mayısı beklemem gerek bakalım.
aylin nim erkek adı eymen koysana :)) yiğit, mert, mücahit, emin sevdiğim isimler ve hamza favorim

hg sümeyye hangi tufan attı seni buraya....isimlerden eymeni çook beğeniyorum fakat yine bizden önce davranan oldu eşimin halasının kızı koydu yakın bide yakın olmasa düşünürdüm....hayırlısı bakalım sağlıklı bi şekilde doğsunda.....dörtlü test sonucumu aldım temiz çıktı çoook şükür ....arada hareketlerinide hissediyorum çoook güzel herşey yolunda .....darısı sizlerin başına....

günaydınn kızlar aöf .akşama misafirlerim var ve dün akşam haber vrildi. dün akşam 12 de yattıım ıspanaklı yaşpasta,şekerpare ,elmalı kurabiye yaptım.sigara böreği sardım. yani işe dinlenmeye geldim.
aylin ne güzel inşllh sağlıkla kucağına alırsın.

ooo hamarat hatunsun....ellerine sağlık....sağol canımm inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma evladımı kızım çook sabırsızz ben ondan sabırsız babası pek belli etmez ama oda sabırsızlanıyor ....sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı yaptılar idrar tahlili falan enfeksiyon varmış antibiyotik verdi adam ama kullanmaya hiç niyetim yok bakalım ...inşallah çabuk atlatırım durudaykende vardı geçti ...yarın sevgililer günü ben benimkine kot pantolon alıcam sizler ne yapıcaksınız bakımm....

selam hatunlar.. ben geldim..
ooo oğluşuyla aylinimder gelmiş.. demek kıpırdanmaya başladı paşan.. ayy ne güzel bak bende özendim şimdi..
erkek isimleinden en çok yağızı severm ben ama biraz araştıralım.. bakalım nasıl isimler var.. senin aklında ne var sen de bakalım..

sümeyyem geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür..hadi seninde bebiş yolların açıldı bak bahanende kalmadı ona göre...maşallah gene döktürmüşsün bende akşam birşeyler hazırladım bugün eşimin doğum günüydü.. aynı zamanda okulda çok sevdiğimiz bir öğr arkadaşımızında dğ günü ikisini bir arada arkadaşlarla kutladık.. çok güzel oldu... yarında genelde birşey yapmam ama eşim bana kalpli saat almış dayanamadı dün verdi..

nasilsiniz fistiklar
aylincim cok sevindim rabbim gonlune gore vermis saglikli sihhatli kucagiuna almayi nasip etsin
husniye,sumeyye siz bekleyin daha ne yi bekliyorsanizzzzz
buranin tadi ayri ama sipalardan firsat bulamiyorum hepinizi cok optum

günaydın kızlar....hüsniyem eşinin doğumgünü kutlu olsun ...ALLAH uzun ömürler versin birlikte güzel günler geçirin bebeciklerinizle inşallah....
erkek isimlerinden eymen talha ege doruk berk mert vs...aslında ben daha duruya hamileyken erkek olursa recep koyarım yanına da bi isim bulurum diyordum recep eşimin dedesi aynı zamanda ölen kardeşi ...:26:yangında ölmüş 4 yaşında kayınvalidem ilk anlattığında çook etkilendim...bende içimden geçirdim oğlum olursa recep koyarım diye...fakat geçenlerde duydumki dedesi tembih etmiş bundan sonra kimse koymasın benim adımı demiş ondan dolayı vazgeçtim eşimde ALİ SADİ istiyor onuda ben istemiyorum ALİ OSMAN KAYINPEDER KAYINVALİDE SADİYE ......DURUYA UYGUN DURUHAN VAR BİRDE DORUK ...:44:AKLIM KARIŞTI HENÜZ ERKEN AMA YİNE AKLIMDA Bİ İSİM OLUŞSUN İSTİYORUM ....

günaydın sevgilelr günüm bol hasılatlı geçti.eşim bana telefon kılıfı çiçek kazak ve eşarp almış bende ona hiç bişey alaamdım çarşıaya inemedim çünkü.
aylin Ali sadi güzelmiş. hz ali gibi yiğit olsun .
hüsniye eşinin doğum günü kutlu olsun .Allahım ailenizden sevgiyi huzuru bereketi eksik etmesin.

Hayırlı haftasonları olsun inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benim ayrın işyerinin kahvaltısı var öğlende kukla gösterisi varmış eymenle oraya gidecez. Pazarda eşim nöbetten çıkacağı için yine biz oğlumla gezeceğiz inşllh havalar güzel olursa. Hepinizi öpüyorum

günaydın.çayımın şekerleri
BİSMİLLAHİRRAHM.ÂNİRRAHİM

SABAH DUASI

ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜN.AH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,AC.İZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUN.AKLIKTAN,ŞİRKTE.N,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.

ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HAKKI HAK,BATILI BATIL GÖSTER;HAKKA SARILIP BATILDAN KAÇMAYI NASİP ET.

ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.BANA İLİM VE TAKVA SAHİBİ OLMAYI NASİP ET.SIHHAT VE AFİYETTE DAİM EYLE.

ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDAN. EMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.

ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDE.N HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.

ALLAH’IM! ÜMMETİ MUHAMMEDİ KAFİRLERİN VE ZALİMLERİN BOYUNDURULUĞUND.AN KURTAR VE UYANIKLIK VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANL.ARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.HİDAYET NASİP EDEREK İSLAMI SEVMEK VE İSLAMA HİZMET ETMEK ŞEREFİNE NAİL EYLE.
((AMİN)).

kızlar 3 kilo almışım üzerine kilo gelemden bu 3 kilodan kurtulmam gerek ama nasıl günde 3 litre su üzerine siyah çayda yeşile çaya geçiş yaptım porsiyonalrı küçülttm bakalım umarım giderler..

günaydın kızlar.....sümeyyem tek derdin kilo olsun.....bol bol su iç porsiyonları küçültmen iyi olmuş bölgesel aldıysan kiloyu hareket yapmanı tavsiye ederim ...veeeee bence vermene gerek yok bebek çalışmalarına başlaaa......
bu arada duru 30 ağustos 2009 doğumlu yazımızda şu olsa iyi olur tatlım ...canımm kızım büyümüşte abla olacak inşallah....şimdiden teşekkürler öptüm kocaman.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…